piatok 8. marca 2013

Peeling na ruky




Viete čo je zaujímavé? Že kým na niektoré časti nášho tela vyslovene vyhľadávame špecializované produkty, iné úplne ignorujeme. Viete si predstaviť, že si dáte hrubozrnný telový peeling na tvár? Alebo, že ak už na to máte vek, že Vám namiesto očného krému postačí Váš klasický pleťový? Že nie? Pretože pleťový peeling iné vlastnosti a je určený na iné veci ako telový peeling, je treba niekedy sa zamyslieť, koľko takýchto vecí by sa dalo na Vás trochu viac špecializovať a venovať sa im viac.



U peelingov vlastne aj ostanem, pretože prednedávnom som na moju kozmetickú poličku prvýkrát doplnila peeling na ruky. Viem, peeling na ruky predáva neskutočný počet výrobcov, ale nikdy ma nenapadlo si ho kúpiť. Keď som na stránke Fler de Santé (http://sk.fleurdesante.com/) videla špeciálny peeling na ruky a ešte s avokádovou vôňou bola som viac ako nadšená. Neviem čím to je, ale v poslednej dobe mám akúsi avokádo mániu (čo uvidíte aj na blogu), a keď vidím niečo avokádové musím to mať.






Čo sa samotného výrobku týka ide o jemný peeling naruky s výťažkami s avokáda. Peeling má pekné zelené balenie a veľkosť 50ml. Jeho použitie je veľmi jednoduché nanesiete na ruky veľkosť dvoch hráškov, pomasírujete (+-minútu)a zmyjete. Ruky sú po použití krásne jemné,pôsobia veľmi pekne, zregenerovane. Dôvod, prečo sa mi tento peeling tak veľmi páči je najmä ten – že má hojivé účinky, protizápalové účinky (napr. pri záderoch) a odstráni starú pokožku. Príjemným bonusom je krásna vôňa, ktorá mne naozaj veľmi vyhovuje.  Konzistencia peelingu je stredno zrná – ani nie jemné, ani nie hrubé zrná, čiže ak aj máte citlivé ruky peeling by Vám nemal škodiť, len ho odporúčam potom naniesť na mokré ruky. Ja sama si na ruky veľmi potrpím, odmalička používam smútenie mojej maminy o to ako sa o ruky nestarala keď bola mladá a teraz toho ľutuje. Snažím sa neísť v jej šľapajach a byť poriadna a preto dúfam, že mi v tom pomôže aj tento peeling.







A čo Vy? Používate špeciálne peelingy na ruky? Staráte sa o ruky?




3 komentáre:

  1. Krémuju, což je samozřejmost a pak nějaká péče o nehty a kůžičku, ale jinak nic. Je pravda, že věk se na rukou odráží dost a nemělo by se na ně zapomínat. Peeling na ruce zní dobře, měla bych se taky po něčem poohlédnout. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam, ruky by sa nemali zanedbávať je to na nich vidieť :)

      Odstrániť
  2. Děkujeme za komentář na blogu. Chtěla by ses vzájemně následovat?
    Krásný den,
    Audrey&Pearl
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne