štvrtok 14. marca 2013

Loreal lak na vlasy



Viete čo ma veľmi veľmi potešilo pred pár týždňami? Super nákup, kúpila som si Loreal profesionálny lak na vlasy 500ml za cenu lepšiu ako 250ml taft v DM juchúú. A keďže som mohla urobiť takú dobrú kúpu dnes Vám môžem napísať o tom, aký mám z neho pocit.




Vlasová kozmetika Loreal platí všeobecne medzi top kozmetiku a aj keď sa môže stať, že Vám niečo od Lorealu v živote nesadlo určite existuje ďalších kopec výrobkov, na ktoré práve naopak nedáte dopustiť. Ja osobne zvyčajne používam Loreal šampóny, masky na vlasy, oleje a lak. Keď sa na to teraz pozriem spätne čo som napísala, tak vlastne používam takmer všetko Loreal. Viem, že sa môžeme na túto kozmetiku pozerať dvoma smermi – jednak ten Loreal čo je v drogériách, čiže klasické dostupné produkty. A potom tu máme kadernícky profesionálny Loreal, ktorý zoženiete u Vašej kaderníčky ale zvyčajne za pomerne vysoké ceny.
Ja som si objednala z internetu lak na vlasy L´Oréal Professionnel Infinium Lumiere, so stredným  spevnením. Ešte pred pár rokmi som si jeden lak kúpila u mojej kaderníčky, ale stál trikrát toľko ako tento, čiže keď som si v konečnom dôsledku zvážila pomer v hodnote cena kvalita, znova by som si ho nekúpila.






Keď som však našla tento Infinium Lumiere za cenu drogériového nebolo o čom. Lak má obrovské balenie (ani sa mi nezmestí do poličky), objem 500ml. To mi predpokladám vydrží aspoň 4 mesiace. Má peknú fialovú farbu a po nastrieknutí pre mňa pomerne čudnú vôňu (mojej mamine vonia, mne nie), ktorá sa však stratí v minúte streknutia. 

Čo sa používania týka, je to klasický lak na vlasy, čiže nastriekate na vlasy a on ich spevní. Dám Vám však dve rady:
1, Dodržujte 25 centimetrový odstup laku od vlasov. Ono sa to nezdá a všade sa to opakuje, ale naozaj Vám stačí toľko laku koľko sa Vám na vlasy dostane z tej diaľky. Vlasy potom spevní, ale nezlepí a to je tá podstata laku.
2, Pri prvom použití má lak akoby tuhú poistku. To, čo sa môže na prvý pohľad zdať, že je už to striekatko je vlastne len poistka, tak sa to nebojte stlačiť, kým to poriadne nepukne.

Lak vlasy krásne spevní, účes je fixovaný celý deň. Z vlasov ho bez problémov vyčešete, nezanecháva žiadne špiny ani nič. Je to naozaj super kúpa, ktorá sa oplatí či už v pomere cena kvalita alebo preto, že chcete svojim vlasom dopriať kvalitnejší výrobok.

A čo Vy? Používate laky na vlasy? Ak áno, ktoré? Kde ich kupujete? Čo od nich požadujete?
Teším sa na Vaše komentáre!

4 komentáre:

  1. Loreal je moja laska ... sice som od nich este lak neskusala (kedze ho nepouzivam casto) ale zatial nie je jediny produkt ktory by mi od nich nesedel ... pekne spracovanie :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne si ešte nemala Loreal lak ?:) Je to naozaj super značka, nedá sa na nich sťažovať v žiadnom sortimente - farby, make-up, vlasy všetko super!

      Odstrániť
  2. Uhm :) znie to dobre, asi si pôjdem aj ja kúpiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam, ale hlavne na nete, nie v kaderníctve :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne