utorok 5. februára 2013

Light Blue



Viem, že veľa z Vás asi príliš nepoteším, ale dnes som sa rozhodla napísať o super tipe na Valentínsky darček. Tento krát to bude nápad práve pre Vás baby a nabudúce napíšem inšpiráciu na pánsky darček. Možno sa pýtate, že načo píšem tip pre ženy keď môj blog čítajú najmä oni, ale vec sa má tak, že sami určite viete, že niekedy sami neviete čo si vypýtať. Tak toto bude vlastne inšpirácia pre Vás ak by sa Vás Váš milý opýtal, čo by Vám urobilo radosť. Môj tip dámsky Valentínsky tip je momentálne môj najobľúbenejší parfém Dolce &Gabbana Light Blue


Asi pred 10 rokmi, kedy bol tento parfém vydaný bolo okolo neho obrovské halo, jednak preto, že je to naozaj úžasná vôňa a jednak preto, že to bolo obdobie kedy si akosi ľudia viac začali všímať voňavky a stali sa prístupnejšie. Či už kvôli častejšiemu cestovaniu, výpredajom alebo ktovie prečo ale parfém mala zrazu skoro každá žena. Light Blue si urobilo masívnu kampaň a naozaj podľa mňa nebolo ženy, ktorá by ho minimálne neovoňala. Reakciu na túto vôňu nemôže byť zlá, je to silnejšia citrusová vôňa, nie je to nijaký bolehlav, maximálne čo Vám môže prísť na ňom zlé je to, že Vás jednoducho neosloví. Ale pre tie z Vás, čo Light Blue voňali a páči sa im je dnešná recenzia.






Voňavka je ukrytá v krásnom modrom zamatovom obale. Modrá škatuľka má na sebe akoby obláčikovú štruktúru, ktorá sa mne veľmi páči. Priznám sa, že donedávna (ja som dostala Light Blue prednedávnom na narodeniny) som mala doma vždy len tester, takže som krabičku v plnej kráse nikdy nevidela, ale veľmi sa mi páči. Vždy som vedela, že je modrá, ale jej zamatový povrch ma veľmi prekvapil – je to iné, pekné, nápadité.
Čo sa balenie samotnej voňavky týka to je už asi notoricky známe. Celkom jednoduchý, elegantný dizajn, ktorý extrémne neučarí ale ani neurazí. Mne sa balenie páči príde mi v pekných jednoduchých líniách a len dotvára samotný parfum. Čo sa veľkosti týka na výber je ich samozrejme viacero, ale ja vždy preferujem 100ml, predsa len býva cenovo najvýhodnejšie a najdlhšie vydrží. Kupujete si menšie balenia do kabelky?



Vôňa je krásna, jemná, citrusová. Určite by som nepovedala, že je to nejaká ťažká vôňa, no vydrží na tele veľmi dlho. Zvyčajne si nechávam citrusové vône na leto, ale túto voňavku si dávam častokrát aj teraz v zime, aspoň mám pocit, akoby som mala na sebe kúsok slnka.
Minule ste mi písali, že by ste chceli aby som uvádzala základné zloženie tak páči sa:

Hlava: citrón, jablko, zvonček
Srdce: jazmín, bambus, ruža
Základ: ambra, pižmo, céder






A čo Vy? To by ma zaujímalo, či sa Vám Light Blue páči, či ho máte doma? Poznáte niekoho kto ho má? Máte radi citrusové vône?
Čo by ste chceli dostať na Valentína? Teším sa na všetky Vaše komentáre!


13 komentárov:

  1. Mala som tuto vonu, v 100ml baleni, no po tyzdni pouzivania mi spadol flakon na kachlicky a rozbil sa na cucky:( musela som si kupit dalsi...ale vonia krasne. Aj ked nie som velmi na citrusove vone, v mojej zbierke voni su prevazne tazsie vone, no obcas zmena nezaskodi. Momentalne sa nemozem nasytit vone od Givenchy Ange ou demon le secret, milujem ju...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa mňa by porazilo! Rozbiť sa!! Veď ja som si poplakala len keď sa mi rozbil Mythic oil a ten stal 8 eur, neviem koľko by som plakala keby mi padlo toto. Givenchy schvaľujem, úžasná vôňa! Síce by som povedala, že skôr na večer, ale aj tak krása!

      Odstrániť
  2. nechcem byt protiva ale toto ked citim napina na zvracanie :D ale samozrejme kazdy mame iny nos :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne :DD a ja som ešte písala, že podľa mňa nemôže nikomu prekážať :D ok beriem späť :)

      Odstrániť
  3. Já jsem na ty sladké vůně, ale k této bych si chtěla čuchnout :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. měla jsem vzoreček od této voňavky, a voní úžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak mánii kolem této vůně jsem nepochopila ... já ji totiž necítím ... nevím jak to popsat, ale prostě vůbec nedokážu identifikovat jak voní, nevoní ... asi je na mě hodně slabounká, nebo prostě nevim :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stane sa:) ja mám takýto pocit kompletne zo všetykmi Omniami :) zabite ma, ja fakt vážne nič necítim :))

      Odstrániť
  6. Pre mňa je táto vôňa nádherná ale veľa ľudom sa sprotivila tými fejkmi. Lebo originál Light blue vonia naozaj neprekonateľne a druhá vec, že na každom sa nemusí rozvinúť rovnako :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, mňa strašne mrzelo keď začala tá éra fejkov a ešte aj Chuppa Chups mali voňavku, ktorá voňala identicky. Potom sa takmer každému zhnusila, presne ako píšeš. Moja mamka si ju kúpila za 1500sk a jej kolegyňa si ju kúpila za 150, aký je to pocit? Investuješ do parfému, ktorý by mal mať za tú cenu aj nejakú pridanú hodnotu a tá takýmto spôsobom odchádza.. :)

      Odstrániť
  7. Túto vôňu používa moja sesternica a veľmi sa mi páči. I ja uvažujem o jej kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj krásna:)ale určite ju choď predtým vyskúšať na pokožke, lebo môže sa stať, že tebe vonia ale na tebe bude napr. slabá :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne