pondelok 14. januára 2013

Čo mám rada:)

Dnes som sa rozhodla ozvláštniť moje klasické kozmetické príspevky o napísaní niečoho osobnejšieho a čo ma v poslednej dobe potešilo. To, že mám rada kozmetiku, všetci viete (dúfam:) ale kozmetika nie je ani zďaleka jediná vec v ktorej mám úchylku.
Posledné roky si pomerne dosť obnovujem svoj pyžamový šatník. Ono si poviete, asi čo? Pyžamový šatník, aká hlúposť, ale verte alebo nie, hlúposť to nie je. Väčšina ľudí považuje pyžamo (ako aj domáce oblečenie, ale o tom inokedy) za niečo čo proste doma musí byť, ale nerieši to ďalej. Mne sa to ale nepáči. Prečo sa chceme/te páčiť kolegom v práci a spolužiakom a na tých, na ktorých Vám záleží najviac neriešite? Ja mám rada, keď sa môžem cítiť super pekne stále, či už v robote alebo večer v postieľke.


Každopádne tak, ako som písala na začiatku začala som si pekne postupne obnovovať pyžamká a namiesto vyťahaných medvedíkov som si začala hľadať nejaké pekné, kvalitné. Ono pyžamá nie sú lacná záležitosť (ak hľadáte kvalitné, napr. v tescu síce zoženiete pekné pyžamo, ale nepoznám nikoho!!!komu by sa spodok po dvoch praniach nezrazil) a ani tak ľahko nájditeľná.  Pred pár týždňami som sa celkom doma nudila a na Zľavomate som narazila na krásne pyžamká Calvin Klein a Vive Maria. Vive Maria som predtým nepoznala, ale je to nejaká nemecká značka, ktorá vyrába pomerne veľa spodného prádla aj pyžamiek, tak som si povedala prečo nie. Krásne zelené pyžamko vrch aj spodok stál čosi pod 35 eur, čo bola naozaj super cena. Na obrázku vyzeralo nádherne tak som si povedala skúsim. 








Keď mi došlo, bolo ešte krajšie ako na obrázku. Úžasný materiál, krásne šitie, konečne poriadna dlžka nohavíc, krásne detaily – hrubá mašľa, vyšité logo, krásne perleťové gombíky. Naozaj pyžamo, v ktorom sa cítim krásne ráno aj večer.



 


 







Druhé, ktoré sa mi páčilo, bolo Calvin Klein, ktoré si zvyknem kupovať pravidelne ale kvôli vyšším cenám na Slovensku najmä v Rakúsku. Jeho cena bola 24,99 čo je na CK úplne neuveriteľné (toľko stoja priemerne nohavičky) a zase som si povedala, skúsime uvidíme.
Teraz Vám hovorím, že wow. Nočná košieľka, má neuveriteľný materiál, krásnu čipku na poprsí, ktorá je akurát decentná a urobí neuveriteľný výstrih. Košeľa sa nevyhŕňa, a akoby opticky zoštíhľovala. Proste wow wow wow.








Viem, že kategória luxus a móda na Zľavomate už nie je pre nikoho novinkou, ale ja sa pri takýchto nákupoch cítim, akoby  som objavila nový svet. Ak môžem mať pyžamko za cenu nohavičiek, je to pre mňa super zľava. Každopádne odporúčam a som zvedavá koľko vydržím do nového nákupu :)

A čo Vy? Už ste si ulovili nejakú super zľavu (http://www.zlavomat.sk/moda-a-luxus )? Plánujete? Aké pyžamká nosíte Vy? Uprednostňujete niečo obyčajné alebo si dáte záležať?
Ozaj máte takéto ,,iné“ články radi?




13 komentárov:

  1. Pre mňa tá katogória je novinky :P Takže dík za tip! To zelené je krásne ... :)

    Mayi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa teším, že som napísala, nejakú novinku :)
      Aj podľa mňa stále sa vytešujem keď ho vidím v zrkadle :)

      Odstrániť
  2. To zelené se mi moc líbí, já k Vánocům dostala krásné fialové, taky z úžasného materiálu :)
    na Slevomatu jsem ještě nenakupovala, možná někdy vyzkouším, díky za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja zbožňujem pyžamá! :D to prvé vyzerá neskutočne pohodlne a teplo, čo je teraz maximálne praktické a to druhé chcem, fakt krásna nočná košela! :) pekný článok!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to první pyžámko je krásné, ale já bych využila jen ty kalhoty, vršek musí být obyčejné tílko:D a noční košile? v tom nejsem schopná spát, potřebuju mít něco na nohách:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? a v zime ti nebýva zima? Ja by som umrzla len v tielku:)

      Odstrániť
  5. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak mně se tenhle článek líbí moc a strefila ses mi do noty, protože na pyžama jsem taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezká pyžamka;)
    A ta košilka vypadá dobře;D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nočná košeľa je super. ja väčšinou spavam v priateľovom tričku alebo v ružovej nočnej kosielke s minnie mouse :)
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne