nedeľa 9. júna 2013

Najlepší pánsky letný parfém Bvlgari Aqva


Je jedna vec, ktorú nemám rada na teplom počasí a to je ak ľudia nepoznajú medze slušnosti a nepoužívajú základné hygienické prostriedky. Uznávam, nie každý si môže dovoliť kúpiť drahý parfém, alebo nie každého také veci lákajú ale aspoň deodorant by naozaj mohol používať každý. Pre tých, ktorí však uznávajú aj iné nadstavby ako dezodorant bude dnešný príspevok. Trochu možno netradične ale dnes sa budeme venovať trochu pánom, pretože mi nedá nespomenúť môj najobľúbenejší pánsky letný parfém a to Bvlgari Aqva.


Osobne mám pánske voňavky veľmi rada. Nie, že by som bola ten tip, čo ich nosí, to vážne nie, ale baví ma kupovať ich rovnako ako sebe. Trochu mi to nie je umožnené, nakoľko ich má môj snúbenec viac ako ja a míňajú sa mu neuveriteľne pomaly. Aqva bola jedna z prvých vôní, ktorú sme vybrali spolu a poviem Vám, bolo to už riadne dávno. Pamätám si, že sme ju prvýkrát ovoňali v Taliansku, kde bola neskutočným hitom a boli na ňu reklamy ešte aj v potravinách. Vážne, kde nevidel neuverí.  Aj keď už odvtedy ubehlo veľa rokov, za tie roky sa mi nezunovala a mám ju stále radšej a radšej. Viem, že vznikli aj Aqva limitky, nadstavby ale nič nie je lepšie ako klasika. Je to ideálna vôňa na leto, pretože je ľahká, jemne citrusová a pripomína mi more a dovolenku. Aj napriek tomu, že ide o takú sviežu vôňu má vynikajúcu výdrž. Vonia naozaj neskutočne dlho a za človekom sa vyslovene tiahne.
Aby som Vám  túto krásnu vôňu mohla o čosi viac priblížiť pridávam jej zloženie:
Hlava: mandarínka, kvet pomarančovníka
Srdce: morská tvár posidónia, santolina
Základ: ambra
Aqva má celkom netradičné balenie, ktoré síce nie je trikrát praktické na poličku, ale to mu odpustíme, pretože krásne vonia. Balenie má totiž oválny tvar pripomínajúci ploský kameň, čo znamená,  že ho na poličku nepostavíte, pretože nestojí, ale len položíte. Voňavka nemá ani vrchnák, čo je oceniteľné pri kúpe testerov, kde môžete pekne ušetriť.

Vy už asi viete, že voňavky sú podľa mňa ideálnym darčekom a ak má nejaký chlap vo Vašej rodine zachvíľu sviatok je to určite vec, ktorá poteší. Aqva poteší o to viac, že je to super krásny letný parfém, o ktorom som ešte nepočula, že by niekedy niekomu nevoňal alebo prekážal. Dôkazom jeho obľúbenosti je aj to, že sa v parfumových anketách už viacero rokov drží na popredných priečkach.

A čo Vy? Poznáte vôňu Bvlgari Aqva? Páči sa Vám? Používajú chlapi vo Vašom okolí voňavky? Ak áno, aké? Mali by podľa Vás muži používať voňavky? Teším sa na Vaše odpovede a želám krásnu nedeľu!

7 komentárov:

  1. Tesne vedľa. Bvlgari Blv, to je ono! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bvlgari AQVA znám a mám moc ráda, ale nikdo z mého okolí ji teď nepoužívá. :-( Hodně často ale potkávám Euphoriu od Calvina Kleina, ta je teda na léto aspoň podle mě hodně těžká, tak se třeba dočkám a někdo ji vymění právě za AQVU. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Euphoria je síce prenádherná, ale ako píšeš naozaj dosť ťažká :) tak snáď si niekto kúpi Aqvu :)

      Odstrániť
  3. Přítel přesně tento používá a já jsem si tu vůni taky zamilovala...je hezky pánská a netuctová :) Teď mu budu dávat ještě k narozkám Hugo Boss - Red, která je taky naprosto ohromná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak zrovna tenhle mám hodně ráda. Škoda, že se v mém okolí tolik nevyskytuje...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne