sobota 13. apríla 2013

Max Factor Creme Puff






S pribúdajúcimi stupňami sa treba pripraviť na to, že kým doteraz mnoho z nás púder potrebovalo možno tak ráno na obligátne prepúdrovanie make-upu teraz bude potrebné mať ho aj v kabelke. Dlho som rozmýšlala aký púder si kúpiť práve do kabelky, a podmienkou bolo najmä aby mal v balení hubku. Aj keď z duše nemám rada nanášanie púdru hubkou nosiť v malovátkach štetec mi príde neskutočne nepraktické. Jeden dôvod je pochopiteľne hygienický – neviem si predstaviť ako by som ho udržala čistý a druhý praktický – už teraz mám neskutočne ťažké kabelky a moja taštička na malovátka je na puknutie. Preto po zvážení všetkých alternatív je mojim kabelkovým kozmetika MaxFactor a jej púder Creme Puff v odtieni 13 nouveau beige.




Nouveau beige je v podstate ten najsvetlejší odtieň ak nerátam 05 translucent. Ja som 05 nikde nevidela a na internete bola drahšia ako 13 tak som sa rozhodla risknúť. Keď mi púder došiel bola som pomerne nenadšená lebo tá farba mi prišla strašne tmavá, ale nechápem tomu, lebo v obale namletá vyzerá tmavo ale na ruke vôbec. Neviem, naozaj nechápem. Každopádne je to svetlá farba s mierne oranžovým podtónom (ktorý síce až tak neobľubujem, ale bude super na leto keď sa moja tvár o štvrť odtieňa opáli:) . Púder nemá zrkadielko (čo mne nevadí, lebo ho mám v malovátkach tak či onak) a má šrobovacie balenie, ktoré je dostatočne pevné, čiže sa nemusíte báť, že by sa Vám v taške samo rozšrobovalo alebo nebodaj rozpadlo.

Na prvýkrát Vás okrem farby podľa mňa prekvapí aj vôňa. Je pomerne dosť silná, aj keď na tvári ju nie je vôbec cítiť. Vonia ako púdrové voňavky – a teraz mi práve došlo, prečo sa púdrovým voňavkám hovorí púdrové voňavky. Už chápem! Ak poznáte Chloe Lagerfeld tak niečo také. Výhoda tohto púdra je, že je to MaxFactor a to je pre mňa záruka kvality. V balení je súčasťou hubka na nanášanie, ktoré síce nie je nič moc, ale svoj účel splní. Hlavné je, že keď ho nanesiem aj tou hubkou tvár neupchá ale pekne prepudruje a odmastí. Napr. keď nanesiem hubkou môj obľúbený Stay matte finish nie je proste taký pekný ako zo štetcom. A tu je to viac menej jedno či použijete hubku alebo štetec – v tom spočíva naozaj neskutočne veľká výhoda.





Ďalšia vec, ktorá ma prekvapila je, že balenie má 21g čo je na púder pomerne veľa. Pozerala som sa doma a moje púdre majú väčšinou o polovicu menej, čo je sila. Naozaj mrknite sa doma aj Vy, mňa to strašne prekvapilo. 

Ak by som to mala zhrnúť som spokojná, teraz používam aj MaxFactor make-up a s týmto púdrom sú super dvojka. Mojím ďalším výrobkom na wishliste je PanStick tak uvidíme. 

A čo Vy? Aký púder používate? Mali ste už niekedy MaxFactor? Máte v svojej kabelkovej kapsičke na malovátka štetec alebo používate hubku?

3 komentáre:

  1. Tento púder bol prvý, aký som kedy mala :) A pamätám sa, že som milovala jeho vôňu. Plánujem s ak nemu najbližšie vrátiť :)

    http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si začínala s dobrým púdrom :))) Je to proste klasika, plní čo má a tá vôňa je super bonus :)

      Odstrániť
  2. Púdre Max Factor si kupujem už niekoľko rokov, mám odtieň 14 a už 2x som mala transparentný 05. Ten býva v balení s make upom alebo maskarou (keď je nejaká akcia, väščinou na Vianoce). A Pan Stick je dobrá voľba, pokiaľ máš problematickú pleť, kryje dokonale! Mala som odtiene 12, 13, 14. Alebo ho môžeš používať ako korektor. Nie je vhodný na mastnú pleť. Ale ja som ho aj tak používala, veď existujú púdre :) Príp. sa dá použiť pod make up zmatňujúci krém.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne