nedeľa 18. augusta 2013

Ani som nevedela, že mám tak rada Versace



Včerajšok som strávila pomerne netradične ale chytila ma akási upratovacia nálada. Upratovanie je zvyčajne vec, ktorou zabíjam každé nedeľné dopoľudnie, ale nejako som nevedela čo včera robiť, tak som si vyhádzala poličky a začala upratovať. Po 10 minútach ma síce moja upratovacia nálada prešla, ale nakoľko veci boli zo skríň a poličiek už preč, bolo ich treba dať naspäť. Počas tohto konania došla do mojej izby mamina s tým, že pozerala po izbe čo všetko som stihla vyhádzať von z poličiek a skonštatovala, že ani nevedela, že parfumy Versace sú moje obľúbené voňavky. A ja jej na to hovorím, že ani zďaleka nie sú a ona, že prečo ich mám potom toľko. A fakt vážne čuduj sa svet najviac mám doma od jednej značky parfémov Versace. Nechce sa mi ich fotiť, lebo je neskoro v noci ale to, že ich mám toľko ma zaujalo natoľko, že Vám ich všetky, čo mám na poličke zrekapitulujem.  



Svoju zbierku som začala pred veľa rokmi Versace Bright Crystal. Ten už dnes nemám doma v plnej verzii len v takej miniatúrke, ktorú som dostala k nákupu. Paradoxne, veľmi veľa ľudí hovorí, že tento parfém nie je vôbec cítiť ale pre mňa je toto asi najväčšia parfémová záhada. Na mne ho naozaj nie je dokopy vôbec cítiť, ale na jednej mojej známej tak, že Vás z neho rozbolí hlava. Od tejto skúsenosti, ak mi niekto povie na nejaký parfém, že vydrží 5 minút neberiem to vážne, lebo už viem, že je to strašne subjektívne a treba to skúsiť na tele. 



Vanitas je pre mňa moja top vôňa a dokonca predbehla aj Chloé a to je už čo povedať. Vďakabohu nepoznám nikoho v mojom okolí kto ju má a tak ju mám ešte radšej. Krásna ťažko opísateľná vôňa, ktorá má veľmi dlhú výdrž si proste získala moje srdce.






Kým Vanitas je pre mňa celoročná záležitosť (okrem sparného tepla a teplôt nad 33stupňov) Crystal Noir používam skôr na jeseň a v zime. Na tejto vôni sa mi páči všetko krásny masívny flakón v tmavohnedo/rubínovej farbe, ktorý pôsobí luxusne, krásna zamatová vôňa. Opäť skvelá výdrž a neokukaná vôňa to proste kombinácia na nezaplatenie. 



Versace voňavky, ktoré mám doma uzatvára môj úlet s pred pár rokov Red Jeans. Tak ako niekto stále hľadá v dvojeurovej drogériovej kozmetike napodobeniny Chanelu ja stále hľadám lacné a kvalitné voňavky. No, niekedy menej úspešne inokedy viac. Aby ste ma nechápali zle, Red Jeans je naozaj vydarená vôňa, ktorú mi prekvapivo veľa ľudí chváli ale v žiadnom prípade ju nemôžem porovnávať s vôňami vyššie. Ozaj s týmto mojím experimentom som už skončila, rozhodla som sa nehľadať nenájditeľné a odteraz (alebo už asi dva mesiace dozadu) som sa rozhodla nekupovať lacné voňavky. Radšej jedna super ako dve priemerné. 

Tak toľko dnes k mojej aktuálnej Versace zbierke, ja si idem pomaly lahnúť a spať a vy keď sem ráno dojdete mi napíšte, akú značku parfémov máte najradšej, či máte doma z niektorej značky viac parfémov a či máte radi Versace?

Teším sa na Vaše komentáre!

12 komentárov:

  1. To je sbírka! Já parfémů popravdě zas tolik nemám, musím si sbírku rozšířit :D. Ale moc ráda mám Chloe, ta voní překrásně.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chloé je úplne úžasná, akurát 2x Versace je 1 Chloé :(

      Odstrániť
  2. Já jsem od Versace vlastně zkoušela jen Bright crystal a přišel mi natolik odporný, že už ani nemám chuť zkoušet další parfémy od této značky :-( Cítila jsem ho nejdřív na kamarádce a na té voněl překrásně. Tak jsem si řekla, že si ho taky objednám. Bohužel v té době (už je to pár let zpátky) jsem neměla možnost jezdit do Prahy a parfémy očichávat v parfumériích. Spoléhala jsem prostě na to, že ten parfém bude vonět i na mně. Bohužel... Byl to tak nehorázný nakyslý smrad, že jsem parfém musela asi po 2 použitích věnovat ségře. Ona ho používá ráda, ale já z ní cítím stejný smrad jako ze sebe :-D Mrzelo mě to o to víc, že jsem si ho koupila ze své první výplaty. Věřím, že by některé jiné parfémy od Versace mohly být fajn, ale mě už zkrátka nelákají. Mojí láskou je Hypnose od Lancome :-) Docela ráda mám i Escadu - Especially.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak mne sa toto stalo s Moshinom, nie že by na mne smrdel na našťastie nie, ale nikto!!! ani ja :( ho na mne necíti. Ako si ho kúpila kamarátka cítila som tú voňavku z nej ešte aj keď som došla večer domov, ale na mne proste nič nula bodov. Minula som ju, ale vždy to bolo akoby som si na seba špliechala čistú vodu, proste nič.. A keď som o nej písala viackrát na blogu, tak ju veľmi veľa ľudí chválilo takže je to proste o mne a o reakcii s tou vôňou.
      Hypnose od Lancomu to je prenádherná vôňa, na mojom wishliste ju mám už niekoľko rokov. Celkovo Lancome podľa mňa robí krásne parfémy, síce dosť drahé, ale naozaj krásne.
      A Escadu nepoznám, pôjdem ovoňať :)

      Odstrániť
  3. Vyzeraju teda luxusne:)) ja moc voňavky nepouživam stačimi deodorant

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem si nikdy moc nepadla do noty s Versace parfémy, ale samozřejmě záleží na každém. :) Z hlediska parfémů se podle mě nic nevyrovná lehčím vůním od Chanel anebo Diora. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ale to je úplne iná kategoria :)) tie sú samozrejme top :)

      Odstrániť
  5. od versace poznam len bright crystal a yellow diamond, ale ani jedna z nich nie je to prave pre mna. BC sice vonia celkom prijemne a par krat som si ho strekla u sestry a tiez myslim, ze dlho nevydrzi a navyse strasne sa mi zhnusil kvoli kolegyni, ktora si ho strieka niekolko krat denne, strasny bolehlav

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kolegyne vedia riadne zhnusiť voňavky :)o tom viem svoje :)

      Odstrániť
  6. Ja som začala pri Bright Crystal a ostala som mu verná :) milujem tú voňu, už je ako moja druhá koža :) Ale musím sa donútiť vyskúšať aj ostatné :) dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne