sobota 27. apríla 2013

Lacné + voňavé = Charlie White



Mám strašne rada keď objavím niečo, čo je dobré a lacné. Lacné parfemy mi urobia obzvlášť veľkú radosť. Voňavky si kupujem pomerne často a veľmi rada pri nich experimentujem. Musím si trikrát zaklopať na drevo ale ešte nikdy sa mi nestalo, že by som si kúpila niečo čo by mi nevoňalo a to si veľmi často kupujem parfémy na slepo. Prečítam si popis, recenzie pozriem si zloženie a ak vôňa stojí do 12 eúr skúsim.  Takto som si naposledy zaexperimentovala s kúpou verím, že pre mnohých z Vás notoricky známej Charlie White. Keď som si voňavku doniesla domov mamina mi povedala, že ona si ju zvykla kupovať keď bola mladá v Tuzexe, čiže táto vôňa má už nejaký ten rok za sebou. Keď k tomu pridám, že sa stále dobre kupuje asi na nej niečo bude.



Výrobca tejto vône je značka Revlon, ktorá sa mne osobne spája skôr s kozmetikou, ktorú na Slovensku z nejakého pre mňa nepochopiteľného dôvodu nemáme. Každopádne ich voňavky našťastie dostupné sú a je ich dokonca veľký výber. Ja som hľadala nejakú ľahkú, príjemnú na jar, s neprečačkaným flakónom, ktorý keď si dám do kabelky neodtrhne mi rameno.
Voňavka dorazila je poriadne odskúšaná a ja Vám teraz môžem napísať svoje dojmy. V prvom rade by som povedala, že úplne splnila moje očakávania. Je to skôr jemná, čistá trochu ovocná vôňa, ktorá určite nemôže nikomu prekážať. Je úplne ideálna na jar a na leto. Čo sa týka výdrže ja si ju každé ¾ hodiny prestriekam. Nehovorím, že je to nutnosť ale ja mám potom pocit, ako keby začala ubúdať a ja okolo seba rada cítim peknú vôňu. Jej cena je neskutočne nízka +- 8 eúr za 100ml je neskutočne priaznivé.
 



Moje očakávania splnil aj flakón, ktorý je naozaj veľmi jednoduchý. Sklenené balenie pripomínajúce mi kolínsku (naozaj neviem prečo), s jednoduchým nápisom.  Fľaška nie je úplne najľahšia, je z dosť hrubého skla, ale stále ľahšie ako Miss Cherie od Diora.

V konečnom dôsledku ja som veľmi spokojná. Je to vôňa ideálna na denné nosenie a ak máte radi jemné, možno trochu citrusovo ovocné vône stojí to za risk. Ak by Vám aj nevoňala vôňa je originál balená bez celofana, tak môžete niekomu na sviatok posunúť ďalej. Vôňa má celkom príjemnú výdrž a za tú cenu jej nie je čo vyčítať. Okrem tejto Charlie White existujú ešte ďalšie druhy – ktoré mi prišli podľa popisu mierne výraznejšie.

Ja  osobne som sa opäť presvedčila, že riskovať sa oplatí a čoskoro si možno objednám nejakú ďalšiu. A čo Vy? Ako kupujete vône? Riskujete alebo idete na istotu? Kúpili ste si už niekedy parfum na slepo?  A ozaj poznáte voňavky Revlon?
Teším sa na Vaše komentáre!


10 komentárov:

  1. na tuhle vůni si vzpomínám, měla jsem ji na střední, buď to bylo Charlie white nebo silver, už si nevzpomínám. teda, ale v té době to nebyla žádná levná vůně :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) teraz našťastie je :) kiež by aj Dior išiel tak dole s cenami :))

      Odstrániť
  2. Musím se přiznat, že tuhle vůni neznám ;) Ale nevypadá špatně. Momentálně mám voňavek hrozně moc, ale až mi dojde, možná zkusím něco nového ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľa ľudí ju podľa mňa nepozná :) ale je naozaj super!

      Odstrániť
  3. Mamka ji taky dříve používala a když na ni natrefila v drogerii, hned jsi ji koupila. Teď ji používáme obě dvě, protože je vážně úžasná :). Za mě taky doporučení.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej u Vás sa dá kúpiť aj v drogérii? To je super, aspoň môžete ovoňať :)

      Odstrániť
  4. Vôbec ju nepoznám, ale dobre vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vôbec nepoznám voňavky Revlom, kedysi dávno dávno mi krstná z ameriky priniesla Revlom lak a tiene a mám ich doteraz :) takže ej to pre mňa taká nostalgická značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma tiež jeden lak z UK a ten je neskutočný :) škoda, že nie je tá dekoratívka aj u nás!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne