streda 8. mája 2013

Kto chce mať krásnu a hladkú pokožku bez námahy?


Asi ste si už všimli, že peelingy, to je moje! Mením ich podľa nálady, času a aj obdobia. Keď mám zlú náladu siahnem po nejakých extrémnych vôňach, ktoré mi ju hádam zlepšia a keď mám málo času a chystá sa leto siahnem po Ryor sprchovom telovom peelingu, ktorý sa mi preukázal ako neskutočná pomôcka.


 Jeho skvelosť spočíva v absolútnej jednoduchosti. Kým o väčšiny peelingov proste dodržujem pravidelné masírovanie pokožky, niekedy sa mi proste nechce. Poznáte to, idete spať v noci a posledné, čo sa Vám chce je masírovať si 5 minút stehná...Nie..A vtedy siaham práve po tomto peelingu, pretože je to sprchový gél+ peeling v 1 a navyše je ešte aj z radu, ktorý formuje telo. No čo viac si dopriať! Super cena+ efektívny peeling + čistota sprchového gélu+ tvarovanie.
Peeling má veľmi príjemnú konzistenciu, naozaj ako hustejší sprchový gél s jemnými peelingovými čiastočkami. Osobne si myslím, že je super aj pre ľudí s citlivou pleťou, lebo čiastočky sú naozaj veľmi príjemné a vôbec nedráždia. Tento peeling inak používam veľmi často v lete, pretože tým, že je jemný neprekáža mi ani ak som náhodou cez deň pri vode a pokožka je po slnko citlivá. Má sviežu, čistú vôňu, ktorá Vás príjemne osvieži. Inak peeling je z morských rias, ktoré dodávajú pokožke minerály a proteíny, čo pomáha regenerácii. Po usušení pokožky nemáte mastný pocit, skôr taký svieži.

Veľmi dobrý peeling na leto, za veľmi prijateľnú cenu +-4,7/200ml (http://www.ryor.cz/sk/uvod/) ktorý sa Vám bude naozaj ľahko používať, pretože aj keď sa Vám nechce používať peeling, lebo Vás nebaví masírovať si telo, použijete ho ako sprchový gél.

A čo Vy? Používate teraz peelingy? Aké? Preferujete svieže alebo sladké vône?

8 komentárov:

  1. Právě jsem ho spotřebovala. Byl OK, ale nadšená jsem z něj nebyla. Hlavně kvůli vůni.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od ryoru som nic bemala takze ma ani nelaka no citala som uz par pozitivnych recenzii

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja peelingy velmi nemusim, moja pokozka je na ne dost citliva, ale tento asi vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľa ľudí zle znáša peelingy obzvlášť ak sú hrubozrné, ale tento je naozaj taký sprcháč+ peeling v 1 čiže to nie je také drastické:)

      Odstrániť
  4. peelingy miluju a ryor taky .. Že by jsem si ho pořídila ? :)
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne