štvrtok 24. januára 2013

Mňam mňam Ziaja

 Tento týždeň mám nejakú nutkavú potrebu písať o sprchových géloch:) A tak aj dnes prinášam jedno odporúčanie na super voňavý a náladu zlepšujúci Ziaja krémový sprchový gél, s vôňou kakaového masla. Mňam mňam! Rozmýšľam, že čím to bude a svoju potrebu písať o sprchových géloch Vám asi zdôvodním tým, že predstava krásne dlhej horúcej sprchy je po prezimenom dni to na čo sa najviac teším. A keď si predstavím môj super sladký výber sprchových gélov na poličke - už nie je ani čo viac dodať.
Krémový sprchový gél je opäť produkt, ktorý ma nesklamal a splnil presne to čo som od neho očakávala. Má veľmi príjemnú čokoládovú vôňu (možno ako keby s trošičkou vanilky), jemné hnedé sfarbenie a príjemnú penivú konzistenciu. Vôňa je pomerne silná, ja ju niekedy cítim aj na pyžamku čo určite poteší každého kto takú vôňu zbožňuje. Je to naozaj super super sladká vôňa, čiže ak preferujete citrusy nošteky radšej preč :)
Sprchový gél má 400ml balenie, čiže o hygienu máte na celú zimu postarané. Okrem tohto sprcháča je v sade z kakaového masla aj krémik a telové mliečko a predpokladám, že všetko vonia rovnako super úžasne :)
Kúpite ako vždy v Tescu či Kauflande za nekompromisné super Ziaja ceny:)

A čo Vy? Aká je Vaša obľúbená vôňa? Aký sprcháč teraz používate?

21 komentárov:

  1. Pre mňa osobne ako silného neznášateľa vanilky sprcháč (a celkovo táto rada) evokuje vanilku a nie čokoládu =/ Inak Ziaju môžem veľmi. Ich spráče sú kvalitnejšie ako ostané, mám niekedy extrémne presušenú pokožku a vtedy neexistuje nič lepšie ako spráčo od nich. Mala som olivu a kozie mlieko. Kozie mlieko krásne vonia =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to by ti tento vážne nesedel :) Inak kozie mlieko je podľa mňa naj naj naj sada :))

      Odstrániť
  2. haha, akurát dnes som si kúpila na tvoje odporúčanie ten makarónový balea sprcháč ( asi sa ešte vrátim po to telové mlieko :D ) a už sa teším keď sa s ním večer osprchujem :) a už viem aký si kúpim keď sa mi minie , vďaka za ďalší typ, ja milujem takéto "sladké" sprcháče :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mmm, to vypadá skvěle, miluju tyhle vůně :) děkuji za koment na mém blogu, máš krásný blog, sleduji tě :) pokud se ti líbí můj, můžeš mě taky sledovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňamky, vypadá to skvěle. Pěkný blog, budu chodit častěji.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento sprchac som skusala a je perfektny. momentalne u mna z rady cokoladovych vedie dermacol cokolada a pomaranc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento sprchový som raz dostala k narodkám a úžasne voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hmm, to zní hodně dobře a voňavě:o)) Do tesca chodím, tak se tam mrknu. Já sprcháče dost střídám, takže ráda vyzkouším:o)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hmmm... čokoládová vůně s trochou vanilky... :D
    Hned bych ho brala ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Koukám, že tahle značka upřednostňuje čokoládovou vůni, která mně osobně v koupelových přípravcích nevyhovuje.Radši citrusy..:) Ale koukala jsem se včera v DM na ty sprchové gely od Baley o kterých jsi posledně psala.Mají je tam a voní mi moc příjemně i přesto, že je to taková cukrovinková vůně, takže jakmile spotřebuju zásobu po Vánocích, tak do nich jdu..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvely clanok :) ja skor pouzivam svieze vone pri sprchacoch a tel. kremoch. tuto znacku uz dlhsiu dobu registrujem, ale este som si od nich nic nekupila. mozno pri najblizsej moznosti vyskusam nejaky krem ci sprch. gel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ziaju som ešte neskúšala, ale rozhodne vyskúšam. Keď preriedim zásoby, tak tento sprcháč kúpim, lebo ak voňa vydrží ešte nejakú dobu aj na tele, tak nie je o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Už musím taky konečně vyzkoušet nějaký výrobek od Ziaji! Sprchový gel vypadá krásně, musí úžasně vonět!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jé, tak to vypadá krásně :) Tohle je přesně vůně podle mého gusta! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já si zase koupila to tělové mléko a musím uznat že fakt voní božsky :) Jinak mezi sprcháčemi u mě vyhrává nivea a dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jednou jsem si to přečetla a už ho mám doma, hihi. Jsem tvůj nový follower :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne