pondelok 25. februára 2013

Ovocná maska od Himalaye

 Počuli ste niekedy o ovocnej make? Nie? Ani ja, ale hneď keď som ju videla na http://www.mojahimalaya.sk/ vedela som, že ju musím mať. Od Himalaye som skúšala Neem masku, ktorá doteraz patrí k maskám, ktoré ešte žiadna značka neprekonala a tak som sa veľmi tešila, že vyskúšam ďalšiu, práve túto osviežujúcu ovocnú masku.
 Maska je určená na normálnu až suchú pleť a má mať osviežujúce účinky. Tieto účinky podporuje fakt, že maska pleť ochladzuje a upokokuje. Nemusíte sa však báť, ja som na tvári žiadne chladenie nepostrehla, takže žiadne obavy, že Vás v zime nejako rozostudí. To ochladenie by som skôr pripísala tomu, že ideálne je dávať ju dole chladnejšou vodou - vtedy sa najmä preukážu jej účinky.
 Maska má sýto oranžovú farbu a veľmi chustú konzistenciu. Je to akoby ste na tvár nanášali super husté ovocné pyré. Nepovedala by som, že vonia ovocne, skôr tak príjemne čisto. Na tvári ju necháte pôsobiť 10- 15minút a potom zmyjete. Zmýva sa ľahko či už namočeným tamponikom alebo vodou.

Na rozdiel od Neem masky je táto maska určená podľa mňa pre všetkých. Je to veľmi príjemná maska, ktorá na pleti zanechá príjemný,vláčny pocit, akoby ste jej dopriali naozaj čas oddychu. Je super na celý rok, či už zimu,alebo leto pretože pleť nedráždi, ale naozaj pekne rozžiari.
Ak hľadáte nejakú takú masku, naozaj na zregenerovanie a oddýchnutie pleti táto by sa Vám mohla páčiť.

A čo Vy? Preferujete nejaké špeciálne masky? Podľa čoho si kupujete masky?

9 komentárov:

  1. super recenze :)kupuju a i vyrábím :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obdivujem ľudí, ktorí vyrábajú masky, keby som nebola taká lenivá :)

      Odstrániť
  2. pěkně napsané :) párkrát jsem je i zkoušela vyrábět, ale jsem na to nějak líná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neem masku som si kúpila na základe tvojej recenzie a neviem si ju vynachváliť. Aj táto vyzerá super. Celkovo som s výrobkami tejto značky veľmi spokojná - sú veľmi dobré a extrémne lacné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne môj názor, mám doma naozaj veľa Himalaya výrobkov, a som si 100% istá, že sa k drvivej väčšine budem vracať stále :)

      Odstrániť
  4. aj ja som si na základe tvojej recenzie kúpila masku Neem a mňa štípe a pleť mám po nej vysušenú a to mám mastný typ pleti :/ a nevidím žiaden zázrak :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma naozaj mrzí, pretože som dostala veľa e-mailov aj celkovo reakcií a ľuďom veľmi vyhovuje. Ale ľudia majú rozdielne druhy pokožky, niekomu sadne niekomu nie :(
      Naozaj škoda:(

      Odstrániť
  5. ooo, to není makeup, že? dělám si srandu:D vůbec tuhle značku neznám

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne