piatok 4. januára 2013

Sensibio legere


Ešte niekedy v októbri som Vám napísala, že Vám túto zimu predstavím super zimné pleťové krémiky, ktoré rozhodne stoja za to. Keďže prvý uvidíte čoskoro zrekapitulovaný v príspevku Empties, dnes Vám prinášam tip na druhý, ktorý už nejakú tú dobu testujem. V zime mám tendenciu mať suchšiu pleť, ktorá je pomerne dosť citlivá, najmä na dotyk. Atribúty, ktoré by mal spĺňať môj zimný krém určite sú, že by mal byť mastnejší, rýchlo sa vstrebávať, byť na citlivú pokožku a aby pekne spolupracoval s make-upom. Mojím momentálnym víťazom, ktorý spĺňa všetky podmienky je preto Bioderma Sensibio légere. 

Paradoxne som sa zrovna išla pozrieť na internet čo o tomto kréme hovorí oficiálny popis:
Bioderma Sensibio Legere je denný, upokojujúci, hydratačný krém na normálnu až zmiešanú citlivú intolerantnú pokožku. Vďaka patentovanému komplexu Toleridine Sensibio krém zvyšuje prah tolerancie pokožky, pokožka je odolnejšia a menej reaktívna. Bioderma Sensibio Legere krém zmierňuje pocity napätia a prehriatia, intenzívne obnovuje kožnú bariéru. Je výborne tolerovaný a zanecháva pokožku jemnú a pružnú. Použitie: aplikujte 1 - 2x denne. Vynikajúci ako základ pod make-up

To je vlastne akoby Bioderma vyvinula krém presne na moje potreby! Každopádne pekne postupne. Krémik má pekné balenie (ostatne tak ako všetky výrobky od Biodermy), je zabalený v peknej škatuľke, kde nájdete v Sj popis, ako aj zloženie a postup nanášania. Krém má 40ml, čo je celkom dosť a keďže nie je nejako extrémne hutný stačí ho pomerne málo. Ja ho používam, už viac ako mesiac a vôbec nebadám ubúdanie.
 






Konzistenciu má naozaj pomerne ľahkú, stačí malá ďubka a krásne sa rozotrie. Nezabudnúť na krk! Pleť je po nanesení úžasne vláčna, krásna hebká a naozaj menej citlivá. Ak ju máte sčervenanú (ja ju zvyknem mávať večer, ak som náhodou predtým dlho vonku, je dosť podráždená) krásne zmierni podráždenie. 



Pleť na neho reaguje krásne, žiadne vyrážky, svrbenie, šupinky nič. Používam ho 2x denne – ráno a večer. Krém som používala aj pri svojej kúre s Matriciom, a naozaj s ním krásne spolupracoval. V konečnom dôsledku by som povedala, že tento krém je ideálny na celý rok. Nie je ťažký, čiže kľudne aj na leto (vtedy mám zas pleť citlivú na slnko). Neviem si predstaviť, akému typu pokožky by nevyhovoval, lebo ja sama som si ho obstarala na neskutočné odporúčanie kamarátky a tá má naopak mastno/zmiešanú pleť ale ešte k tomu aj citlivú- a povedala, že jej krásne pomáha. 






Rada Sensibio patrí k mojím najobľúbenejším a s pleťou dokáže robiť naozaj neskutočné zázraky. Nedám dopustiť na moje trio: sensibio legere krém, sensibio maska a nakoniec, asi všetkých obľúbená Sensibio micelárna voda. Všimli ste si to neskutočne krásne zimné balenie? Ideálny darček pre sestru, kamarátku, kohokoľvek, lebo sa pri ňom skĺbi príjemné (krásny obal, poteší na pohľad) s užitočným (najlepšia odličovacia voda). Ak by Vás náhodou zaujali tie ostatné výrobky, ich recenzie nájdete na mojej stránke, alebo oficiálne popisy na www.bioderma.com
 
A teraz len malý bonus na koniec – minule som sa kdesi dočítala, že s micelárkou si môžete riediť špirálu, vedeli ste o tom? Ja som si vždy kvôli tomu kupovala kvapky do očí a minule som to skúšala a naozaj to funguje! Bonusové využitie :)
 
A čo Vy? Aký pleťový krém teraz používate? Koľko ich spotrebujete za zimu? Ak počítame od novembra po marec? Máte niečo z radu Sensibio?

24 komentárov:

  1. Bioderma je obecně velmi spolehlivá kosmetika. Používám stejně jako Ty na odličování micelární vodu, ta je super, dále pak modrou řadu, na noc Hydrabio Riche, na den Atoderm Nutrittive pro sušší pleť a hlavně teď v zimě. Na rozdíl od mnoha jiných i dražších krémů dobře přijímá make-up a nešmolkuje. Teď jsem jako dárek dostala novinku, všude to reklamují - Matriciane Sérum a Créme Matricielle Liftante. Tak testuji a uvidím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, mám doma pomerne veľa výrobkov od tejto značky a nikdy sa ešte nestalo, že by som bola sklamaná. Ja by som si chcela Hydrabio zaobstarať na leto, tak som zvedavá :)
      A inak s make-upom pracuje naozaj nádherne,presne ako píšeš žiadne šmolkovanie :)

      Odstrániť
  2. ja mam hydrabio legere aj sensibio a oba su absolutne bezkonkurencne :) ako majitelka citlivej pleti mam viac rada sensibio, lebo mam pocit akoby mi plet ukludnoval ale inak oba patria medzi top :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ukľudňuje podľa mňa úplne neprekonateľne, naozaj som sa ešte nestretla s takou vlastnosťou akú má :) som veľmi spokojná a hydrabio je môj ďalší na zozname, čo by som chcela skúsiť:)

      Odstrániť
  3. Hezká recenze.
    Já nedám dopustit na micelárku Sensibio. Každopádně po tvé recenzi přemýšlím i o tomto krému. Pomalu mi noční i denní dochází, tak alespoň vím, po čem se podívat.
    Vyzkoušela jsem i řadu Matriciane a ta mi také vyhovovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že je z tejto rady aj očný a ževraj ešte aj ten je perfektný. Ja som ho nemala,ale je na mojom fiktívnom wishliste :) tak sa potom mrkni aj na neho ak ti dojde aj očný :)

      Odstrániť
  4. ta micelárky sensibio mi šíleně nesedla! ale ten krém jse tuším měla taky a s tím jsem byla spokojená, snad nekecám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? aj ti niečo zlé urobila s pleťou? štípala alebo dačo?? :(

      Odstrániť
    2. no, byla jsem rudá, občas štípala, šíleně se mi zhoršila pleť, hned jak jsem ji vysadila, tak to vrátila do normálu

      Odstrániť
  5. Bioderma a její řada sensibio bych řekla, že je obecně dobrá snad celá... Já mám z téhle řady oblíbenou Micelárku a nedám na ní dopustit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem si predstaviť,ktorý výrobok je vo všeobecnosti od nich zlý :) snáď na taký nenatrafím :)

      Odstrániť
  6. fakt sa to dá aj takto riediť? wow, som nevedela ;) inač mám na micelárku dosť iný názor ako ty /na blogu/...ostatné produkty ktoré si nám predstavila poznám ale nemám vyskúšané ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej odskúšané :)) Tak sa idem pozrieť aký názor máš ty, lebo čosi mi našepkáva, že to nebude moc dobrý:)

      Odstrániť
  7. Já jsem teda s biodermou taky nad míru spokojená :) jen ta cena... :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. myslíš že by bol vhodný aj na "pubertiačky"?(mám 16 rokov)
    moja pleť je suchá, ruky sa mi vždy cez zimu tak vysušia, že mi praskaj do krvi..tak som si kúpil krém ziaja s kozím mliekom a to fakt pomáha,len horšie je to s tvárou.. nivea,garnier proste nič,žiadne hutné krémy na suchú pokožku nepomáhajú..tak by som chcela zainvestovať a kúpiť si niečo fakt kvalitné, lebo momentálny stav mojej tváre je asi taký, že je červená a horúca na dotyk a mám pocit,akoby mi pokožka "stvrdla" alebo proste nie je jemná..už som fakt zúfalá,doma mám plnú poličku krémov a nič nepomáha :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že je to zrovna lepšie pre mladšie baby, lebo staršie už budú potrebovať aj dačo proti vráskam:) Tvoj problém ma veľmi mrzí, určite to musí byť veľmi nepríjemné. Byť tebou určite by som do Biodermy išla, ale do Sensibio Riche. Tento legére, by možno nebol až tak efektívny, keď už je pleť tak extrémne suchá a Sensibio Riche je akoby ešte nadstavba. Je presne určený na suchú a citlivú pokožku, určite by ti sadol úplne super. Veľkosť má tiež 40ml a jeho cena je +- 18 eúr:) dúfam, že som pomohla:)

      Odstrániť
  9. Já mám ted doma taky tu Biodermu ala limitvaná edice a vůbec se mi to nelíbí... Ta kreslená holka jak od Essence mně fakt nebere :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak tá podobnosť ma vôbec nenapadla, ale máš úplnú pravdu:)

      Odstrániť
  10. Produkty od Biodermy mám veľmi rada ale konkrétne tento prípravok ešte nemám oskúšaný.

    My infinite universe

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám Biodermu moc ráda a to hlavně díky micelárce :).
    CornerOfBeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ahoj, potrebujem sa ta nieco spytat, je to dost smiesne :D ale tiez som si zalozila blog na bloggeri a neviem ako mam spravit menu (ako napr ty mas zee: co vas tu caka)
    vopred dik :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne