pondelok 28. januára 2013

Bioderma Sensibio BB krém



Keď som sa približne pred pol rokom dozvedela, že aj Bioderma bude mať svoj BB krém, nevedela som sa dočkať kedy ten moment reálne príde a keď som zistila, že bude niekedy po Vianociach, moja radosť bola viac ako neprekonateľná.






Bioderma BB krém sa ukrýva pod pomerne zložitým názvom Sensibio AR BB krém (či sa to zdá len mne?:)a ak neviete čo hľadáte môžete ho v obchode pomerne ľahko prehliadnuť alebo si pomýliť s klasickým Sensibio AR krémom, ktorý je určený pre citlivú pokožku so začervenaním a pleťou s rosaceou. Podobnosť týchto dvoch krémov nie je čisto náhodná, pretože aj Bioderma BB krém je určený pre citlivú pokožku so sklonom k začervenaniu a rosacei. Začervenanie pokožky je veľmi nepríjemná záležitosť, ktorá niektorých ľudí trápi permanentne a u niektorých sa objavuje pri určitých príležitostiach (počasie, nejaké problémy). Moja pokožka ako z môjho nekonečného zimného sťažovania už viete je v zime pomerne často červená a citlivá na dotyk. Oceňujem tak, že Bioderma prišla s týmto BB krémom práve v zime, lebo pre mňa osobne je práve zima obdobie, kedy môžem sľubované účinky otestovať.




BB krém má pomerne veľké balenie 40ml, čo je viac ako bežné make-upy a krémy. Na prvý pohľad ma prekvapila trochu tmavšia farba a hutnejšia konzistencia. Na druhý pohľad ma prekvapilo neskutočné krytie. Bioderma bravo, tlieskam, konečne niekto na Slovenskom trhu pochopil, že zvyčajne tonujú pleť nie preto, že ráno nemajú čo robiť, ale preto, že potrebujú zakryť určité nedokonalosti.



 Bioderma BB krém je BB krém na základe svojich vlastností ale verte mi na základe krytia a toho ako sa chová by strčil do vačku 80% make-upov. Keď farbu poriadne rozotriete a prepudrujete je ok aj pre bledule, len sa sňou naozaj treba trochu pohrať (viď obrázok), môj snúbenec (kritik roka, najmä na zlý ton make-upu) nemal žiadne pripomienky, nezbadal nijakú zmenu, čiže čo sa farby týka, verte mi otestované. Tmavšie tipy sa nemusia nijak hrajkať nanesiete a ste ok. Ešte raz zopakujem lebo z tohto ja osobne odpadávam – krytie!! Úžasné, moja pleť má naozaj ďaleko od dokonalosti a po nanesené krému korektor nepotrebuje. BB krém je veľmi príjemne parfumovaný (tak čisto) ale nemusíte sa báť, pleť neupcháva a keďže je z rady na citlivú pleť určite Vám parfumácia nič neurobí.




Krásne pracuje s ostatnými malovátkami, líčka pekne držia a BB krém na pleti vydrží celý deň. Keď si spomeniem na ten nešťastný Garnier je mi až ľúto, že oba spadajú do jednej kategórie. Odporúčaná cena BB krému je 18,90 a z vlastnej skúsenosti Vám píšem že už ho majú v strašne veľa lekárňach . Čo sa mňa týka je to výrobok roka, ktorý Bioderma vydala. Naozaj odporúčam, a ak som niečo nespomenula nájdete to určite na www.bioderma.com



A čo Vy? Láka Vás? Vedeli ste, že Bioderma má BB krém? Aké máte skúsenosti s BB krémami?

41 komentárov:

  1. Já teda přiznávám, že jsem žádný BB krém krom Garnieru ještě nezkoušela. Tenhle vypadá dobře, ale já su furt věrná makeupům Bourjois..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie som zase neskúšala ešte ja a je to môj veľký sen :)

      Odstrániť
  2. no ani nevieš ako som naň zvedavá, mierne som nervózna z toho odtieňu, tak uvidíme :) mne ešte neprišiel :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ver mi že viem :)) ja som sa nevedela dočkať:) ty s ním podľa mňa nebudeš mať problém, si odo mňa tmavšia :)

      Odstrániť
    2. monika ja som na tom tak isto. velmi zvedava, ten odtien ma znepokojil a taktiez mi zatial nic neprislo

      Odstrániť
    3. uvidíte sami, že keď ho rozmažete bude ok :)

      Odstrániť
  3. Bola som velmi zvedava, ale asi pockam na dalsie recenzie ohladom odtiena... Skoda, mohli spravit aspon dva :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. alebo treba ísť skúsiť do lekárne, ja som videla, že ho mali otvorený a dal sa skúsiť:)

      Odstrániť
  4. ja som bola sklamaná odtieňom ... kedže je len v jednej v farbe ... a od BB by som čakala že ho nebudem musieť zapúdrovať. No ešte uvidím ako si na neho zvyknem ... podobne to cítim aj s kompaktnym makeupom :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. za mňa asi nie, ale uvidím keď si kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Popravdě, nevěděla jsem, že tato značka dělá také BB krémy - ale nevím, jestli bych si ho pořídila :-) Zkoušela jsem Garnier, vůbec mi neseděl - radši bych si koupila nějaký pořádný make-up :)
    www.callmeketrin.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Já taky hrozně ,,potřebovala,, ten od Garnieru, takže jsem ho od přítele dostala hned jak byl k sehnání u nás... Ale neni to nic světoborného... Vůbec ty BB krémy nejsou nic pro mě =))

      Odstrániť
    2. myslím, že ten od Garnieru sme súrne ,,potrebovali" všetky, tá reklama nás tak dostala, že sa nedalo odísť z drogérie bez BB krému :)

      Odstrániť
    3. ja som odolala :) a nelutujem :)

      Odstrániť
  7. I love bb creams!!Visit http://www.urbanfashionstylee.blogspot.mx and check my new post!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to vypadá moooc dobře.Vypadá to, že by mi mohl celkem vyhovovat podle toho, co o něm píšeš.Asi jako ostatní holčiny, i já jsem zatím vyzkoušela jen ten od Garnieru a připadá mi vhodnější tak na to léto, kdy si nechce asi nikdo dávat nic moc hutného na obličej.Krytí u něj moc slavné není, to je pravda, ale taky si myslím, že to je podstata BB krému..že je právě takový lehounký.Takže tohle si zapisuju, po zhoršení pleti bych potřebovala něco co opravdu dobře kryje a jestli je na citlivou pleť, tak není fakt co řešit..:) Jo a netušila jsem, že Bioderma má BB krém v nabídce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to teraz v podstate horúca novinka a podľa mňa naozaj super. Pre mňa osobne sú v podstate slabo kryjúce produkty celkom zbytočnosť pretože mám na pleti naozaj čo kryť. Teší ma presne ako píšeš, že kým tie ostatné sú v podstate lepšie na leto, tento keďže krásne kryje a je na citlivú a začervenajúcu pokožku je ideálny na použitie aj teraz v zime.

      Odstrániť
  9. Děkuji za pozvání ... možná jsem ostuda, ale já žádný BB cream ještě nemám ... tenhle vypadá na tvé pleti fakt senzačně :) Zajímavý článek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jane: tak to jsme ostudy dvě :D Já si dávám s tímto vždy na čas, ale recenze zní velmi dobře, tak uvidím.

      Odstrániť
  10. Já mám teda už od léta ten BB od Garnieru na mastnou pleť a na ten si stěžovat nemůžu, ale tenhle vypadá hodně dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Asi bych se trochu bála té barvy, ale vypadá, že se dobře přizpůsobí. Já mám v plánu na jaře vyzkoušet BB od La Roche-Posay, tak jsem zvědavá jak to dopadne, BíBí mánie mě totiž zatím nějak minula :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. aj mne sa zda ten nazov trosku zlozity :D dost je hnedy co som videla na obrazku ale ako vidiet pekne ti sedi na pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. You are very welcome to enter my MAC giveaway it's only three days left.
      www.therainstreet.blogspot.com

      Odstrániť
  13. Velké balení je plus a ktyje pěkně :-) i barva ti podle mě sedne :)

    http://hollybword.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zajímavý článek, musím vyzkoušet:-*

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak to jsi mě rozesmála :D To nejsou andulky, ale amazoňani -> o dost větší :))
    Co se týče BB krému, ještě žádný nemám a celkově si většinou vystačím s krémem a pudrem. Na druhou stranu v zimě a období plesů by se něco takového mohlo jistě hodit!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj prepáč :)) ale každopádne stále platí, že sú to nádherné vtáčiky :)

      Odstrániť
  16. Tiež som si neni istá s tým odtieňom, zdá sa mi tmavý. Ale aj ja by som potrebovala taký BB krém, ktorý by nielen vytónoval pleť, ale aj prekryl niektoré nedokonalosti. Len sa mi zdá trocha drahší :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odtieň je určite pred kúpou terba vyskúšať, ale myslím si, že práve jeho naj výhodou je vážne to neskutočné krytie!

      Odstrániť
  17. Před nedávnem jsem si koupila Sensibio AR jako normální krém, kdybych věděla že existuje i BB verze, hned ho beru ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Vůbec jsem netušila, že už i Bioderma má svoje BB. :) Nalákala jsi mě, asi se po něm poohlídnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Troska mimo temy ale chcela by som sa ta opytat, ci si uz videla alebo pocula o fakeovej bioderme sebium H2O....totiz jednu 500ml flasu som kupila cez inzerat o dost lanejsie ako v lekarni (ma pumpovaci uzaver) za 10eur a teraz do mna doma husti moj muz, ze preco bola taka lacna, ze to moze byt aj fak,e a ze preco ju ta caja predavala....tak som vravela to, co mi povedala ona, ze ma dve a netreba jej dalsiu tak preto ju predava ale jemu sa to stale nejako nepozdava...ako viem, ze teraz uz s tym vela nenarobim len som netusila ze nieco take ako napodobenina biodermy exituje :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemyslim si zeby to bol fake,ja som si v lekarni kupila balenie 2x 500ml micelarnej vody /vlastne to bola akcia 1+1 zdarma/,jedna bola na pumpicku,druha mala klasicky vrch a ten s pumpickou je komfortnejsi, nemusis ho prevracat aby sa voda dostala na odlicovaci tampon..ja som s produktom spokojna nadmieru,nemam dovod predavat druhu flasu,ktora sa mi uz mina:)

      Odstrániť
  20. Ak by mal niekto zaujem, kamarátka ponuka tento BB krem od Biodermy za 10e. dostala ho ale je pre nu tmavy.. odtien je svetlohnedý

    OdpovedaťOdstrániť
  21. dávate si pod tento bb krém aj normálny krém? alebo stačí iba micelárna voda? ešte keď porovnáš odtiene bb a kompaktného makeupu...sú tie odtiene cca rovnaké? mám vzorku iba tmavého kompaktu a ten sa mi zdá trochu moc tmavý len rozmýšlam, či ten bledý nebude zase príliš jasný.
    ďakujem za odpoved:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne