streda 17. júla 2013

Čo robiť, aby opálenie vydržalo



Výnimočne som sa tento rok mikro mili trochu na dovolenke opálila a aj napriek tomu, že som neupustila zo svojich rituálov (50 opalovák, veľký klobúk, som stále v chládku). Je to celkom príjemný pocit, keď je pokožka prirodzene taká pekná zlatistá. Odkedy som došla z dovolenky som suchá ako hroch a musím sa takmer každý deň krémovať. Rozmýšľala som aký krém zvolím a lákali ma všetky tie trblietkavé ale tu som narazila na odpor môjho snúbenca, ktorý ich moc nemusí lebo má fóbiu, že nejaké trblietky preskočia na neho.

Moji čitatelia vedia, že som veľký fanúšik telových masiel Bielenda a keď som videla, že majú v ponuke jednu špecialitku hneď som vedela, že ju musím mať. Bielenda Carotene, je telové maslo s karoténom, ktoré by mala mať doma každá baba, ktorá si chce udržať pekné opálenie a zároveň mať hydratovanú pokožku. Maslo je určené pre pokožku, ktorá chce rozžiariť a zjednotiť ton pokožky. Tak ako všetky Bielenda maslá hydratuje a regeneruje avšak toto má ten skvelý bonus, že navyše aj udržuje opálenie. Toto všetko je možné preto, lebo má v sebe beta karotén, ktorý zlepšuje stav a farbu pokožky – tá je potom krajšia a naozaj pôsobí zdravo a pekne.

Nepredstavujte si to, že som teraz hnedá ako Karin z nákupných maniačok, ale fakt je, že aj mesiac po dovolenke mi ľudia hovoria, akú mám peknú farbu. Maslo má balenie 200ml a pomerne hutnejšiu konzistenciu. Krásne pokožku hydratuje, takže okrem toho, že má peknú farbu je aj naozaj hebká. Zase musím dať dôraz na dve veci : prvou je krásne bielenďácke balenie, tentokrát letné sýto žlté. Musím Vám niekedy odfotiť moju zbierku na poličke, vyzerá to naozaj krásne. Prvýkrát sa mi u Bielendy stalo, že Vám neviem vôňu prirovnať k nejakému známemu parfému. To však vôni na krásne nič neuberá, je však o čosi jemnejšia, ovocná. Ja tam cítim trochu marhule tak si to predstavte tak príjemne ovocne (nie príliš sladko)možno ako opaľovací krém s marhuľou.



 Ja krémy na telo veľmi často striedam, zvyčajne jeden týždeň jeden a ďalší týždeň druhý. Po dlhej dobe sa mi teraz stalo, že toto maslo používam už mesiac v kuse a obávam sa, že ho uvidíte čoskoro v empties. Je naozaj skvelé a keby som si mala vybrať jeden top letný výrobok v tomto momente by to bolo určite Bielenda Carotene.
Nakoľko Bielenda nemá kamenný obchod zoženiete ho na www.bielenda.sk , kde teraz prebiehajú super výpredaje, takže teraz je ten najlepší nákupný čas!
A čo Vy? Ako ste na tom s opálením? Opálite sa? Používate nejaké telové mlieka podporujúce opálenie? Alebo s trblietkami?

40 komentárov:

  1. presne neco takoveho jsem hledala! hrozne moc dekuju za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja som prišla z dovolenky a už sa aj šupem! :D ale dakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som sa tiez predtym zvykla supat ale teraz nie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Idem sa hned na tu stranku pozriet. Uz som o tej znacke vela citala a asi nastal zlom :-) Dakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a potom nemôžeš odísť ani bez peelingu!! :))

      Odstrániť
    2. Naozaj tam maju neskutocne produkty, neviem si ani vybrat :-D

      Odstrániť
  5. musím nějaké to máslo od Bielendy vyzkoušet, zní to totiž super

    R.

    http://ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som skúšala tri a jedno lepšie ako druhé. Ale na leto určite toto, pokožka naozaj krásne žiari :)

      Odstrániť
  6. Tak tento krém ma zaujal, a určite sa na stránku pozriem ;) Mne sa tie mierne trblietavé krémy páčia, ale chápem že tvoj priateľ to nemusí, ani ja som sa u chalanov nstretla s dobrým ohlasom ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa páčia a ešte ako :) ale no, čo neurobí milujúca snúbenica :))

      Odstrániť
  7. veľmi užitočný článok :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)


    bonieblue.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem som rada, že sa páčil a tvoj blog si veľmi rada pozriem :)

      Odstrániť
  8. tenhle problém zrovna řešit nemusím, já sem bílá nonstop :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne opálenie nevydrží ani keby som sa roztrhala :( vždy hneď vyblednem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jak to? ja sa teraz vážne stále poctivo krémujem, ešte stále jem beta karotén a tá farba je naozaj moc pekná :)

      Odstrániť
  10. páni, tak to musím mít ! :-)) super článok

    OdpovedaťOdstrániť
  11. vyzerá to dobre :)a ešte k tomu aj článok fajn napísany!
    jankablog4.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já mám štěstí, že co se objeví sluníčko tak se hned opálim bez jakýchkoli přípravků ( a to opálení vydrží dlouho ):D a ani se nespálim ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa naozaj máš :) kto by nechcel mať krásnu snedú pokožku?

      Odstrániť
  13. já se snad nikdy neopálím..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já jsem díky bohu nebo bohužel tmavší typ :D Tak sem opálená celoročně a strašně moc nesnáším to když se v létě jenom trochu opálím. :D Přijdu si strašně tmavá .. Ale kamarádky si stěžují jak se strašně blbě opalují .. Určitě jim o tomhle povím :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow, že strašne tmavá, no tak to si ja teda nedokážem predstaviť :DD a ďakujem za super komentár :)

      Odstrániť
    2. No áno jsem :) na blog přidám mou fotku :D :) a uvidíš ..:) Hodně holek mi prý závidí že se nemusím opalovat ale jelikož na mě to opálení jde taky tak jsem nešťastná :D a nemáš za co :)) taky děkuju :)

      Odstrániť
    3. pridaj rada sa pozriem a budem potichu závidieť :))

      Odstrániť
    4. Dobře dnes tam určitě bude :P :)

      Odstrániť
  15. já se skoro vůbec neopálím, děsně mě to štve:/ POmalu ani samoopalovaky nezabiraj:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja mamina si teraz kupila samoopalovak od La Roche, sice ide o drahsiu vec, ale funguje naozaj krasne a staci ho malinko, urobim recenziu :)

      Odstrániť
  16. nevedela som , že existuje niečo aj na to aby opálenie vydržalo:) ja nejak s tým nemá problém ja som snedá trocha ešte aj v zime:D ma rýchlo chytá slnko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja nie do tohto leta :)) To je inak aké úžasné, že ti to vydrží ešte aj v zime, snedá pokožka vyzerá naozaj super, čiže to sa fakt máš!

      Odstrániť
  17. super, urcite vyskusam! znie to super.. myslim si, ze sa treba trosku dopovat betakarotenom aj zvnutra - par tyzdnov pred dofcou..a prirodzeny betakaroten je v marhuliach, takze asi preto ta vona :)

    bemonkey.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Já beru betakarotenový doplněk stravy a to je taky fajn :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Baby, ja nechcem poučovať, ani nič podobné, ale nedalo mi, keď už som videla tú foto zloženia toho masla... Veď tam sú samé parabény :( Skúste si vygoogliť hentaký parabén, taký parabén...spôsobuje to rakovinu, alergie, upchávanie kože a neviem čo ešte.. V niektorých krajinách sú tie látky dokonca zakázané! Je to každého vec, čo si dá na seba..ale chcela som len upozorniť, neberte to zle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. parabény a ich škodlivosť sú výmysel modernej doby kde sa preferuje všetko bio a tiež nemáš záruku, že čo je bio je bio ale niekomu pre dobrý pocit to asi stačí :) mne to príde smiešne...parabény sa používali v kozmetika od ,,pradávna" a ver, že sú väčšie svinstvá z čoho môžeš dostať rakovinu, najväčší je stres. parabény nikde nie sú zakázané akurát v detskej kozmetike- Keby som mala študovať zloženie každého téglika asi by som nekúpila nič lebo aj niektoré prírodné zložky sú alergény, ja osobne kupujem to čo vyhovuje mojej pleti a pokožke.
      http://www.pluska.sk/zena/zdravie/bojite-parabenov-kremoch.html

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne