štvrtok 11. apríla 2013

Ako NIP+FAB vyliečilo zombíka




Poznáte to, ako sa všade hovorí, že určité kozmetické výrobky, proste nefungujú a napraviť sa to dá len operáciami alebo podobnými záležitosťami? Tak tomu ja proste neverím, už viackrát sa mi dokázal pravý opak a dnes Vám prelomím jeden z ďalších mýtov, o tom, že kruhov pod očami sa inak ako make-upom nezbavíte.

Existujú dva druhy kruhov pod očami. Jedným príkladom som ja – kruhy sa mi urobia po jednej zlej noci a vyzerám ako zombík. Túto situáciu napraví veľa korektoru a 3 po sebe idúce noci, kedy spím najmenej 9 hodín. Druhý príklad je moja známa Denisa, ktorá má vážne hrozné kruhy pod očami zapríčinené jej tragickým chronickým zlým životným štýlom a pravdepodobne trochu aj genetikou. 



Pri kúpe očných výrobkov sa vo všeobecnosti zameriavam skôr na protivráskovú starostlivosť, pretože predsa len tie kruhy premaskujem, kým ak sa mi začnú tvoriť vrásky v budúcnosti ma budú kozmetické nápravy stáť pomerne veľa eúr. Tak by to bolo aj doteraz keby mi asi tak pred mesiacom denno-denne snúbenec neopakoval dokolečka otázku ,,prečo máš kruhy pod očami, vyzerá to nepekne“.. to, že to vyzerá nepekne som vedela aj bez neho, avšak predsa len ak sa Vás to pýta často niekto koho milujete najviac na svete aj Vám to príde ľúto, lebo aj pre neho chcete vyzerať pekne. Na internete som teda hľadala rôzne tipy (obklady, čajové obklady..) a úprimne kruhy tam stále boli. Tak som začala hľadať spomedzi výrobkov a došlo som na dve super veci.






Prvá, že celosvetovo známa značka NIP+FAB je konečne na Slovensku (teda možno je už dlho, ja som to zaregistrovala až teraz J a druhá, že to by mi mohlo pomôcť s mojím problémom nakoľko viem ako zaberajú ich výrobky na nedokonalosti pleti (famózne!) . A keď som našla Dark circle fix vedela som, že to je to čo hľadám. Tento malý zázrak v sebe totiž kombinuje 3 veci, ktoré potrebujem : odďaľuje starnutie, zbavuje sa opuchov a kruhov pod očami. Mimo iného pokožku hydratuje a zjemňuje. Jeho zázrak spočíva v kombinácii červených rias, bambuckého masla a tetra peptidov.





Krémik má 15ml a pekné bielo-modré balenie s pumpičkou. Ja osobne som už na ich balenia zvyknutá, nakoľko som mala viacero výrobkov, ale každý, kto túto značku nepoznal a videl mi ju položenú v kúpeľni sa ma pýtal – to máš niečo od lekára? :) Asi na ľudí pôsobí nejako lekárensky, na mňa skôr štýlovo . 

Konzistencia je gélová, čo ja osobne oceňujem, aspoň sa mi nerozteče po celom oku. Stačí naozaj veľmi malá pumpka (dá sa dobre regulovať), ktorú si vklepete pod oko. Gél veľmi rýchlo zasychá, čo je podľa mňa praktické. Viditeľné účinky sú podľa mňa po troch dňoch, okolie je jednoznačne bledšie a opuchy zmizli úplne. Ja som si to neuvedomila ani pri pozeraní do zrkadla, ako skôr pri tom ako som sa malovala, išla som si dať klasicky pod oko korektor a zrazu som si uvedomila, že ho nepotrebujem. Snúbenec (pochybujem, že by si uvedomil, že používam nejaký špeciálny nový výrobok) je už dlhšiu dobu bez pripomienok, čo považujem, za ďalší znak toho, že výrobok zaberá.





Chápem, že veľa z Vás asi takéto veci riešiť nemusí, ale moje momentálne hektické životné obdobie si vyberá svoju daň a ja som veľmi rada, že som sa kruhov pod očami naozaj zbavila. Cena za tento zázrak je +- 21 eúr, čo sa môže zdať niekomu ako vysoká suma, ale ten, koho trápia kruhy pod očami vie, že sú aj drahšie výrobky a keď to zaberá za tú cenu to stojí. Nikto nechce vyzerať ako zombík! Aby som nezabudla NIP+FAB výrobky zoženiete na slovensku na http://nipfab.sk/

Dúfam, že som veľa z Vás poradila a že sa budete aj vďaka tomuto výrobku cítiť krajšie. A čo Vy? Máte kruhy pod očami? Ako s nimi bojujete?


9 komentárov:

  1. Foťák nedovede kruhy pod očima zachytit pořádně, o tom jsem se sama přesvědčila, když jsem fotila svoje oči na začátku používání očního krému od Dermacolu. Takže ti věřím, že tě asi pěkně štvou, i když na fotce moc vidět nejdou :) Mám teď hroznou spoustu očních krémů na vyzkoušení, ale jestli nezaberou, asi prubnu tohle :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som na nich bola strašne nahnevaná, lebo viditeľné boli ešte aj cez make-up :( Ale súhlasím je veľmi ťažké odfotiť ich :(

      Odstrániť
  2. Vypadá to úžasně!! Kruhy pod očima mě trápí také, děkuji za skvělý tip! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To bys musela vidět moje kruhy ;) ale vypadá to dobře ;) Sleduji *

    OdpovedaťOdstrániť
  4. When sοme one searches for his required thing,
    therefοre he/she wants to be avаіlable thаt in detaіl,
    therefore that thing іs maіntaіned
    oνer here.

    Take a look at my web blog ... 12buydomain.com.siteaero.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, to potřebuji , díky za tip , moc jsi mi pomohla :)))

    Zvu tě na svoji GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BUDU RÁDA ZA TVOJI ÚČAST. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne