pondelok 4. marca 2013

Príjemné odličovanie s Bielendou




Túto zimu som si kúpila na jedno odporúčanie vodeodolnú špirálu a po sto miliónty krát som sa poučila, že tieto výrobky mi jednoducho nesedia. Mala som pocit, že mi urobila mihalnice ťažkými a o tom, koľko rias mi popadalo pri odličovaní ani písať nejdem.
Ideálnym riešením na vodeodolné riasenky sú odličovače na olejovej báze. Mala som doma Baleu, predtým Yves Rocher, všetko super, ale nemyslím si, že až tak super, že by si poradili aj s takouto záťažou. Rozhodla som sa skúsiť 2- fázový tekutý odličovač Bavlna od Bielendy, ktorý mi prišiel ako to najlepšie riešenie v pomere cena a doterajšia skúsenosť na trhu.




Nevyhnutnosťou pre mňa bolo, aby bol určený na citlivé oči a odličoval vodeodolný make-up. Jedno aj druhé podľa popisu spĺňal, tak som sa rozhodla skúsiť ho. 

Odličovač má pekné, príjemné ružové balenie a veľkosť 125ml, čo je, klasická veľkosť očných odličovačov. Nanáša sa klasicky na vatový tampónik a potom na oči, ale nezabudnite nakoľko je dvojfázový treba ho predtým potriasť. Je bezfarebný, bez alergénov a dokonca aj pre ľudí, čo nosia kontaktné šošovky. Má veľmi jemnú ba až nijakú vôňu. Čo je zaujímavé, že aj keď je olejovitý, po odlíčení nemám mastný pocit. S vodeodolným make-upom pracuje veľmi pekne, ja osobne odporúčam trochu navlhčiť tampónik vodou, následne naliať odličovač, priložiť na viečko a počkať tak pol minúty (len tak priložený tampónik na oku bez pohybov) a potom jemnými pohybmi odlíčite. 



Na moje odporúčanie si ho kúpila aj jedna známa (tá nosí len vodeodolné riasenky) a bola veľmi spokojná. Naozaj super výrobok za super cenu, ktorý môžem odporučiť. Okrem radu Bavlna pribudlo nastránke www.bielenda.sk najnovšie aj Avokádo, ktorý musí byť tiež super.





A čo Vy? Používate vodeodolné riasenky? Ak áno, aké odličovače Vám zaberajú?


10 komentárov:

  1. ja na vodeodolné riasenky moc nie som.. najradšej mám svoju obyčajnú od Pupy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja, veď to bola pravdepodobne moja posledná kúpa :)

      Odstrániť
  2. Práve sa mi minul odličovač, tak vyskúšam. Ja ako nositeľka kontaktných šošoviek mám veľký problém s odličovačmi, niežeby mi neodlíčili oči, ale veľmi ma štípu (Avon, Oriflame, Nivea, AB), zatiaľ najlepší som mala od Garnieru.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som mala ten avokádový odličovač a bola som spokojná. Tiež sa mi páčilo, že nenechal na očiach mastný film ale vodeodolnú špirálu nepoužívam len v lete,v zime mi to príde zbytočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám Avokádový peeling a ten je neskutočný, ak to vonia rovnako tak už viem, čo budem chcieť nabudúce :)

      Odstrániť
  4. no ja uz roky rokuce pouzivam vyhradne vodeodolne riaseny a absolutne som prepadla hydrofilnym odlicovacim olejom od saloos - pre mna to najlepsie na trhu na vodeodolne spiraly a dokonca mam pocit, ze blahodarne posobia aj na rast mihalnic :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som niekde čítala, ževraj vážne pôsobia na rast :) vďaka nejakému oleju, ktorý je súčasťou. Musia byť naozaj dobré, akurát ma trochu odrádza tá cena :(

      Odstrániť
    2. co ja viem, tuto v bio obchode co mam kusok z prace ich maju za 3.18 euro - to mi nepride az tak katastrofalne...vydrzi to porovnatelne s garnierom-milekom...mooozno trosku menej....ale tka stale si patlem na tvar nieco prirodne a nie kadejake silikony...:)

      Odstrániť
  5. ja milujem dvojfázový od garnieru - samozrejme, že len na oči, na celú tvár by bol príliš mastný :) ale pre mňa je na oči top :))

    Nius07

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne