nedeľa 16. júna 2013

Parfémové novinky, ktoré by Vám nemali ujsť



Opäť som sa po dlhej dobe rozhliadala v parfumériách či už kamenných alebo obchodných a hľadala novinky, ktoré by každá milovníčka parfémov nemala prehliadnuť.  Po tom, čo som si doma niektoré z nich hľadala trochu viac som zistila, že nie vždy ide o úplné top novinky a veľa z nich je už vo svete dlhšie tak tento článok berte tak, že ide o parfémové novinky, ktoré sú nové pre mňa a doteraz som si ich ešte v obchodoch nevšimla!

1, Escada Cherry in the Air - vždy som mala Escady veľmi rada a nevedela som s dočkať momentu, kedy vyjde nová. Potom som však mala jednu a tej som sa úprimne nevedela dočkať, kedy miniem tak ma nejako vášeň k Escade opustila. Po pár rokoch pri nájdení tejto ma však opäť chytil starší sentiment a nálada opäť si nejakú Escadu zaobstarať. Zloženie je viac ako lákavé ide o zmes plnú ovocia:
Hlava: višne, malina
Srdce: marshmallow
Základ: santalové drevo
Na leto je to priam dokonalá kombinácia a ja dúfam, že sa mi ju dnes niekde podarí ovoňať! Okrem zloženia sa mi veľmi páči aj flakon, ktorý je krásny, romantický a ženský. 


2, See By Chloé  - ísť ovoňať nový Chloé parfém mi poradila jedna z Vás a ja Vám veľmi pekne ďakujem, pretože to bol naozaj skvelý tip. Vy už určite viete, že niet väčšieho Chloe milovníka ako som ja a preto bolo úplne zrejmé, že nový parfém musím ísť ovoňať. Je to krásna letná, kvetinová vôňa, ktorá ako je už u Chloé tradičné, má veľmi dlhú výdrž. Od ostatných Chloé sa dosť líši v tom, že vydrží síce dlho, ale nie je ťažká, ľudí neotravuje a myslím si, že migréna Vám z nej určite nehrozí. Mne osobne príde, že je z nej pomerne dosť cítiť akoby jablko zmiešané z vanilkou. Pridávam aj zloženie, lebo viem, že ho máte radi:
Hlava: bergamont, kvet jablone
Srdce: ylang-ylang, jazmín
Základ: vanilka, pižmo, santalové drevo 
Flakon ma síce až tak neoslovil, ale na druhú stranu určite zaujme tie z Vás, ktoré nemajú radi také tie prečačkané flakony ako je napr. vyššie spomenutá Escada. 


3, Lanvin Me - v poslednej dobe som sa stala fanúšikom Lanvin parfémov. Sú relatívne lacné, neviem prečo, ale veľa ľudí ich nemá a tak ich aspoň necítim na každom druhom rohu. Ďalším bonusom je, že aj keď sa so mnou bude možno v tomto bode veľa ľudí prieť ale ak Vám Lanvin dobre sadne s Vašou pokožkou vydrží na nej veľmi dlho. Hovorí sa, že Lanvin sú slabé voňavky, ale podľa mňa nie. Na mne voňajú a vydržia naozaj pomerne dlho. Táto novinka ma zaujala snáď všetkým. Naozaj veľmi pekný flakon, ani nie prečačkaný ale ani nie príliš jednoduchý. Vôňa je pomerne sladká, ale nepredstavujte si ju ako Britney Spears. Skôr taká príjemne jemná, sladká naozaj na každý deň.
Hlava: mandarinka, čučoriedka
Srdce: ruža, tuberoza a sladké drievko
Základ: santalové drevo



Takéto príspevky sú pre mňa vždy pomerne nebezpečné, pretože mi minimálne do konca dňa zamútia hlavu rozmýšľaním nad tým, akú voňavku súrne potrebujem. Všetky tri sú naozaj krásne a určite Vás minimálne trochu zaujmú ak máte radi sladké vône. Niekedy je dobré zaexperimentovať a vyskúšať niečo nové, nikdy neviete či sa z tej voňavky potom nestane stálica na Vašej poličke.
A čo Vy? Poznáte tieto vône? Páčia sa Vám?
Všimli ste si Vy nejaké novinky?

 






 



7 komentárov:

  1. Escadu som mala doma, síce len vzorku ale nevedela som sa jej nabažiť. Neskutočne fantastická vôňa ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? tak ja sa akurát chystám von, tak idem ju niekde ovoňať lebo podľa popisu sa mi veľmi páči :)

      Odstrániť
  2. Chloé mám doma v mini balení a je príjemná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. o tychto novinkach som zatial nepocula, takze fajn clanok a vsetky tri vyzeraju super. v jedinom s tebou nesuhlasim a to ze lanvinky nenosi vela zien, ja mam skor opacny dojem, hlavne lanvin eclat d'arpege, ktoru sama vlastnim, ale citim ju neuveritelne casto na zenach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Tak ja som stále obklopená všaaaaade Chloe Chloe :)) to je ako univerzálna vôňa môjho okolia :))A ďakujem :)

      Odstrániť
  4. keď som si prečítala nadpis, hned som si spomenula na túto escadu :) voní úžasne <33
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne