nedeľa 10. marca 2013

Krásne topánky na nedeľu



Moje víkendové príspevky sa čoraz viac tešia väčšej a väčšej obľube tak neurobím výnimku ani tento víkend a ukážem Vám čo mám nové. Tentokrát sú to netradične topánky, aby ste tu stále nemali to isté.

Túto zimu sa mi zničili dvoje čižmy – začali neskutočne premokať a s takými čižmami človek môže urobiť len jedno – reklamovať ich alebo vyhodiť. Nakoľko boli jedny po záruke (týždeň) a druhé som kupovala v zahraničí musela som zvoliť druhú alternatívu a hľadať nové. Nechcela som za nich vyhodiť veľa peňazí, ale chcela som aby boli kvalitné a bez premočenia vydržali aspoň trojhodinovú prechádzku. Ono to nie je zase také ľahké, ako to znie. Prešla som všetky obchodné domy, všetky obuvi a bezúspešne. Pekné čižmy stáli nad 80 eur (čo mi zas prišlo veľa na to, že ich tak často nosiť nebudem, do školy ako aj do práce chodím elegantne oblečená) a tie akciové neboli v mojom čísle. Potom si asi viete predstaviť aká som bola šťastná keď som na zlavomate v sekcii móda&luxus našla tieto Redfoot za necelých 25 eur. 




Krásne snehule, ideálne do zimy, ktoré okrem toho, že sú neskutočné teplé sú aj veľmi pekné. Vonkajšok je šuštákový, podrážka protišmyková a veľkosť mi sedí akoby boli šité na mňa. Značku Redfoot poznám už dlho, ešte pred pár rokmi som si od nich kúpila skladacie balerínky a bola som veľmi spokojná. Sú to veľmi kvalitné a podľa mňa aj dobre vyzerajúce topánky. Čo poviete?










Mojím druhým úlovkom sú prekrásne lodičky Steve Madden, ktoré ak bude počasie stále také krásne budem môcť začať čoskoro nosiť. Telové lodičky som chcela už strašne dlho, je to topánka, ktorá tak skoro nevyjde z módy a hodí sa ako k šatám tak k rifliam. Kým v kamenných obchodoch stáli bez značkové béžové lodičky cez 50 eur, tieto Steve Madden ma na zlavomate stáli menej ako 30eúr. Na oficiálnej stránke Steva Maddena som si pozrela veľkostnú tabuľku, odmerala, objednala a som opäť neskutočne spokojná. 




A čo Vy? Už ste si niekedy kúpili topánky cez internet alebo na http://www.zlavomat.sk/moda-a-luxus ? Idete si kúpiť nejaké nové topánky na jar? Páči sa Vám môj výber? Teším sa na Vaše komentáre!



10 komentárov:

  1. aaaa sakriš. také lodičky by som chcela, za normálnu cenu. ale bojím sa objednávať cez internet, mám komplikované nohy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No aj ja som sa dlho prekonávala :) keď raz strach prekonáš, otvoríš si ďalšie nákupné možnosti :))

      Odstrániť
  2. Ty lodičky jsou kráswné, podobné jsem si loni kupovala na Asosu. A sekce Móda&Luxus je má oblíbená na Slevomatu. Loni jsem si pořídila dvoje boty do Mel a rozhodně nejsou poslední. Jnia kmám i značkový šátek, který byl za parádní cenu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj moja :) každý deň čakám, čo tam bude, niekedy sú tam naozaj super vychytávky. Ja som slevomat začala vnímať práve keď tam mali tuším v lete Mel,to ste mali neskutočné ceny :)

      Odstrániť
  3. krásne podpätkové 8)
    ja by som sa na nich hneď zdrbala 8D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a určite nie, je tam pomerne vysoká platforma :)

      Odstrániť
  4. tak tie lodičky sú naozaj vydarené úlovok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty lodičky jsou naprosto dokonalé! Taky si chci pořídit nějaké v téhle barvě, tak snad budu mít šťastný lov stejně jako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jo tak ty lodičky jsou krásné a vypadají extra pohodlné!!:o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Obidvoje sú úplne super! Ale v mojom prípade by som nekupovala topánky cez net, už len kvôli tomu, že niektoré topánky mám 40-tky, iné 39-ny a dokonca lodičky mám 37-čky :D Telové lodičky by som veľmi rada prijala i ja :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne