štvrtok 23. mája 2013

Dva výrobky, ktoré jednoducho musíte mať!!!!


Úprimne sa priznám, že neviem z akého dôvodu Rimmel nepatrí medzi značky, ktoré by som si pravidelne kupovala a dokonca toto sú jediné dva výrobky, ktoré mám momentálne od Rimmelu doma. Avšak ak by ste sa mali rozhodovať čo si od Rimmelu kúpiť musí to byť minimálne jeden z nich!
 





Prvým výrobkom je internetová celebrita Stay Matte od Rimmelu. No čo Vám poviem, je to jednoducho kráľ púdrov a to mu už nikto nevezme. Ide o dlhotrvajúci púder, ktorý je navyše v mojom prípade 001 transparent bezfarebný. V čom spočíva jeho prelomovosť?
1, v cene – v obchode +-5 eúr, na internete +- 3 eurá
2, v tom, že si ho dáte ráno a máte na celý deň totálne pokoj (wow wow wow)
3, že ak už sa náhodou stalo, že si ho potrebujete dať cez deň ešte raz ( kto nepobehne na autobus?) tak Vám absolútne neupchá make-up, nevytvorí mapy, ale prepudruje, odmastí a to je všetko
4, Výdrž ja mám svoj už dobrého pol roka, používam ho denne a vidíte to kolečko? Toľko sa mi minulo
Ja proste nemám slov taký púder som ešte nikdy nemala je neuveriteľný a cenovo neskutočne dostupný.





Druhým  je neskutočne neuveriteľne najkrajšia na svete červená fixka na pery Lasting Finish 1000 kisses s názvom 500 Unstoppable red. Prečo? Lebo tá farba je proste neuveriteľná! Ide o fixku na pery, ktorá má slúžiť ako lip tint a teda je na vodovom základe, ktorý Vám akože vydrží na perách všetko. Píšem akože, pretože všetko nevydrží v žiadnom prípade, ale tá farbami jednoducho zalepí očí a nehnevám sa. Určite nevydrží bozkávanie, ani viac pitia a len niektoré jedlo (to nevodové). Po niekoľkých hodinách sa zalieza do kútikoch a ja by som sa mala teraz zastaviť a začať písať prečo ju tak zbožňujem lebo inak Vás len odstraším! No ako vidíte má svoje slabiny..ale v žiadnom prípade pery nevysušuje a vydrží na nich v celej svojej kráse určite minimálne štyri hodiny. Už milionty krát tá farba je dokonalá a pôsobí tak zvodne, že až ( poznáte ten videoklip Papi od JLo? Tak niečo také len bez kliatby vrátničky). Fixka má dve strany – jedna je samotná fixka, sýtočervená farba, ktorú necháte zaschnúť a potom pretriete balzamom na druhej strane, aby pery neboli vysušené. Okrem toho, že balzam dodá hydratáciu dodá aj neskutočný lesk. Cena je +- 6 eúr.
Viem, že s týmito fixkami zvykne byť problém, že majú tendenciu vysúšať sa ale ja sa na svoju nemôžem sťažovať. Dostala som ju na Valentína a odvtedy je super, farbí sa s ňou skvele, nemám pocit, že by sa jej kvalita horšila.



A čo Vy? Máte doma niektorý z nich? Láka Vás? Poznáte nejaký lip tint, ktorý vydrží bozkávanie? Aký je Váš názor na takéto fixky? Teším sa na každý komentár!

15 komentárov:

  1. Fixa vypadá na tvých rtech opravdu velmi dobře! Určitě se po ní podívám, líbí se mi, že má na druhém konci balzám, to jsem vůbec nevěděla. Pudr znám, kdysi jsem ho měla a je dobrý, souhlasím. Rimmel mám moc ráda všeobecně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ja som si ten balzam všimla asi až po dvoch týždňoch používania a to tiež len preto, že som sa nudila v trolejbuse a čítala popis k výrobku, kde bolo že najprv sa nanesie jedna strana a potom druhá. A ja si hovorím - aká druhá? :) a potom mi to cvaklo :))

      Odstrániť
  2. Tu fixku už jsem taky okukovala, ale dosud jsem se neodhodlala. Po tvé recenzi ji nejspíš zkusím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fixky na pery som okukovala zatial len od Gosh a tiez sa mi pacila takato cervena najviac, no nezobrala som si ju, lebo po odskusani na ruke sa po case zaliezla do vrasok a akoby vpila do koze. tato tvoja ma navyse balzam,co mi pride ako velky benefit. puder mam, ale ze by som bola odvarena z vydrze sa neda povedat, aj ked na pleti je velmi prirodzeny a pekny, tiez ho mam v 001.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten balzam je naozaj super vec, pretože tieto fixky majú podľa mňa tendenciu vysušovať pery ako veľa obdobných dlhotrvajúcich výrobkov, čiže určite sa po ňom v drogérke mrkni :)

      Odstrániť
  4. Mám oba a tiež som maxi spokojná. Hlavne tá fixka na pery je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na pudr čtu všude samé kladné ohlasy, ale zatím jsem věrná transparetnímu zázraku od Essence. Každopádně bych ho chtěla vyzkoušet. :) O fixe na rty čtu poprvé, snad jsem si jí ani nikdy v drogérii nevšimla. o.O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám strašne rada transparentný od Essence akurát je strašne nepraktický do kabelky:(( ale inak je super!

      Odstrániť
  6. Stay matte pouzivam uz niekolo rokov. Mala som aj fixu pewsne tento odtien ale nehodil sa mi no nebola zla teraz mam fixu gosh a s tou som velmi spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A má Gosh tiež taký balzam na druhej strane? Lebo priznám sa, že som u nich tieto fixky nepostrehla tam vždy striehnem na linky a ceruzky ale ostatok sortimentu akosi prehliadam :(

      Odstrániť
  7. stay matte používam roky, ale 003 - peachy glow, to je to pravé orechové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. State mate je oblíbený na každém rohu :D a má proč. Fixa vypadá působivě, ozkouším.

    http://kissforhair.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne