piatok 11. januára 2013

Zázrak s Fleur de Santé



Poznáte to, že niekedy Vás veľmi prekvapí niečo čo ste absolútne nečakali? Tak to sa presne stalo mne, a dnes sa s Vami o moje potešenie podelím. Pamätáte si, ako mi Ježiško priniesol na Vianoce krásny parfum Femme? Tak, to nebol veru jediný darček, dostala som aj špirálu taktiež Fleur de Santé. Ide o tvarujúcu a vyživujúcu špirálu Couleur de Fleur, ktorá mi robí také úžasné mihalnice, ako mi už dlho žiadna riasenka nerobila. Veď posúďte sami :)



Špirála má pekný, elegantný čierny obal, ktorý sa mne osobne veľmi páči. Čierna je jednoducho klasika. Balenie v sebe ukrýva pomerne veľký gumenný aplikátor, ktorý je veľmi praktický, pretože sa sním dostanete naozaj k všetkým riasam. Farba sa nádherne rozotrie, riasy nezlepuje a čo ja veľmi oceňujem je to, že na riasach krásne rýchlo zaschne a teda sa mi farba neotláča na horné viečko. 



Farba sama o sebe obsahuje keratín s hydratačnými účinkami a čierne pigmenty, ktoré opticky ešte viac akoby zväčšia oko, tým, že riasy vyzerajú krásne silno čierne.







Aj napriek tomu, že moje vlasy sú tmavohnedé moje mihalnice sú pomerne svetlé a nevýrazné. Nemôžem povedať, že by boli husté a ani dlhé, sú také klasické v ničom nevynikajúce. Špirála je pre mňa spolu s líčkami základom, bez ktorého by som nemohla vyjsť von, aby som nevyzerala tak bielo, nezdravo :)
 



Na dosiahnutie krásnych mihalníc mne osobne stačila jedna vrstva, čo je úplne nevídané a takýto efekt som docielila oba s Lancome riasenkou, ktorá však stojí 3x toľko. Riasy sú krásne predlžené, zahustené, bez zlepencov. Špirála sa nikde nedrobila a vydržala krásne celý deň.
Odlíčiť išla s našou klasickou micelárkou jedna radosť. Oči na riasenku reagovali pekne, neštípali, neslzili, a ten efekt, no podľa mňa je to wow.




Jej cena sa na internete pohybuje pod 9eúr, a ako som si ju teraz googlila na Fleur de Santé stránke ( http://sk.fleurdesante.com/) mávajú dosť často všakovaké akcie, čiže sa dá kúpiť ešte aj lacnejšie. Pre mňa je to cena Maybelline, s ktorou mám ďaleko viac roboty ako s touto, čiže za mňa určite áno.
Osobne som veľmi rada, že som zase objavila nejaký super výrobok, o ktorom by som ani netušila, že dokáže také zázraky s mojimi nič moc mihalnicami.
A čo Vy? Aké špirály používate? Máte nejaký finančný strop, ktorý ste ochotné za špirálu dať?

42 komentárov:

  1. Wow,opravdu krásně řasy prodlouží :) děkuju za tip!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné řasy ti udělala!:)Momentálně používám řasenku od Essence, tuším Big Lashes se jmenuje a je skvělá.Nejoblíbenější jsou ale pro mě Maybelline a nejvíc za řasenku jsem dala tuším asi 400,-Kč, to byla tehdy ta 4D Lash Architect od L'Oréal a zřejmě bych nedala víc než 500,-Kč..

    Hned po dopsání komentáře se přidávám k tvým čtenářům, protože tvé příspěvky se mi líbí a celkově tvůj blog.:)Budu mít radost, pokud se taktéž přidáš ke mně (samozřejmě není podmínkou..:-)

    Měj se hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár:) Ja som mala od Essence takú zelenú, bola tiež strašne super akurát mi vyschla asi za mesiac:( čo je zase v pomere cena kvalita celkom predýchateľné, pretože cena Essence je vážne veľmi nízka :)

      Odstrániť
    2. To je pravda, vyschnou strašně rychle..ale jak říkáš, jsou to velmi levné zálžitosti, takže to není tragédie.:)

      Odstrániť
  3. naozaj efekt je teda parádny! idem rozmýšľať nad kúpou kedže sa mi tá moja pomaly míňa :) inak, menu Euro nemusíš vypisovať, na klávesnici je skratka Alt+e...€ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úprimne ďakujem :))zapísala som si to do diára lebo tieto skratky, to je pre mňa úplná hrôza :))A určite odporúčam, je super!

      Odstrániť
    2. nemáš za čo, rada a tu je link kde to máš všetko pokope :)
      http://tech.sme.sk/c/2817461/naucte-sa-na-klavesnici-pisat-zriedkave-znaky.html

      Odstrániť
    3. jáj a zabudla som, už som si špirálu objednala tak som plná očakávania, ďakujem za tip :)

      Odstrániť
    4. Ďakujem za tip :)) uložené hneď hore na lištu :) a teším sa s tebou, verím, že budeš spokojná!

      Odstrániť
  4. len jedna vrstva a takýto efekt?? WOOOW!!! maximálny strop u mňa je asi 10 € a niekedy aj tie lacnejšie urobia lepší efekt ako drahšie ... táto riasenka napodiv vyzerá super! určite budem nad ňou uvažovať :) vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jedna vrstva :) všetci naokolo mi vždy obdivujú riasy keď mám túto špirálu, je proste top!

      Odstrániť
  5. no teda, ty řasy jsou parádní :) ta řasenka se mi zalíbila, i když já tuhle značku zrovna dvakrát nemusím

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wau, toto vyzera fakt dobre. ja na spiralu som ochotna minut tak do 10 €

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty jo tak podle obrázku to je úplně neuvěřitelné, co ta řasenka dokáže:) Vypadá, že bude hodně super:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj pre mň to bolo, keď som sa pozrela do zrkadla, že wow:)

      Odstrániť
  8. tak to je husté prodloužení ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tuhle značku vůbec neznám ale určitě vyzkouším!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pěkný blog:)
    a řasenka vypadá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Woow, tak ta řasenka teda umí zázraky. Ten rozdíl na fotkách je neuvěřitelný.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak to je tedy skvělá řasenka! Nádherně ti řasy prodloužila, vážně super! :).
    CornerOfBeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wau!!! Ja mám stejné pocity z řasenky Diamante od Gabrielly Salvete, ale ta se mi bohužel obtiskává celý den na horní víčka, tak se musím pořád jen kontrolovat. Ale tahle řašenka vypadá opravdu dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na tú som čítala vela super recenzii ale u nas som ju nikde nevidela :) ale ak najdem vyskusam :)

      Odstrániť
  14. Keby som si pred pár dňami neobjednala špirálu z Avonu, hneď by som do nej šla, dám si ju ale určite na zoznam tých , ktoré chcem vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite si ju daj, určite budeš spokojná :) robí naozaj zázraky:)

      Odstrániť
    2. hej dám, vďaka za tip :) U teba si vždy pozriem rady na kozmetiku keď niečo potrebujem a potom idem na lov do drogérie :))
      Proste super blog :)

      Odstrániť
    3. to sa moc moc teším, pretože to je mojim cieľom :)

      Odstrániť
  15. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj.. veľmi ma tato riasenka zaujala.. ja si kupujem vyhradne riasenky s gumovymi kefkami ... :) a tato vyzera fakt super a ten efekt.. :) Chcem sa ta opytat da sa tato riasenka zohnat aj inde ako na internete :) Dakujem .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) No Fleur de Santé, buď na internete, alebo cez Fleur de Santé predajkyňu :)

      Odstrániť
  17. Tahle řasenka vypadá skvěle, měla jsem něco podbného od Avonu, jmenovala se SuperCurlashious a efekt byl podobný :) Kdybych neměla trvale prodloužené řasy, určitě bych do ní šla :)
    http://bereniquee.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej tú som chcela skúsiť,ale moja Avon lady mi ju nedoniesla :( tak dobre vedieť:) no keď máš predlžené riasy máš o problém menej, ty ich máš krásne stále!

      Odstrániť
  18. Wow tak to je rozdíl!!!! Určitě ji vyzkouším, moc děkuji za tip, absolutně jsi mě přesvědčila:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tak to je naozaj rozdiel! Asi ju vyskúšam :)

    http://madnessofthislife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne