piatok 22. marca 2013

Recenzia Max Factor Ageless elixir



Dnešný článok bude o mojom najobľúbenejšom make-upe aký som za celý život doteraz mala. Nie je to najlepší make-up mesiaca ale pre mňa make-up roka. Dlhodobo som hladala nejaký dobrý make-up, u ktorého som si bola ochotná aj priplatiť a keď som našla tento bola to jednoducho láska na prvý pohľad. Dámy a páni, predstavujem Vám MaxFactor Ageless Elixir 2in 1 make-up.









Kozmetika Max Factor patrí jednoznačne k drogériovým špičkám. Jej cena je trochu vyššia, ale myslím si, že v pomere cena kvalita si ľahko obháji aj o trochu vyššiu sumu. Od Max Factoru mám doma ešte Experience make-up, ktorý však už prestali vyrábať, ale hlavne je podľa mňa skôr na leto. Ageless Elixir je ten najlepší make-up na jeseň, zimu, jar aký si viete predstaviť, ak od neho požadujete to, čo ja. Poviem Vám, že som nad jeho kúpou veľmi dlho rozmýšľala, nakoľko je to make-up určený skôr na staršiu pleť a bála som sa, že mi bude pleť zbytočne zaťažovať. Avšak to bol jediný make-up, ktorý mal vážne skvelé krytie a farbu. 





Môj odtieň u Max Factor je 45warm almond, to je zjednodušene tá najsvetlejšia farba. Na prvý pohľad (na fľaštičke) sa Vám môže zdať tmavší, ale na ruke, či na pleti vôbec. Je to krásna farba paradoxne by som povedala, že s žltým podtónom, ktorý mi asi prvý krát v živote neprekáža. Make-up je 2 v jednom – čo v tomto prípade znamená, že v sebe okrem make-upu obsahuje aj sérum. Dané sérum by malo vyhladiť pleť čo je vlastne dôvod prečo je určený na staršiu pokožku. Make-up sa mi páčil od prvého pumpnutia nakoľko neskutočne pekne vonia- tak sviežo, naozaj pekne. Je veľmi ľahký akoby až trochu penový, naozaj veľmi nadýchaný. Nanáša sa neskutočne ľahko, akoby sa sám klzal po pokožke. Zaschýna v super intervale – nemusíte sa ponáhľať, ale ani dlho čakať. Na pleti sa udrží krásne do večera +-15 hodín určite. Krásne spolupracuje s ostatnými malovátkami a nerobí nejaké čmuhy ani fľaky. 






Čo sa týka jeho krytia, kvôli ktorému som si ho vlastne kupovala, povedala by som, že je stredné až trochu silnejšie. Mojej mamine prekryje pehy a mne zas čo potrebujem, ale ak sa Vám urobí nejaká extrémne silná červená vyrážka, dala by som na neho ešte korektor. Potom je krytie dokonalé! Osobne som sa ešte s takým dobrým krytím nestretla – či už čo sa týka kruhov pod očami, akné, pehy všetko. Podľa môjho názoru by som ho neodporučila ak máte problém s mastnou pleťou. To sérum by Vám mohlo prísť proste až moc keď beriem do úvahy, že pred make-upom máte použiť krém. Aj keď je to na dotyk ľahký make-up, na pleti pôsobí podľa mňa trochu ťažšie, preto je ideálny na zimu a jeseň, možno jar. So sérum dokončí pre pleť ideálnu ochranu, ktorú potrebuje. Na leto by som však išla do nejakého ľahšieho make-upu.



Každopádne ak máte normálnu až suchú pleť a hľadáte make-up s lepším krytím určite neváhajte. Je to úprimne najlepší make-up aký som kedy mala a kupujem si ho opakovane. 

A čo Vy? Kupujete si make-up podľa krytia? Ak áno, aký sa Vám osvedčil?
Teším sa na Vaše komentáre!

24 komentárov:

  1. Pěkná recenze. Já si nejčastěji kupuji makeup hlavně kvůli sjednocení barvy pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je ten ľahší oriešok, na to sú super aj BB krémy, ale silnejšie krytie to už je ťažšie :)

      Odstrániť
  2. Jj krytí je pro mě nejdůležitější když hledám ideální make-up, ta tenhle brzo kouknu v drogérce ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já teď používám make-up od Yves rocher, který má krytí takové střední. Chci se ale koupit nějaký, který kryje podstatně, aby mi zakryl červené žilky na nose.
    Chválím recenzi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Yves Rocher som popravde make-up ešte neskúšala,ale tam sú cenovo tiež nad 10 eur nie? Ale super tip, určite sa pôjdem pozrieť, ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Asi začínám uvažovat o koupi, protože my dvě jsme na tom s pletí asi dost stejně a když vyhovuje tobě, tak by měl i mně.:) Přesně teď bych nějaký více krycí make-up potřebovala. Já jsem spokojená hlavně když mi nedělá suchá místa a to jsou buď Clinique anebo Astor, ta novinka Lift me up. Ale krycí právě moc nejsou..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento suché miesta určite nerobí, konzistencia je výborná a krytie tiež :) určite sa na neho mrkni :)

      Odstrániť
  5. http://3.bp.blogspot.com/-d1A-uqf8kpo/T7NEbIqYUYI/AAAAAAAABs0/0-vP4AcTZbk/s400/Match_Perfection_Cream_Gel_Foundation_R_ISO39L-orez.png tento :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak od Rimmelu som ešte nikdy žiaden make-up neskúšala :)

      Odstrániť
    2. mala som len tento elovy ale bol skvely :) obec ziadny pocit makeupu , ani pocit akokeby som si dal krem na tvar ani nic, proste taky pocit lahkosti, nerobil flaky, hned sa pleti prisposobil , kryl a proste bol skvely :) akoby akoby som si davala "tvar na xicht " :) tento makeup by mal obsahovat aj kyslikak sa nemylim

      Odstrániť
  6. veľmi fajn makeup. mala som a bola som sklamaná, keď sa minul :) ocenila som najmä jeho zloženie bez oleja, takže paráda najmä v teplejšie dni :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem o čom hovoríš :) aj mne bolo smutno keď sa minul, ale našťastie na nete sa dá kúpiť lacnejšie, čiže až tak netrpím keď si ho dokupujem :)

      Odstrániť
  7. Aj mňa občas láka vyskúšať make up Max Factor, ale odrádza ma fakt, že sú ich výrobky testované na zvieratách :((. Takú krutosť predsa nemôžem podporiť kúpou ich produktu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som úprimne vôbec netušila, že sú testované na zvieratách. Ktoré značky make-upy na zvieratách netestujú?

      Odstrániť
  8. Netestujú vraj tieto značky: Dermacol, Balea, Alverde, Nivea, Maybelline, Eucerin, Lavera, Sensodyne, Catrice, Essence, Rimmel, Astor, L´Oreal. Je ich ešte viac, zoznam sa dá nájsť na internete.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mám pre teba MEGA tip - tento make-up skoro nikto nepoužíva, neviem rpečo, lebo neexistuje nič, čo by krylo viac, a to som vyskúšala všetko - od značiek Essence, L´oreal, Max Facotr atď po Chanel, Clinique a pod. Odporúčam Bourjois Flower perfection, má SPF, stojí 15 eur a kryje neskutočne, veď sa len pozri na slečnu, jej pred a po fotka je na konci článku :) http://www.misslipgloss.nl/nieuw-bourjois-flower-perfection/ Plánujem niekedy napísať recenziu aj na svoj, teraz stagnujúci, blog. len pc mám v oprave, píšem z požičaného :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na neho inak pozerala,lebo má zaujímavé balenie, ale neskúšala som ho. Neviem prečo mám Bourjois zafixované v hlave ako také ľahké, jemné, slabo krycie. Ale tej babe to naozaj krásne prekrylo pleť, krytie vyzerá byť tiež super! Ďakujem za tip, zajtra sa na neho rovno pôjdem pozrieť :)

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. Som zvedavá, čo naň povieš :) Inak Bourjois má značenie svojho krytia, väčšinou vyrábajú skôr stredné, ľahšie make-upy - ako si vravela-, ale vo Fannku mi ukázali, že ak chcem krytie, tak tento, z 3 stupňov krytia má 3 :) A super je, že má aj svetlé odtiene, ja som bledula a stačil mi druhý najbledší. Mne prekryje znační začervenanie, jazvy po akné a aktuálne akné (:/) tak, že pleť vyzerá na fotkách porcelánovo. Na mne ho môžeš vidieť napr. v tomto článku, 6.fotka je detail tváre :) A ver, že málokto má horšiu pleť než ja. http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/2012/10/girl-with-pearls.html

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne