streda 12. júna 2013

Nechce sa Vám krémovať? Nevadí, s Nivea sprchovým krémom sa ani nemusíte..


Aj keď som človek s neskutočne suchou pokožkou krémovanie je pre mňa večný boj. 80% času sa mi do toho tak nechce, že si to ani neviete predstaviť a až šupiny na pokožke ma často presvedčia, aby som to urobila. Niekedy mávam dobré obdobie, vtedy som vážne poctivá a krémujem sa 4/5x do týždňa ale inokedy, ak je to 3 som na seba hrdá. Musíte teda uznať, že kombinácia extrémne suchej pokožky a chronickej lenivosti boli dva veľmi silné dôvody na to, aby som sa bez váhania rozhodla otestovať aktuálnu novinku Nivea sprchový krém.
Kto ešte nezahliadol reklamy áno počujete dobre sprchový krém. Treba povedať, že to nie je výrobok 2v1 ale jednoducho krém, ktorý zmyjete po tom, ako sa umyjete. Postup je veľmi jednoduchý – najprv sa treba klasicky osprchovať mydlom a potom následne na mokrú pokožku naniesť sprchový krém, akoby ste si dávali telové mlieko, ktoré potom zmyjete. Na prvý pohľad to znie možno divne, ale v skutočnosti je to vážne super. 
 
Nakoľko nie všetci majú rovnako suchú pokožku, existujú dva varianty – jedna pre normálnu pokožku a druhá pre suchú pokožku.






Sprchový krém pre suchú pokožku na pohľad odlíšite najmä tým, že má modré balenie. Osobne by som povedala, že konzistencia sa v týchto dvoch krémoch až tak nelíši oba sú akoby trochu hutnejšie sprchové gély avšak, čo je dosť rozdielne je vôňa. Modrý vonia pomerne silnejšie a presne ako klasická Nivea. Mám teraz vedľa seba aj klasický modrý Nivea krémik v plechovke a je to vážne to isté. Ja tú vôňu zbožňujem, čiže osobne si myslím, že Nivea nemohla zvoliť lepšiu vôňu. Naozaj veľmi podstatný rozdiel je aj v efekte, ktorý na pokožke vytvorí. Kým krém pre normálnu pokožku síce pokožku hydratuje ale necíti sa akoby premastene, po modrom sprchovom kréme sa vyslovene cítite akoby ste sa natreli hutnou modrou Niveou, akurát máte veľký bonus – pokožka nie je na dotyk vôbec mastná, nešpiní oblečenie a hlavne!!! Nemusíte čakať ani sekundu kým uschnete. Vy ten krém jednoducho spláchnete po osprchovaní a po utretí uterákom ste nakrémované ale nie mastné. Naozaj zázračný výrobok! Vôňa vydrží na tele celkom dosť dlho asi také dve hodiny a hydratácia tak jeden a pol dňa. Mne stačí používať tento krém raz za dva dni.




Sprchový krém pre normálnu pokožku má zase krásne, také čisté biele balenie. Konzistencia mi príde ako som spomínala vyššie naozaj veľmi podobná ale vôňa je o dosť jemnejšia. Tiež má znaky klasického Nivea modrého krému ale vo veľmi jemnejšej forme. Myslím si, že 90% populácie, bude viac vyhovovať tento sprchový krém pre normálnu pokožku pretože je menej mastný. Mne osobne dodá tiež potrebnú hydratáciu ale musela by som ho používať každý deň. Čo pochopiteľne nie je nereálne a ani zlé ale predsa len na moje suchotiny je lepší ten modrý. Tak to máme doma rozdelené – mamina biely a ja modrý. 


 
Mne osobne sa to zdá ako neuveriteľne prevratná záležitosť, ktorú budete mať skôr či neskôr všetky doma. U nás doma sa krémujú všetci ja, mamina a ocino a myslím si, že by sme mohli urobiť súťaž, kto je v krémovaní lenivejší. Suchá pokožka však naozaj nie je vôbec pekná a aj keď si to možno neuvedomujeme, je to vidieť a pôsobí to neesteticky a obzvlášť teraz v lete, keď my ženy nosíme veľké časti nášho tela pomerne odhalené.  Sprchový krém mi príde ako super riešenie, ktoré je odpoveďou na našu/moju lenivosť. Predsa len, v sprche som akási aktívnejšia. 

Sprchový krém zoženiete už takmer všade v dvoch variantoch 250ml a 400ml, ja osobne mám 250ml ale už teraz viem, že sa sprchový krém stal pevnou súčasťou mojej kúpeľňovej poličky.

A čo Vy? Počuli ste niekedy o sprchovom kréme? Máte ho? Chcete ho vyskúšať? Pozdáva sa Vám?



41 komentárov:

  1. Tak to je něco přesně pro lenocha jako jsem já! :-D
    Děkuju za tip, určitě po něm mrknu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj podľa mňa je to pre leňochov úplne prevratná vec :)

      Odstrániť
  2. Tak ten modrý mě vážně zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem taky tak líná jako ty a krémem si mažu jen nohy, když mám někam vyrazit s odhalenýma nožkama. Je to super věc, budu si jí muset koupit, děkuji ti za rychlou recenzi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nohy sú aj u mňa najkritickejšie, ale keď to ide takto rýchlo v sprche bez čakania na zaschnutie nie je nad čím dumať:)

      Odstrániť
  4. Velmi som si ich oblubila a coskoro sa objavi recenzia aj u mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak to vypadá skvěle, jelikož mám pořád suchou kůži a kolikrát mě fakt nebaví se mazat, tak tohle by to mohlo občas vyřešit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerajú veľmi sympaticky! Skvelá recenzia :)

    Pozývam ťa na giveaway ku mne na blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám suchou pokožku, ale nekrémuji :(. Tak děkuji za tip a určitě ho vyzkouším!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Určite vyskúšam , vyzerá to dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite skús :) majú ich naozaj všade, nie je to žiadna podpultová záležitosť :)

      Odstrániť
  9. wow to mě zaujalo, jeden tělový krém mám snad přes rok.. stále :D už se těšim až ho zdělám, jestli vůbec někdy a určo se podívám na tento :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jujha rok to je vážne dlhá doba :)) Tak ho rýchlo miň nech môžeš skúsiť niečo nové:)

      Odstrániť
  10. ja by som to rada vyskusala, ale... fakt to nezamasti uterak?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jéé, tak to chci! Díky za recenzi, určitě vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. rozhodovanie lenivca:

    1.sprcha 2.osusit 3. rychlovstreb. krem 4.obliect

    vs.

    1.sprcha 2.sprchovy krem 3.OSPRCHOVAT 4.osusit 5.obliect

    nivea moze byt "dobra", efektivna a tak ale stale mi to pride ako komplikovanie systemu ked sa viem za minutu natriet napr. neutrogenou a ihned obliect (bez filmu, bez mastnoty, hydratovana na den-dva a to mam tiez dobre suchu pokozku) plus ak sa nemylim tak nivea sprch. krem vyjde o nieco malo drahsie ako klas. krem (co by absolutne nevadilo keby naozaj setrila cas alebo ulahcovala zivot)

    cize ak nie je vyrazne hydratacnejsi ako klas. krem tak mi pride ako zbytocny vyrobok a tahanie penazi

    za sikovne, efektivne a zivot ulahcjuce povazujem napr. sprchove oleje (cistenie + hydratacia); tuhe peelingy s hydratacnou zlozkou (pr. lush: masaz+ hydratacia+ obrusenie koze) olejovo-solne peelingy, (gelove vysusuju a je potrebne sa po nich riadne natriet niecim vyzivnym); sampon s kondicionerom; gel na tvar, peeling a maska v 1; sprej na vlasy kt. chrani pred teplom a jemne tuzi alebo uhladzuje a pod.

    snazim sa mat co najmenej kozmetickych vyrobkov, setrit cas a zvysovat efekt. nie naopak mila nivea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že ak sa vieš donútiť krémovať sa tak často ako potrebuješ tak tento výrobok nepotrebuješ. Ja sa napríklad donútiť často neviem, či už preto, že chodím neskoro spávať alebo úplná tragédia je pre mňa zima, kedy aj 2 minútové čakanie kým krém na mne uschne je čistá hrôza. Všeky výrobky, ktoré si opísala sú naozaj efektívne, šetria čas ako aj počet výrobkov na poličke :)
      Ďakujem za super dlhý komentár :)

      Odstrániť
  13. Teda, to fakticky vypada vyborne. Akoeat teda silne pochybhju, ze to sezenu u nas v drogerii, takholt az pojedu pristi tyden nakoupit, vyrazim do velkeho mesta :-) a tam obrazim drogerky.

    Hrozne moc dekuju za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa budeš čochvíľa naozaj aj v malých drogériách a stane sa bežným sortimentom ako Nivea telové krémiky alebo iné výrobky. Každopádne rada som poradila a keď ho skúsiš daj mi vedieť, ako si bola spokojná :)

      Odstrániť
  14. Ja som bývala tiež lenivá nie len na krémovanie... ale musím sa priznať že na viac vecí hlavne ohľadom odličovania a starostlivosti o pleť... samozrejme k zvýšenej starostlivosti ma donútili až problémy s akné. A tak som začala sledovať blogy a rôzne stránky ktoré by mi mohli pomôcť. Keďže som sa tu dozvedela more informácií k pleti sa nejako pridružila aj väčšia starostlivosť o vlasy a podobne. Tak odvtedy sa väčšinou vždy po sprche prekrémujem :) čo sa týka tej nivei tak som sa zapojila na fb do súťaže, ale ak mám pravdu povedať za svoje by som si ju asi nekúpila...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka naozaj klobúk dole! Je super, že blogy a internet ti pomohli a začala si sa o seba lepšie starať. Myslím si, že je naozaj dôležité aby sme sa my baby pekne starali o našu pleť, vlasy a telo!Tak ti držím palce aby si vyhrala a aby si ju mohla skúsiť :)

      Odstrániť
  15. toto urcite skusim, telova kozmetike Nivea je taka istotka dobreho produktu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Thank you for sharing! I like your blog, would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. to je pre extremne lenivých ludí ....podla mna taketo novinky su sice super napad, ale na druhej strane totalna hluposť :)inak mam niveu rada ale toto si fakt nekupim....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) to teda je :) No lepšie, že s niečím prichádzajú akoby sortiment nezväčšovali 10 rokov, niekedy to vyjde a niekedy nie :)

      Odstrániť
  18. Chodím kolem této novinky v drogérii a nevěděla jsem přesně, co s tím..ale toto opravdu nezní špatně! Já jsem totiž pro jakékoli usnadňování si práce, co se kosmetiky týče :)
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak som rada, že som vysvetlila :) aj podľa mňa, všetko čo mi uľahčí prácu je na nezaplatenie :)

      Odstrániť
  19. No neviem, mne to nepripadá ako riešenie pre lenivcov, keď sa aj tak treba najskôr umyť mydlom a potom ten krém naniesť, rovnako ako naniesť krém po sprche. Tento treba dokonca ešte zmyť. Ak to naozaj dobre hydratuje, tak možno vyskúšam (nechcem odsudzovať bez vyskúšania), len to označenie pre lenivých mi nejako nesedí :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak potrebuješ silnejšiu hydratáciu skúsila by som ten modrý :) ja som to brala pre lenivcov najmä z môjho hľadiska, lebo primárny problém v mojom krémovaní je to, že sa mi nechce čakať kým krém uschne hoci aj dve minúty a toto je pre mňa teda super, lebo netreba čakať :))

      Odstrániť
  20. wow, tohle musím mít - jsem přesně cílovka, mně se hlavně nechce utírat, buď vlezu do županu nebo jen lehce osuším a rovnou se obleču, ale na vlhkou kůži krém dávat nemůžu a pak už jsem zas líná se svlékat. Používám sprchový olej, ale tohle zní ještě líp - určitě vyzkouším, ale asi až na zimu. Díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Naozaj to funguje. Vyskusala som obe. Mala som obavy ci neostane v sprche klzko,ale Nivea ma milo prekvapila. Vrelo odporucam! :-) Doteraz som pouzivala pletove mlieko, som na najlepsej ceste zmenit znacku.:-) :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne