piatok 15. februára 2013

Krásne nohy s Allga San



Určite to poznáte aj Vy, sú veci, ktoré niekedy proste robiť musíte, a niekedy keď to nie je až také nevyhnuté, tak ich pekne ignorujete. Aby som bola konkrétnejšia, kým v lete je pre mňa starostlivosť o moje nohy niečo absolútne nevyhnutné, dňom kedy odložím sandáliky ju jednoducho začnem zanedbávať. Je to dané jednak mojou lenivosťou a jednak tým, že v zime moje nohy vyzerajú podstatne lepšie ako v lete resp. aspoň to som si donedávna myslela.

Po Novom roku som začala intenzívne cvičiť a najviac ma začal baviť Pilates. Kto toto cvičenie niekedy cvičil vie, že sa cvičí najlepšie naboso. Pred pár týždňami ako som tak cvičila, pozrela som sa na svoje nohy, a bola som zhrozená a zahanbená. Nohy síce neboli v takom zlom stave, ako v lete, ale pokožka na pätách bola stále mierne zrohovatená, celá zosušená, no naozaj nie pekný pohľad. Celá zahanbená som  sa rozhodla ihneď s tým niečo robiť a začať sa o nohy starať.




Paradoxne, kým v lete mám výrobkov na nohy priam na rozdávanie, teraz som nemala doma žiaden a rozmýšľala som aký si kúpim. Napadlo ma, že takmer každý rok kupujeme starým rodičom na Vianoce balíčky Allga San, čo sú vlastne kosodrevinové prípravky na nohy a na bolesti svalov a kĺbov, ktoré im neskutočne pomáhajú. Určite ich poznáte z lekární, majú také žiarivo zelené balenia a naozaj veľký výber. Sú medzi nimi i výrobky, ktoré tlmia bolesť, pôsobia protizápalovo a sú super na reumu a iné neduhy, ktoré zvyknú trápiť najmä starých ľudí. Pri bližšom skúmaní som zistila, že sú super aj pre športovcov, podporujú prekrvovanie a podľa daného výrobku majú množstvo ďalších pridaných vlastností.
 




Ja síce nie som zase nejaký extrémny športovec, ale ihneď  som pochopila, že kosodrevinový krém na redukciu zrohovatenej kože chodidiel (http://www.naturprodukt.sk/?produkt-2&produkt=kosodrevinovy_krem_na_redukciu_zrohovatenej_koze_chodidiel)  bude presne niečo čo hľadám. Krém má veľmi pekné krikľavo zelené balenie a vôňu, ktorá Vám predĺži zimu a Vianoce. Krásna ihličnanová vôňa namixovaná spolu s pomarančom vo Vás vyvolajú super pocity a zlepšia náladu. Je to veľmi príjemná, ale akoby čistá vôňa. Krém nie je príliš hustý, povedala by som akurát a veľmi rýchlo sa vpíja. Ak patríte medzi ľudí, ktorým vadí večer čakať na to, kým Vám na nohách zaschne krém, toto nie je ten prípad. Do minúty máte nohy suché a hydratované. U mňa sa účinky preukázali po prvom týždni. Ako som spomínala, moje nohy neboli v tak hroznom stave ako bývajú v lete, ale aj tak som naozaj nečakala takú rýchlosť.  Po týždni krásne zmäkli, sú hebké a na pohľad veľmi pekné. Podľa popisu to zvyčajne trvá tri týždne, to je asi vtedy, keď je tá pokožka naozaj extrémne zrohovatená. Každopádne, verím aj tomu, pretože ako som už spomínala, kupujeme tieto výrobky pravidelne niekoľko rokov starým rodičom a sú veľmi spokojní, pričom starí ľudia majú pokožku nôh naozaj problematickú a vyžaduje ešte viac starostlivosti.





Za mňa je to naozaj výborný výrobok, u ktorého oceňujem, že mi nohy zreparoval za týždeň. Poučená zo svojej vlastnej lenivosti už viem, že starostlivosť o nohy netreba zanedbávať aj keď nie je leto, pretože nikdy neviete, kto Vám nohy uvidí. Kosodrevinový krém Allga San, určite nebude jediný výrobok, ktorý budem mať od tejto značky doma, pretože ak nájdete niečo čo Vám vyhovuje skúšate ďalej. Výrobky nie je problém zohnať či už v lekárňach alebo na stránke http://www.allgasan.sk/



A čo Vy? Staráte sa o nohy v zime? Aké výrobky používate?

17 komentárov:

  1. Vypadá to, že si tohle budu muset pořídit :D Kolik stojí?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to naozaj super vec, a cena sa pohybuje rôzne na e-shope 8,22 :)

      Odstrániť
  2. mám allgaSan soľ, tiež na nohy, a je super :) a najmä je to skvelý relax :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej vážne? aj ja som si zaobstarala soľ idem ju hneď cez víkend skúsiť! tak sa teším ešte viac!

      Odstrániť
  3. Děkuji Ti za návštěvu a milý komentář :) Přítel mě taky stále tlačí do Pilatesu, tak třeba se bude krémík ještě hodit :)) Děkuji za tip =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rado sa stalo :) inak ja som ho začala tiež cvičiť na naliehanie snúbenca:)

      Odstrániť
  4. Krém vypadá velmi dobře...Pravda, péči o nožky máme v zimě trochu tendenci podceňovat. Když jsou pořád schované, tak se není, co divit :). Já si zvykla používat aspoň krém na ruce, když nemám žádný speciál na nohy po ruce...nejlépe před spaním a pak ráno než na sebe nasoukám všechny ty vrstvy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V létě jsem používala krém na nohy od Alverde, ale musím se přiznat, že teď v zimě na svoje šlapky z vysoka kašlu, asi s tím budu muset něco udělat :) o téhle značce jsem do teď neslyšela, díky za inspiraci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som poradila :) Ja ďakujem tiež za tip, ani som netušila, že Alverde má krémy na nohy :))

      Odstrániť
  6. Vypadá to dost dobře! :) A jestli opravdu účinkuje za týden, jdu do toho! Jinak používám krém od Oriflamu. Žádný zázrak to není, ale nohy mám po něm poěmrně hydratované.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je hlavné, že máš po ňom nohy pekné - veď to je to čo je najdôležitejšie:)

      Odstrániť
  7. Taky mě to vůbec nebaví starat se o nohy!:) A naprosto stejně jako ty, i já většinou začínám až když se blíží období sandálků. Oblíbený krém na nohy jsem měla od Avonu. Nějaký levandulový a s ním i peeling. To jsem pak měla chodidla jako mimino. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že nie som jediná :) Ale tým, že teraz chodím na boso naozaj často musím sa starať svedomito :)

      Odstrániť
  8. tento som este neskusala, ale som plne spokojna s ruzovou baleou na nohy. stoji len 2 € a dunfuje perfektne. ale ja tiez pouzivam pilniky na paty a ked mam zhrubnutu kozu tak ju proste obrusim. potom nakremujem a mam nohy zreparovane hned

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš super, Balea pomáha veľa ľuďom, ale ja mám na Baleu bohužiaľ miestami nohy zničené viac ako zvládne. Pre mňa je Balea ok, po 2 týždňovom používaní nejakého seriozneho krému, ktorý mi ich reálne naozaj vylieči. Napr. po profesionálnom obrúsení u pedikérky mi vydržia nohy ,,pekné" bez väčšej starostlivosti asi týždeň..Hovorím si, že ono sa niekde predsa len musí ukázať to, že denno denne chodím na 10+cm podpätkoch :(

      Odstrániť
  9. já chodím na pedikúru, hlavně kvůli zarůstáním nehtů, kterým trpím. teď, když má sádru, už přes měsíc tak mé nohy vypadají fakt strašně a už se nemůžu dočkat sundání!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne