pondelok 8. júla 2013

Posledný slobodný LadyBox


Ako už iste všetci viete LadyBox sa zlúčil so SenzaBoxom takže namiesto dvoch škatuliek krásy tu bude odteraz už len jedna. Osobne si myslím, že je to skvelý krok (a som prekvapená, koľko z Vás to vníma negatívne). Takto sa vyhneme každo mesačnému rozmýšľaniu, ktorý box bude lepší, ktorý si objednať a ostáva nám jeden, ktorý bude podľa mňa dosť vymakaný. Obzvlášť sa teším na špeciálnu budúco mesačnú edíciu Just Married, to bude podľa mňa Box Boxov.  Každopádne tu mám pre Vás tento mesiac posledný single LadyBox, ktorý bol podľa môjho osobného názoru zatiaľ najlepší zo všetkých. Tri super celé výrobky a šikovné vzorky mi urobili veľkú radosť! Tak, čo tam bolo?


 Najväčšiu radosť mi urobili dva výrobky a jedným z nich boli práve líčka Inglot. My na Slovensku Inglot nemáme, a preto som mohla akurát vždy závidieť českým babám keď som videla fotky z ich predajní. LadyBox mi splnil prianie asi ani nevie ako, pretože ja sama keby som išla do Inglotu určite by som si kúpila líčka. S líčkami začínam skoro vždy všade, mám ich strašne rada a tým, že som dosť bledá vedia s mojou tvárou naozaj urobiť zázraky. Dvojitú radosť som mala keď som zistila, že mi došiel super odtieň, taká pekná akoby staroružová. Určite ich vynosím na každodennej báze. 

Druhé plné balenie bol balzam na pery Figs&Rouge s Aloe vera a mätou. Vôňou mi pripomína trochu čokoládky After Eight a keďže si myslím, že balzamov nikdy nie je dosť veľmi ma potešil. Značku Figs& Rouge nepoznám, ale oceňujem prírodné zloženie a naozaj veľmi pekné balenie. 

Tretím plným balením bol ukľudňujúci hydratačný krém Mixa. Opäť výrobok, ktorý ma neuveriteľne potešil. Mám pocit, že Mixa mánia je všade naokolo, reklamy bežia v plnom prúde v obchodoch je vždy všade pri pokladni, ale rovno sa Vám priznám, že keby som ju nemala v balíčku sama by som si ju asi nekúpila. Lákala by ma, to áno ale ako sa poznám, skôr by som siahla po niečom inom. Takto mám super radosť, lebo ju vyskúšam a možno (dúfam) zistím, že je to super vec a kúpim si aj niečo ďalšie. Krém mi úplne sadol je na suchú a citlivú pokožku - taký istý by som si kúpila aj ja. 
Naozaj tri skvelé celé produkty, a už tie by mi stačili aby som bola spokojná a to ideme ešte ďalej!

Cestovné balenia boli v balíčku tri:
Kiss my face antistresový sprchový gél - opäť mi značka síce nič nehovorí, ale ževraj ide o 100% veganský a prírodný sprchový gél. Čo mi už však niečo hovorí je naozaj krásna prírodná borovicová vôňa, pri ktorej si určite niekedy večer oddýchnem, ak ma niekto nahnevá v robote! 

Pokračovanie s minulého boxu bolo v prípade značky Duck Island v podobe telového mliečka. Super, potešilo budem mať malú sériu sprcháč a telové mliečko a pravdepodobne so mnou vycestujú na predlžený víkend do Milána. Telové mliečko má pomerne dosť výraznú vôňu (taká mandarínkovo/pomarančová), ktorá mi však teraz v lete nevadí, dokonca mám taký pocit, že mi vynahradí aj parfém. 

Posledným cestovným balením bola Salcura Topida - sprej na intimnú hygienu. Tento sprej síce ja osobne nevyužijem, ale verím, že nájdem niekoho komu radosť urobí. Inak je určený na boj a predchádzanie proti kvasinkovým infekciám.




Vzorky boli tri - Vichy BB krém Ideália - čo ma celkom tiež potešilo,  všade opäť badám reklamy, aspoň môžem vyskúšať. A potom šampóny od Weledy, ktoré ja mám osobne doma v plnom balení, čiže novinka to pre mňa nebola, ale aspoň ich takto vyskúša viac ľudí a zistí, aká je to super vec! Vzorky sú inak pomerne veľké, čiže si myslím, že sú super niekam na cestu lebo aj baba s dlhými vlasmi si s nimi bude vedieť krásne umyť vlásky!


Posledný výrobok bol pravdepodobne bonusový a bol umiestňovaný len do náhodných škatuliek, lebo nie je v zozname výrobkov a ten ma SUUUUUUUPER potešil! Síce som tajne dúfala v náhodne umiestnený štetec Real Techniques ale rúž Make-up for ever ma potešil pravdepodobne rovnako. Ide síce o malú vzorku, ale povedzme si pravdu, pri mojej spotrebe mi vydrží minimálne rok. V balení som mala tú najdokonalejšiu červenú farbu (42 Artist Intense), ktorú si budem šetriť na špeciálne príležitosti!

Musíte uznať, že tento LadyBox bol naozaj super a aj keď nachvíľu upokojil moje zvedavostné nadšenie z toho, čo tam bude už teraz som neuveriteľne zvedavá, čo bude v tom ďalšom!

A čo Vy? Páči sa Vám obsah? Čo by ste z neho chceli a čo nechceli? Objednáte si spojenú verziu SenzaBox + LadyBox? Čo hovoríte na spojenie?





23 komentárov:

  1. a prečo by si nevyužila sprchový na intímnu hygienu? kvôli tomu, že je určeny ako prevencia na kvasinkovú? jáj ale v lete nikdy nevieš...:) inak tieto box ma vôbec neberú, za tie € si kúpim radšej jednu vec, ktorú viem, že na 100% miniem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie preto, mne veci na intímnu hygienu prídu ako pomerne delikátna záležitosť a bála by som sa použiť hocičo čo nepoznám a čo by mi neporadila lekárka..Nehovorím, že to nie je dobré, naozaj neviem posúdiť značku nepoznám, ale čisto zo strachu. V tomto sa 100% spolieham na lekárske odporúčania :)

      Odstrániť
  2. Juuu super ja boxy neobjednavam ale tento vyzera uzasne :3 a mixa krem mozem len odporucit mam taky isty a mne dokonale sadol :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to sa teším! Keď domíňam svoju Dolivu hneď sa púšťam do tohto :)

      Odstrániť
    2. Môžem sa spýtať ako sa dá získať ladybox?
      ďakujem

      Odstrániť
  3. No vidíš, tak aspoň ty si bola spokojná, u mňa to bol pravý opak. Mixa ma absolútne nezaujíma, nepoužívam drogérkové krémy. Líčka Inglot mi bohužiaľ nesedia farebne a mentolový balzam mi nevonia - ale mazala som si s ním spánky pri migréne, takže aspoň takto ho využijem :)) Kačacie mlieko mi hrozne smrdí, ako čistič na toalety, prázdny obal sa však bude hodiť. Sprcháč KMF sa ešte dá, aj vzorky šampónov, no rúž je na mňa príliš divoký. Vichy BB je v každom druhom časopise, ten som už skúšala a nenadchol a spray na intímnu sa môže zísť, človek nikdy nevie :) Takže toto je moja bilancia, veľké sklamanie a rozmýšľam, že si objednám ešte júlový Just Married a ak ma sklame aj ten, tak s boxami nadobro končím :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som do júlového ešte minimálne určite išla, podľa mňa ten bude totálne nadupaný. Inak ďakujem za tip - na namazanie na spánky proti migréne to ma ani nenapadlo ale je to super nápad. Ja som sa úprimne dosť bála aké líčka mi dojdu lebo videla som nejakým babám dosť tmavé alebo krikľavé a keďže som bledá netuším čo by som s nimi robila, jedine možno by som ich skúsila vymeniť v tom ich e-shope - to si neskúšala?

      Odstrániť
    2. Jasné, do toho pôjdem, som zvedavá, na čo sa vďaka fúzii môžeme tešiť :) No ja som tiež bleduľa :) Vymeniť som neskúšala, na to som príliš lenivá, ale určite si nájdu svojho majiteľa :)

      Odstrániť
    3. Ja som SenzaBox nikdy nemala, ale pozerala som si teraz ich škatuľky a je tam dosť dekoratívky - čo by mňa osobne dosť potešilo (najmä ak bude v dobrej farbe:) tak dúfam, že pôjdu touto cestou! No tak hlavne, že neostanú doma ležať na poličke :)

      Odstrániť
  4. ja som si zatial neobjednala ani jeden dakujem za tip :)

    Pekné fotky :)
    Mala by si záujem o vzájomne sledovanie ? :)
    PS: Ja ťa už sledujem :)❤
    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. waaaau ten rúž je perfektnýýý:) ja som si takéto lady-senza boxy ešte nikdy neobjednala, aaale ten just married znie zaujímav a keď vravíš, že bude super tak sa do toho asi pustím a objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj podľa mňa je super :) Ak by som si mala objednať len jednu krabičku určite by to bola práve tá Just Married - už teraz vieme, že tam napríklad bude Loreal - a ten ešte nikdy nesklamal :)

      Odstrániť
  6. Já tuhle krabičku považovala za jedno ze slabších vydání, ale potěšila mě tvářenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Such a great and useful post, thanks for sharing!!

    Have an amazing week,
    Mary x

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ladybox už si delší dobu neobjednávám, ale tenhle vypadá skvěle!:) hlavně ta rtěnka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten rúž ma neskutočne potešil, vždy som si chcela od MUFE niečo objednať tak konečne mám :)

      Odstrániť
  9. To vyzera super. Pekny odtien ruzu.



    http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nikdy jsem žádný box neměla, ale asi si někdy objednám:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak nad tým rozmýšlaš tak určite skús ten čo je teraz v predaji Just Married, to bude podľa mňa mega :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne