nedeľa 5. mája 2013

Odmena za skúšky? Bourjois!




Kozmetika Bourjois patrí už roky rokúce medzi moje poličkové stálice. V poslednej dobe som si však pomerne dlho nič nekúpila, pretože na rozdiel od iných značiek jej reklamy nebadám až tak často a preto, bohužiaľ keď si niečo kupujem, nenapadne ma hľadať práve u Bourjois.

Cez víkend som bola v meste a dlhé čakanie medzi regálmi (na môjho nerozhodného snúbenca) ma zavialo práve k Bourjois stojanu. Za ten čas čo som si nič nekúpila sa na ňom nič nezmenilo – farby sú stále dychberúce a krásne, make-upy lákavé a ceny priaznivé.

Nekúpila som si síce nič – odmením sa až koncom budúceho týždňa (to budem mať po skúškach) ale v hlave som si urobila pomyselný wishlist toho, čo by som chcela a na čo budem budúci týždeň loviť.
Ste zvedavé?



Bourjois Volume Glamour – nie je toto ikonická riasenka Bourjois? A veríte mi, že ja som ju nikdy nemala? Aká hanba! Skoro každý koho poznám ju mal, skoro každý si ju chválil a ja som ju ešte nikdy neskúšala! Nevadí, pri najbližšej príležitosti (ak zase nezabudnem určite vyskúšam). Je to inak riasenka na objem a zahustenie rias, čiže ak svoje riasy nepotrebujete predlžiť určite vyskúšajte aj Vy.
 






Bourjois Healthy Mix korektor – na healthy mix som počula neskutočne veľa dobrých komentárov avšak keď som si ho bola skúsiť v drogérii farbou by mi ak sedel, avšak krytím nie. Je to pomerne ľahký make-up, ktorý je určite super pre tie z Vás, ktoré majú krásnu pleť. Keďže make-up síce nie je nič pre mňa v ničom ma to neodradzuje, aby som vyskúšala korektor ( na ktorý som paradoxne počula minimálne rovnako ak aj nie viac chvál). Má krásnu farbu, a veľmi pekne, jemne, decentne rozjasňuje, čo je super.  





Bourjois Liner Clubbing tekuté linky na oči – síce som ich napísala ako posledné, ale na mojom wishliste sú tieto linky ako prvé.  Na výber je pomerne veľa farieb ale ja som sa zaľúbila do fialových. Síce doma jedny fialové mám od inej značky, ale tie nie sú bohužiaľ až tak kvalitné . Ćo som skúšala v obchode linky mali veľmi príjemný štetec, a hlavne neskutočnú výdrž. Čiarkla som si ich na ruku a po 9 hodinách som si ich musela doma v sprche riadne šúchať sprchovým gélom, kým vôbec išli dole. Naozaj vynikajúca výdrž a krásne sýte farby.

Toľko dnes k môjmu malému wishlistu. Aj skúšky dopadnú dobre tak uvidíte aj nejaké recenzie, lebo niečo z týchto troch vecí určite skončí v nákupnom košíku. Máte doma niektorý z týchto výrobkov? Alebo skúšali ste nejaký? Ktorý? Myslíte si, že táto špirála je od Bourjois najlepšia, alebo je niektorá lepšia?

Teším sa na Vaše komentáre a užite si nedeľu!



19 komentárov:

  1. Určitě super produkty, s těmito ještě zkušenosti nemám :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja nie, ale hádam urobím super skúšky a niečo si za odmenu kúpim:)

      Odstrániť
  2. Bourjois je pre mňa stále neprebádaná kozmetika. Musím si niečo od nich konečne zaobstarať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je zase super, len skoro vždy na ňu zabudnem :) určite by som začala líčkami :)

      Odstrániť
  3. Túto Bourjois riasenku som mala, ale spokojná som nebola. Vytvorila taký veľmi prirodzený efekt, až príliš prirodzený. Už by som si ju nekúpila. Iné od Bourjois som nemala. U mňa stále v riasenkách vyniká Max Factor a v poslednej dobe Gosh či Collistar.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) pekne popísané, chápem čo myslíš :) Ďakujem, presne aj pre toto som písala ten príspevok,lebo môže sa o niečom hovoriť, že je to mega najsam super a potom sa dozviem, že to vlastne až tak super nie je! MaxFactor sú aj podľa mňa top, tak rozmýšlam, či radšej nepôjdem do istoty:)

      Odstrániť
    2. No veď to, človeka láka poskúšať polovicu vecí o ktorých sa dočíta a nakoniec mu daná vec vôbec nesadne, hoci kým sám nevyskúša tak nezisití....lebo každý má iné mihalnice, niekto kratšie, iný dlhšie a každému sa dobre maľuje s inou kefkou

      Odstrániť
  4. Já mám zatím teda zkušenosti jen s tvářenkama, které miluju! Jsou fantastické... ale ráda bych vyzkoušela i něco dalšího... brousím si zuby na minerální makeup, ale ten se prodává jen na netu...

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Licka maju jednoznačne najkrajšie, k nim sa budem vždy vracať :)

      Odstrániť
  5. Mě moc láká Healthy Mix make-up i rozjasňující korektor, ale bohužel je zaboha nemůžu nikde najít :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite nejaká dobrá parfumérka :) alebo My (tesco) má u nás celkom slušnú zásobu kozmetiky :)

      Odstrániť
  6. tuto konkretnu riasenku som este nemala ale spokojna som bola od bourjois s Volume Glamour ultra black v ciernom obale alebo Ultra care v bielom. linky som neskusala, korektor hej, stale ho mam a neminam:)uz by som si ho druhy krat nekupila aj ked krytim mi vyhovoval(cekni recenziu u mna):)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to si idem rovno pozrieť recenziu, veď môj nákupný piatok sa blíži: ) Ďakujem!

      Odstrániť
  7. ten healthy mix make up mne strasne laka, akorat jsem se jest nedostala k tomu, abych nekde zkusila odstiny!
    mimochodem zvu te ke mne na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nas maju Bourjois vo Fann parfumerii a obchodnom dome My (Tesco) - to máte tuším aj Vy, nie? skús mrknúť tam :)

      Odstrániť
  8. Mala som jednu spiralu tusim healt and fix? Alebo tak nejak sa volala no uplne vyhodene peniaze vobec mi nesadla, avsak potom som mala makep a ten bol vynikajuci :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jujha ďalšia zla odozva na špirálu, asi radšej fakt ostanem pri MaxFactore! Ďakujem :)

      Odstrániť
  9. ja som mala len penový make-up a ten bol fakt skvelý, môžem odporúčať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Měla jsem tu řasenku v Ultra black (super!!!!) a linky (super!!) :-) Bourjois má super řasenky i linky, jejich makeupy ale nemusím.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne