streda 29. mája 2013

Čo kúpiť kamarátke



Hovorí sa, že kupovať darček kamarátke je extrémne ľahká vec, pretože baby poteší všetko. S tým sa dá aj nedá súhlasiť. Na jednej strane majú dievčatá jednoznačne na výber viac vecí (celé spektrum dekoratívnej kozmetiky, ktorú chlapom ťažko kúpime), ale na strane druhej, ak má baba rada kozmetiku, zvyčajne si drvivú väčšinu vecí nakúpi sama. Kupovanie darčeku jednej mojej kamarátke mi hlavou vŕtalo v poslednej dobe strašne dlho a keďže baba má naozaj všetko bol to pomerne ťažký oriešok. Hľadala som niečo, čo by bolo aspoň trochu netradičné, čo by nezruinovalo moju peňaženku, ale zase niečo, čo by sa jej páčilo! A viete čo mi napadlo? Ladybox!!!



Neviem, možno nie som až tak kreatívna ako si myslím, ale povedzte mi aj Vy – predstavte si, že ste doma, učíte sa na skúšky a zazvoní Vám kuriér, že má pre Vás darček a Vy dostanete škatuľku plnú super výrobkov. Proste podľa mňa je to super nápad, čo poviete? Kamarátka má narodeniny budúci mesiac, tak raďte a komentujte môj nápad, aby som vedela, či do toho ísť alebo nie. Čo sa samotného Ladyboxu týka, tento mesiac sa niesol viac v pleťovej ako dekoratívnej kozmetike. Oceňujem personalizáciu, na základe ktorej som si našla výrobky, ktoré reálne využijem a nemusím ich nikde vymieňať či darovať.  Výrobky boli zabalené v klasickej ružovej Ladybox škatuľke, ktorá je podľa mňa super praktickým doplnkom do izby (ja som si do nej nasťahovala letné laky na nechty).





Najviac ma potešili Lambre tiene, pretože túto kozmetiku chcem už veľmi dlho vyskúšať, avšak jej pomerne vysoké ceny ju vždy odsúvajú v mojom nákupe. V balíčku sú tekuté očné tiene, moje konkrétne sú akoby perleťovo biele zo zlatistými odleskami. Naozaj krásna farba, úžasne sa s ňou spolupracuje s inými tieňmi alebo sa dá použiť aj ako báza. Tiene vydržia na oku celý deň, vôbec sa negrčkavejú ani nezaliezajú do ohybu oka.  Lambre si vedelo cenu obhájiť. 

Druhým celým výrobkom bola maska od značky Le Chaton, ktorá bola opäť personalizovaná a ja som strašne spokojná pretože mne došla hydratačná maska na suchú pleť. Môže byť! Od kedy som objavila Ziaju výrobky z kozieho mlieka zbožňujem, mojej pleti robia dobre a nakoľko Le Chaton je pomerne drahá kozmetika ide akoby o vyšší level  Ziaje. Páči sa mi ako sa mi maska vpije do pleti, je cítiť, že pleť potrebuje hydratáciu a tú jej maska dodá. Maska nie je príliš hutná, preto mi príde super na leto a nebojte sa kozie  mlieko v nej neucítite! Vonia skôr jemne, čisto.


Tohto mesačných vzoriek bolo v podstate 5. Personalizovaný suchý šampón Lee Stafford (taká som šťastná, že mi došiel šampón a nie lesk na vlasy juch juch juch – naozaj odporúčam vypĺňajte si tie personalizácie) . Ten šampón ma potešil ale aj rozosmutnil. Poznáte ten pocit keď viete, že je niečo super ale tým, že je to drahé tak si to nekúpite a nemáte potom dôvod smútiť lebo to aj tak v konečnom dôsledku neviete porovnať? Toto sú pre mňa produkty Lee Stafford – vedela som, že sú dobré – teraz som jeden skúsila a odpadávam.. Wow.. Ten suchý šampón nielenže zoberie z vlasov mastnotu ale im ešte aj dodá objem! Balea suchý šampón je oproti nemu slabý odvar a ja si teraz môžem začať na nete hľadať, kde zoženiem lacnejšie Lee Stafford výrobky. (Viete o nejakej stránke? ) 

Druhou vzorkou bolo Palmers telové mliečko, ktoré má akurát veľkosť na cesty pričom v balení bola ešte malá vzorka spevňujúceho mliečka. Ide o kakaové mliečko, ktoré však vonia veľmi jemne, ale zato riadne hydratuje. Jedinú nevýhodu, ktorú na ňom vidím je pomerne nepraktické balenie – mliečko je dosť husté a trochu ťažko sa z nádobky dostáva. Odporúčam ho tak hodinu pred použitím položiť vekom dole, aby Vám potom prirodzene tieklo.  


V balení bola aj vzorka čistého kolagénu od Iven Cosmetics, ale priznám sa, že mi táto značka nič nehovorí. Mala by to byť česká luxusná kozmetika a táto vzorka by mala hydratovať a regenerovať pleť.  Výrobok má gélovú konzistenciu a krásne vonia, jeho hlbšie účinky Vám popísať neviem, ale vyskúšam a určite sa ich dozviete. Predposlednou vzorkou bola pena do kúpela alebo sprchový gél Duck Island, ktorú som už stihla aj vypotrebovať a celkom ma potešila. Väčšinou používam do kúpeľa olejové kapsule, čiže to bola príjemná zmena. Mala nevtieravú vôňu, čo ma na večer potešilo a ja som si užila príjemný kúpeľ.
Poslednou vzorkou bola zubná pasta Marvis, ktorá sa dá u nás zohnať v Profimede a tá so mnou pocestuje o necelý mesiac na dovolenku. Mala by byť extra silná tak hádam to prežijem!

Mne sa tento Lady box strašne páčil, ako malá sa teším z tých tieňov, šampónu a masky ale využijem určite všetko!
A čo Vy? Kúpili by ste ho ako darček kamarátke? Ktorý výrobok by potešil Vás? Páči sa Vám obsah?

35 komentárov:

  1. Je to pěkný tip,ale myslím,že moje kamarádka by tohle neocenila :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ono to dosť záleží od toho, čo má kamarátka rada. Ja mám kamarátok málo, väčšinou samých chlapov. A ani jedna z nich by ladybox nechcela, lebo z kozmetiky poznajú make-up a čiernu tužku na oči :D A ja som skromná, mňa poteší aj blbosť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no inak ani ona nie je nejaký malovací macho a predpokladám, že tieto veci by som napr. určite ocenila viac ja ako ona :(

      Odstrániť
  3. Je to Lee STAFFORD- nie Stanfford.
    To je celý vtip tej značky- preto tam má aj to logo psa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozhodně je to originální nápad a asi dost záleží na té kamarádce, které bys to darovala, ale já bych to asi svojí nejlepší kámošce nepořídila, mám pocit, že ji znám dobře a že bych našla lepší ale přesto originální dárek, ale těžko říct no, to fakt záleží, jaká ta kámoška je ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. máš pravdu, možno bude lepší nejaký osobnejší viac personalizovanejší darček :) Ďakujem!

      Odstrániť
  5. Koukám, že se ti květnový Ladybox líbí stejně jako mně :) Já jsem byla unešená právě z toho kolagenu - i když značku neznám a nikdy jsem čistý kolagen nezkusila, byla jsem nadšená - nejen, že nádherně voní (mohla bych k němu čichat celý den :D), ale už po prvním nanesení jsem cítila rozdíl - moje pleť je smíšená, tváře mám trochu sušší a musím říct, že se do ní kolagen vpil a po použití klasického nočního krému jsem cítila, jak mám pleť pěkně hydratovanou, ráno byla heboučká. Masku s kozím mlékem / tvarohem jsem nechávala schválně očichat tátovi, jakožto člověku, který nesnese pach kozího mléka a pozná to všude - a nepoznal nic, takže mohu potvrdit, co jsi psala - cítit z toho není, ale upřímně něco mi v té vůni trošku nesedí, nejsem si jistá co - ale maska je to příjemná :)

    Omlouvám se za ten mega článek, nějak jsem se nechala unést :) Brzy budu psát i já na blogu o květnovém Ladyboxu, kdybys měla zájem, můžeš si přečíst moji recenzi :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aké omluovám sa:)) čím dlhšia odpoveď tým lepšie!!! posielam ti virtuálnu hviezdičku, urobila si mi komentárom radosť :) o to väčšiu, že som nevedela, čo od toho kolagénu čakať a teraz sa teším o to viac na skúšanie, verím, že je naozaj super. Veď cena plného balenia bola tuším za 50ml cez 1000ceských korun, čo je fakt dosť :) takto aspoň okúsime trochu luxusu :)
      Určite sa k tebe mrknem, boxové recenzie si strašne rada čítam :)

      Odstrániť
  6. ako je v komentároch vyššie spomenuté, je to individuálne. ak má kamarátka rada kozmetiku ako ty a rada skúša nové veci, prečo nie. ja by som sa veľmi potešila. ale každý sme iný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj kozmetiku má rada asi ako každá baba, taká tá stredná cesta, myslím, že skôr to berie ako praktickú záležitosť - je to proste treba :) no hádam to poteší :)

      Odstrániť
  7. Myslím si, že je to super darček. Kamarátka, pokiaľ má rada nové veci a kvalitné, tak jej to určite kúp. Ocení to :) A keď nie, tak budeš nabudúce vedieť, že takéto niečo jej už teda nekúpiš, aj keď si myslím, že ohlas na Ladybox bude pozitívny :) Ja by som sa osobne veľmi potešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pozitívny komentár :) teraz som tak napomedzi prvé komentáre boli skôr za nie, posledné skôr za áno :))) vždy keď si myslím, že som si urobila názor ma dostanete na vážky :)

      Odstrániť
  8. ja by som sa tiez velmi potesila takemu darceku :) ale to asi vsetky holky, kt. citaju tvoj blok - zaujima ich kozmetika atd :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ona o mojom blogu ani nevie :))o to ide, že by som chcela aby to bolo nápadité, netradičné, vieš že ten moment prekvapenia :)

      Odstrániť
  9. Podla mna je to skvely napad obdarovat kamaratku boxom!:) urcite do toho chod

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Baby ste super moc Vám ďakujem a vážim si Vaše komentáre a rady!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mna by to potesilo:) je tam viac vyrobkov takze je tam velka sanca ze aspon nejaky jej naozaj sadne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takto som to brala aj ja, že je tam mix výrobkov a hádam sa nejaký trafí :)

      Odstrániť
  12. Mě by to potěšilo moc a mám několik kamarádek, které jsou taky blázni do kosmetiky, takže jsi mě asi inspirovala... z květnového Ladyboxu se mi nejvíc líbí maska od Le Chaton/La Chévre a ten suchý šampon. Sama jsem si LB neobjednávala a možná toho trochu lituju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa najviac potešili tie tiene, niečo z Lambre som chcela už veľmi dlho, ale samozrejme aj ostatné veci sú super :) tohto mesačný sa naozaj vydaril :)

      Odstrániť
  13. Já bych do toho určitě šla, už jednou jsem takhle koupila LB přítelovo sestře a byla spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? tak to je super, ďalší pozitívny komentár - Ďakujem :)

      Odstrániť
  14. Díky za komentář a pozvání na blog :)

    Já jsem svým dvěma nejlepším kamarádkám připravila k Vánocům své vlastní boxíky, pro každou šitý na míru s tím, co mají rády a co jim vyhovuje. Měly z nich obrovskou radost. Lady ani Senza Box bych jim nekoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak aj to je super nápad, iná alternatíva ale tiež dobrá. Vyskladať vlastné veci úplne balíček personalizovať, naozaj super tip, dala si mi chrobáka do hlavy :)

      Odstrániť
  15. Pekný box, mám rada takéto posty blogeriek ! :) Fakticky pekné vecičky tam boli tento rok ! :)

    GIVEAWAY on my blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pardon, tento mesiac, nie rok :D :)

      Odstrániť
    2. jasné chápem :)) som rada, že sa ti páčil o to väčšiu mám radosť :)

      Odstrániť
  16. Tiež by som do toho išla, je to super napad, ja by som bola velmi spokojna a rada keby som dostala krabičku krásy :))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. osobně si myslím, že je to pěkný dárek, pokud víme, že obdarovaná osoba používá kosmetiku a není nějaká hygienou a kosmetikou netknutá "gorila horská" :) I když i kdyby na to nebyla, tak ji to třeba nakopne :) Takže já jsem za každých okolností pro!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj, mozem sa ta opytat na par otazok ohladne lb? Chcem si objednat nove junove vydanie, ale celkom nerozumiem tym cenam co ma lb na stranke. Ked si si objednavala tento, tak aky druh platby a dorucenia si si vybrala? Lebo ja by som si chcela dat prevod na ucet a dorucenie in time, ale nechapem ze to zaplatim len tych 15 eur a potom uz neplatim nic? Alebo este doplacam dorucenie 69 ck a budem to preratavat nejakym kurzom? Sorry, ze tolko otazok, ale zaujimalo by ma ake mas ty skusenosti s platenim a dorucenim na SR lebo tym oficialnym informaciam akosi nerozumiem :D dakujem. Sona

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne