streda 16. januára 2013

Himalaya Neem po tretie :)

 Keďže mi pred mesiacom došiel môj obľúbený čistiaci gél a peňaženka pred a po Vianociach odmietala veľkú investíciu bolo treba hľadať nejakú lacnejšiu ale za to spoľahlivú alternatívu. Už dlhšie som rozmýšlala nad vyskúšaním čistiaceho gélu od Himalaye,ale keďže som mala doma zásoby iného gélu nie a nie sa odhodlať. A potom sa mi zrazu minul a dôvody sa našli. Tak Vám teraz milí čitatelia predstavujem moju čistiacu novinku a to - čistiaci pleťový gél Neem .
Mnoho z Vás už o mne vie, že prípravky s neem -om mám strašne rada, a s mojou pleťou dokážu úplné zázraky. Himalaya pleťový peeling a pleťová maska sú pre mňa SOS výrobky, ktoré jednoducho musím mať doma a preto keď som si z Himalaya intenetovej stránky objednávala tento gél, vlastne som sa ani príliš nebála, lebo tým, že Neem poznám a vyhovuje mi, brala som to tak, že idem vlastne na istotu.
Aby som trochu upresnila, na čo je vlastne dobrý neem - je úžasný na vyčistenie pleti, má antizápalové a dezinfekčné účinky, je super na mastnú a zmiešanú pleť a taktiež na pleť po a počas akné. Samozrejme aj pred aby ste mu zabránili, ak máte pocit, že sa Vaša pokožka uberá vyrážkovým smerom :(
 Gél má gélovitú konzistenciu (pochopiteľne) a na použitie na pleť stači ďobka o veľkosti hrášku. To, čo vidíte na fotke by reálne stačilo asi na celé telo. Čiže naozaj stačí mikro malé množstvo a následne vmasírovať do pleti, ktorú takto krásne vyčistéte. Ja ho používam +- 3x za týždeň vždy po odlíčení, ale ak máte nejaké problémy alebo mastnú pleť alebo vyrážky používala by som ho každodenne. Má takú čistú, možno trochu mentolovo/ ihličnanovú / bylinkovú vôňu. Každopádne aj sama vôňa vo Vás vyvolá pocit, že pre pleť robíte niečo dobré, niečo čo sa jej bude páčiť :)
Po použití je pleť hebká, prečistená a pripravená na krémik, ktorý používate. Ja osobne aj keď mám citlivú pleť na Neem reagujem super, neštípe ma, nie som začervenaná, skôr je pleť ukľudnená.
Gél má 150ml balenie, čo mne osobne príde celkom dosť. Používam ho cez mesiac a som v 3/4 čo je celkom super. Odhadom pri používaní +- 3x za týždeň mi podľa mňa vydrží 3/4 roka, stačí ho naozaj málo.
Všetky výrobky Himalaya zoženiete výhradne na http://www.mojahimalaya.sk/ , čo je stránka, ktorú mám ja osobne naozaj dôkladne preverenú a okrem toho, že majú vždy takmer všetko skladom majú aj veľmi rýchle dodanie.
Pre mňa je Neem čistiaci gél len ďalší výrobok od Himalaye, na ktorý nemôžem napísať nič zlé len ho odporúčiť ďalej. Určite sa vyrovná Normaderm gélu od Vichy, len je 3x tak lacnejší.

A čo Vy? Máte doma niečo Himalaya? Používate čistiace gély? Ak áno, aké?

18 komentárov:

  1. Vyrobky Himalaya sa daju zohnat aj v drogeriach Teta. Maju tam ne tuto znacku specialny stojan s dost velkou ponukou. Naposledy som si tam kupila sampon za cca 5 eur a zadarmo som dostala 2 vzorky Neem masky. Myslim, ze sa oplatilo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuj Neem maska je naj tak to ti muselo urobiť veľkú radosť :)

      Odstrániť
    2. a veštky Teta,či len vybrané,nevies?

      Odstrániť
    3. Ja som teraz v Tete v Retre a tu je pekny sortiment:)

      Odstrániť
    4. Aj ja som zatial bola len v Tete v Retre. A ta maska fakt potesila. Najlepsie na to bolo to, ze ku kazdemu samponu boli pripojene ine vzorky. Takze si mozete vybrat, co sa vam prave hodi. Dominika

      Odstrániť
  2. Aj DM ponuka niektore vyrobky... a pre Kosicanky v OC Cassovia som videla stanok so sirokym sortimentom tejto znacky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow Vy mate stanok? to je ake dobre, predstava ich celeho sortimentu je viac ako lakava :) len nie pre moju penazenku :)))

      Odstrániť
    2. ja som sa tam bola pozriet a ceny maju fakt super a este maju aj nejake zlavy (ja som usetrila 20%) ;-)

      Odstrániť
  3. Teda, celkom si ma nalákala :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vdaka za tip :) celkom ma laka vyskusat- aj ked u mojej pleti jeden nikdy nevie, co si zase vymysli.... ;)
    Tin.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stála by za to vyzkoušet, když je tak dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já dám hrozně moc na to, jestli mi kosmetika voní..když smrdí po chemii, nikdy bych ji na sebe nenaplácala... A funguje to..což mě přivádí k nápadu zakoupit si tuto skvělou věc..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som si práve prednedávnom kúpila gél i peeling tejto značky, lebo si ju naozaj veľmi vychvaľovala. A vôbec neľutujem, pleť mám čistú akoby som používala drahú Biodermu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. trosku mimo- chcela som si objednat masky 150 ml neem a bahennu, ale odpisali mi z tej stranky, ze uz ich nebudu predavat....co je skoda, ale aj tak boli stale vypredane, na tuto znacku ma navnadil tvoj blog, takze super...objednala som si aspon ovocnu masku na vrasky z tejto znacky ...nemas s nou skusenosti?

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne