nedeľa 6. januára 2013

Balíčky áno alebo nie?

Tak čo myslíte balíčky áno alebo nie? Vo všetkých dámskych časopisoch sa píše, že balíčky sú dobre akurát tak pre svokru, ale podľa mňa sú super. A viete kedy sú najlepšie? Keď ich kúpite v 50-70% zľavách po Vianociach. To je moja obľúbená pred a po Vianočná činnosť. Lov na super balíčky za ešte lepšie ceny. Tento rok som si ulovila dva:



Prvým super balíčkom, ktorý som zohnala za 7 eúr je Dove. Neskutočne sa oplatil, pretože za cenu 7 eúr by som kúpila asi že telové mlieko a krém na ruky, čiže som veľmi spokojná. Dove som kedysi ešte v mojich počiatočných líčiacich začiatkoch používala ako odličovač, ale potom zmenil zloženie, začal riadne štípať a tak sme ho vlastne aj prestali kupovať. Som rada, že som si teraz kúpila tento balíček pretože mi pripomenul, prečo som mala Dove tak rada. Ak ste zvedaví, balíček obsahoval:
1, Peknú striebornú cestovnú taštičku - mne sa veľmi páči, elegantná, veľká (s prehľadom sa do nej zmestilo všetko toto), ideálna na letnú dovolenku.
2, Dezodorant - ten som nikdy predtým neskúšala, ale má naozaj super, krásnu čistú vôňu. Vydrží perfektne celý deň, určite si ho kúpim znova.
3, Mydielko - poputuje niekomu z Vás v blížiacej sa giveaway :)
4, Telové mlieko - jedno veľké wow! Tiež som nikdy predtým Dove mliečko neskúšala a bola to veľká chyba. Ste v drogérii vyberáte mlieko a Dove podľa mňa na 80% populácie pôsobí nudne. Žiadny spevňujúci, proticelulitídny nápis, žiadne sľuby o týždňovom trvaní a dokonca Vás neláka ani na super vôňu, tak prečo?  Preto, že jeho vôňa je úžasne jemná, čistá, presne taká do pyžamka a do postele :) pretože ostanete hydratované 2-3 dni, a preto, že pokožku krásne ukludní a premastí. Preto :)
5, Dove krém na ruky - to isté, skvelá vec. Opäť krásna čistá vôňa, ideálny do kabelky a na každodenné používanie.
6, A nakoniec Dove sprchový gél hádam ani nemusím predstavovať. Najklasickejšia klasika, pomerne hustý sprchový gél, ktorý telo krásne zvláčni. Vonia príjemne, čisto.



 Druhý balíček stál o euro menej t.j. 6 eúr a bol to balíček Nivea Happy time. Cena bola taktiež úplne kozus mňamozus, nakoľko za tú cenu by som nekúpila ani to telové mliečko. Všetky tri výrobky mávam pravidelne doma, čiže tu som išla do istoty a ešte väčšieho tešenia sa. Balíček sa skladal z:
1, Námornícka taštička -aj keď pôsobí menšie už len to, že sa tam vmestilo 400ml mliečko hovorí za seba. Je naozaj veľmi pekná, veselá letná. V hlave sa už pomyselne balím na leto :)
2, Sprej Happy time - Nive spreje sú tie top top top! Už dlho sa chystám napísať príspevok o mojej TOP2 a to sú Nivea invisible ružový a modrý. Tento som ešte neskúšala, nechávam si ho na leto, ale určite bude rovnako super.
3, Nivea telové mliečko - krásna letná, citrusová vôňa. Mlieko krásne hydratuje a keďže má 400ml vydrží večnosť. Ja si ho nechávam na leto, vtedy mi bude ešte viac zletňovať náladu.
4, Sprchový gél Happy time - platí to isté. Krásna letná vôňa. Tieto gély majú super konzistenciu ani nie extra hustú, a ani nie riedku. Krásne penia a pokožku super prevoňajú. Ideálna letná trojka!

Myslím, že uznáte, že za tie ceny 7 a 6 eúr, som tam tie balíčky nemohla nechať. Mám z nich obrovskú radosť a už teraz sa teším na lov na budúci rok:) Alebo možno ešte tento, ktovie čo dobré ešte nájdem.

Inak, čo sa týka balíčkov, ktoré sú v akciách a stoja za to:
1, Super balíček má Garnier - ak chcel niekto skúsiť ich tragický BB krém + na druhú stranu úžasný korektor/ tyčinka na kruhy pod očami, spolu s taštičkou sa pohybuje okolo 7 eúr (čo je zase ani nie cena BBkrému)

2, Oplatia sa balíčky Gliss Kur, Loreal. Do 10 eúr máte šampon, kondicionér + maska, či sérum. Viem, že Gliss Kur má v jednom olej, ktorý samotný vychádza 7 eur, čiže super deal :)
A kde ich kupovať? Mňa tento rok celkom sklamalo Tesco, tvrdili, že tam majú veľké výpredaje, ale teda nič moc. Prekvapil ma Carrefour a najmä DM, kde si môžete vytlačiť za 25bodov 50% zľavu na balíčky a majú ešte stále super výber. Nebola som v Kauflande, ale niekto v robote spomínal, ževraj aj tam sa dajú zohnať :))

A čo Vy? Dostávate balíčky? Kupujete? Komu? Je podľa Vás výhodné kupovať si ich takto v zľavách?

19 komentárov:

  1. ja som si dnes kupila balicek elite v 101tke...je tam vona elite rio glam girl + parfumovany sprej..cena samotnej vone je v 101tke okolo 7.50 a ja som ten balicek ukoristila za 5.60...vona nevydrzi cely den ale do tasky je idealna...velmi sa z toho vytesujem...inac ten isty balicek v teta droherii stal okolo 7 eur a v dm dokonca nieco vyse 10...teda nie vsade sa tie balicky vyplatia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to bola super kupa! Na 101 som úúúplne zabudla,pričom kedysi som chodila na lov aj tam:)

      Odstrániť
  2. fiiiha, ten happy time balik by sa mi hodil. mam rada tu vonu. a cena je ozaj dobra!

    http://oceanofbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kde si kupila tieto balicky konkretne prosim ta? nikde som ich nevidela
    ja som tento rok super nakupila v dmke z ktorej som odisla minimalne zo 7 balickami a oplatilo sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já teď byla u nás v Tescu a tam měli ještě pár balíčku od Nivey, Dove atd...Teď se to vyplatí ještě 10x více :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím! Ono sa oplatí ak majú záruku ich aj odložiť o rok na sviatky:)

      Odstrániť
  5. takéto balíčky milujem sem tam niekedy kúpim keď je ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som v 101 videla pantene balík aqua light- 3 výrobky za super cenu, okolo 5 eur.. jednoznačne najlepšie kúpiť po vianociach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak ten balíček Dove se ti sakra vyplatil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nivea happy time zboznujem, nadherna vona, fat idealna na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No to teda ziram...super kupa... Nech ti sluzia

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som vela krat chodila na balickovy lov, ale aktualne mam doma dost kozmetiky, takze asi to tento rok vynecham. ale dove telove mlieko milujem, je naozaj dobre a ma skvelu vonu. len ma odradza fakt, ze velke balenie stoji 7 €, pricom v nemecku stalo 2,50 €.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je riadna zľava by som nepovedala, to by odrážalo asi každého :) každopádne 7 je dosť, ale v balíčku sa to veľmi oplatilo:)

      Odstrániť
  11. Ja mam to mlieko Happy time, dostala som ho, ale teda pre mna nic moc... Je slabe na moju suchu pokozku :/ Ale vona je celkom pekna, aj ked sa mi zda dost chemicka a inokedy mi to zase tak nevadi, tak neviem :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si ho práve preto nechávam na leto. Aj podľa mňa sú teraz na zimu akoby tuhšie mlieka, lepšie hydratujúce:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne