pondelok 29. apríla 2013

Čo robiť keď Vám napáchnu vlasy


Pred pár mesiacmi som bola vonku zo známymi, večer posedieť si. Bol by to super večer, keby známy neboli pomerne silný fajčiari a keďže mne je to v celku jedno kde som nechala som sa ukecať na jeden podnik, kde sa fajčí. Oľutovala som toho v momente kedy som vstúpila dnu. Akoby tam namiesto dverí bola cigaretová clona a v momente ma napadlo, že všetko oblečenie môže hneď ako prídem domov do koša na pranie a môžem si zase umývať vlasy. Večer bol síce fajn, ale ten cigaretový zápach neskutočný.

Došla som domov, hodila oblečenie do koša na pranie a zrazu ma osvietilo a napadlo mi, že mám doma Fleur de Santé sprej na vlasy, ktorý síce používam primárne ako lesk ale krásne vonia. Nastriekala som si ho na vlasy a čuduj sa svet, smrad bol preč. Na moje počudovanie som zistila, že to vlastne nie je len lesk na vlasy ale je to 2v1 vôňa na vlasy a lesk.





Sprej samotný má 110ml, jednoduché číre plastové balenie a klasickú sprejovú/striekaciu aplikáciu.  Vôňa je veľmi príjemná, nečakajte nejakú voňavku ale skôr ako šampón alebo maska. Pripomína mi vôňu bavlny alebo čisto opratého prádla. Reálne Vám naozaj vlasy voňajú ako umyté, sprej do sebe nejako nasaje ten zápach a zmení na krásnu čistú vôňu. Najlepšie je, že vôňa do hodiny vyprchá, ale vlasy nepáchnu. Keď si k nim privoniate cítite čistotu. Ako som objavila, že tak skvelo prevonia vlasy už ho ani nepoužívam ako lesk, ale najmä ako vlasovú voňavku. V škole keď idem z napáchnutej jedálne – šup dva streky a je to, po tom ako idem z fajčiarskeho podniku..proste je to vážne super vychytávka.

Okrem toho vlasy pekne osviežuje, aj keď mám pocit, že ich mám nejaké ulepené – prestriekam a je to! Balenie je ľahké, čiže ho s prehľadom strčíte do kabelky a môžete používať hocikde. Naposledy bol v katalógu v super akcii (http://sk.fleurdesante.com/ ) , čiže naozaj nebolo nad čím váhať 

A čo Vy? Čo robíte keď Vám napáchnu vlasy? Umyjete si ich či máte nejaký vylepšovák?

21 komentárov:

  1. Něco takového přesně hledám, ale k Fleur de Santé nemám vůbec důvěru... :-D Nedávno jsem četla o nějakém přípravku od Alverde, který by měl právě přijít do drogerií a smrad z vlasů účinně odstranit, tak už se ho nemůžu dočkat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som čítala o tom Alverde ale keď som ho voňala prišiel mi dosť slabí, možno to však na vlasy stačí :)

      Odstrániť
  2. Mě se nejvíce osvědčilo je přefénovat teplým vzduchem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? o tom som ešte nikdy nepočula! Ďakujem za tip!

      Odstrániť
  3. Super vychytávka! :))
    Já je bohužel vždy umyji, ten smrad je neskutečný! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tohle nesnáším, taky totiž vlasy vždycky umývám celé znova :D Mám pocit, že na tu hrůzu by žádná vůně nepomohla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre nefajčiarov to vážne nie je nič moc :( ja som lenivá si ich umývať hneď zas tak som rada, že mám tento sprej :)

      Odstrániť
  5. wou tak toto musí byť rozhodne u každej doma :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to je uplne super tip, ktory vyuziju vsetky zeny :) ked som bola mladsia, z party som sa vracala tak rozbita a unavena, ze jedine na co som myslela, bolo, aby som rychlo odpadla do postele, takze mi nevadil make up, ani vlasy napachnute cigaretovym dymom :) teraz som uz na to haklivejsia, takze taketo prakticke rady vzdy potesia...

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne viem o čom hovoríš :) vekom sme nejaké precitlivenejšie :))

      Odstrániť
  7. super vec ja použijem suchý šampón ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ten aj odstráni zápach? juj musím si už nejaký kúpiť :)

      Odstrániť
  8. Přesně tenhle problém jsem měla o víkendu po grilovačce, ale jediné co mě napadlo (a co dělám vždycky) je umytí vlasů :) Každopádně tohle je super tip!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak grilovačky/ opekačky to sú tiež akcie, kde vlasy riadne napáchnu :) na to som aj zabudla a to je inak často ešte silnejšie ako cigarety :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  9. o takomto spreji na vlasy som ešte nepočula ale dobrý nápad kolko razi mi pachli vlasy od cigaretoveho dymu neprijemny pocit

    POZYVAM NA NAS BLOG pri 100 sledovateľoch spravíme velku giveaway http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj,
    to je skvělá vychytávka!Nesnáším, když jsou vlasy cítít kouřem, protože byl člověk v zakouřené místnosti nebo diskotéce..Tohle to všechno vyřeší!Jinak děkujeme moc za návštěvu na našem blogu. Jsme tvými novými čtenáři, tak doufáme, že nám můžeš oplatit follow.
    Přejeme krásn den!
    Audrey and Pearl
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne