streda 7. augusta 2013

Najlepší BB krém na Slovensku!

 Tak oficiálne Vám predstavujem ten najlepší BB krém, aký som kedy skúšala. Už som Vám ho raz na blogu spomínala a vtedy som Vám napísala, že o ňom napíšem samostatnú recenziu, pretože za to jednoznačne stojí a dnes Vám ju prinášam. Ide o Bielenda Uhorka a Limetka, BB krém 5v1, určený pre zmiešanú a mastnú pleť. BB krém je balení v peknej zelenej škatuľke a má 40 ml. Oceňujem, že sú na výber dva odtiene a ja ako bledula mám logicky odtieň Light. 
 Tak ako všetky BB krémiky aj tento v sebe zlučuje viacero vlastností a to hydratácia, krytie, SPF, vyhladzovanie pokožky, dodáva vitamíny atď. Ja osobne od BB krému očakávam - dobrú farbu, výdrž celý deň, SPF, krytie a to, aby mojej pleti nenarobil žiadnu neplechu. BB krém mám takmer minutý, lebo je fakt, že neskutočný a testovala som ho aj celú dovolenku, kedy zvládol 36 stupňové teploty v Turecku.

 Čitatelia môjho blogu vedia, že ja osobne som sa nikdy nepíšila ukážkovou pokožkou. Práve preto vyhľadávam make-upy a BB krémy, ktoré budú mať silnejšie krytie. Na pleti mám jednak z času na čas vyrážky a jednak červené fliačiky, ktoré majú tendenciu po nich nejaký ten mesiac ešte ostať. Za čo tlieskam Bielende je najmä to, že BB krém má úžasnú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! farbu. Naozaj pre bledule hádam to najlepšie čo som kedy videla. Farba nemá žltý podtón, a dodá pleti krásnu farbu bez toho aby pôsobila umelo. S kľudom v duši Vám píšem, že toto je prvý BB krém, ktorý je vyslovene určený na bledú pleť.
Konzistencia BB krému je taká zvláštna, na prvý pohľad síce pôsobí ako krém ale keď ho nanášate treba s ním jednať trochu opatrnejšie, pretože môže zanechať také akoby čiary. Ja ho najradšej nanášam štetcom, ale napríklad na dovolenke som štetec nemala a super sa mi nanášal akoby vklepkávaním. Proste počas toho, ako si ho natierate na tvár si po tváry jemne klepkajte, tľapkajte a tak po sebe nechá veľmi pekný prirodzený výsledok.
Ako môžete vidieť krytie je naozaj super. Pochopiteľne väčšie nedokonalosti je potrebné dotiahnuť korektorom, ale ak nemáte veľkú vyrážku alebo enormné kruhy pod očami, nič viac nepotrebujete. BB krém môžete kľudne vrstviť, nevytvára na tvári žiadnu masku.
Veľmi sa mi páči v kombinácii s tuhými/ tekutými/ penovými líčkami, pleť po jeho nanesení pôsobí tak krásne žiarivo, zdravo, lesklo - ale v tom dobrom zmysle slova. Viete, ako vidíte tie youtube americké blogerky ako majú takú krásnu lesklú pleť? Tak presne tak sa cítim keď sa pozriem do zrkadla, či o 9 ráno alebo 21 poobede. Naozaj na pleti vyzerá úžasne!
Veľa BB krémov, ktoré mám doma mi upchávalo pory a na pleti narobili neplechu (chceli by ste o nich príspevok?) tento však nič také nerobí, naozaj pleť sa neupcháva ani vo veľkom teple. Ja osobne pleť pudrujem vždy! patrí to proste do môjho procesu maľovania sa, a make-up mi tak vydrží fixovaný naozaj do večera. 
Nenapadá ma, čo som o ňom ešte zabudla napísať, možno ak tak cenu, ktorá je 6 eur a krém je k dostatiu na www.bielenda.sk .
Je to naozaj ten naj naj naj BB krém, aký mám doma a ak máte svetlú pleť podobnú tej mojej určite Vám ho odporúčam. 

A čo Vy? Používate BB krémiky? Aké máte doma? Páči sa Vám? 

34 komentárov:

  1. Já používám BB krémy od Misshy, na zimu Missha Vita matující a teď na léto Perfect Cover. Ale jako, takhle mě nalákat... kde se dají v ČR koupit produkty od Bielendy, jenom přes net? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bohužiaľ len cez internet ale majú taktiež českú stránku www.bielenda.cz :)

      Odstrániť
  2. vyzerá dobre :) ja mám doma len loreal, ktorý som dostala na testovanie. som s ním celkom spokojná a konečne mám také opálenie, že nemusím dávať tenučkú vrstvu a rozotierať do stratena, aby mi sadol aj odtieňom. ale krytie je tam slabšie, bez korektoru sa nezaobídem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj videla som u teba recenziu. Ja som sa na neho pozerala v Tescu, lebo ta chameleonska premena mi prišla zaujímavá, ale v konečnom dôsledku mi prišiel fakt, že tmavý :( A ešte aj cena nie je najnižšia :(

      Odstrániť
    2. to hej.. ako on sa trochu zosvetlí, ale kým som nebola opálená, trebalo na to dávať pozor, aby som si neurobila výrazný prechod.
      najnovšie sa mi páčia CC od max factoru, majú dokonca extra svetlé odtiene :)

      Odstrániť
    3. CC ma od nich pomerne dosť láka, ale zrovna včera som čítala viac recenzií a takmer všetky sa zhodli v tom, že krytie nič moc :(

      Odstrániť
  3. páči sa mi :-) len nemám rada moc e-shopy... radšej by som si poň zašla... nevieš o kamennom obchode, kde by BB mohli mať?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BB krém na mastnú pleť , ani sa mi nechce veriť :)vyzerá super, hneď mám chuť si ho objednať, škoda, že nie je niekde v obchodoch, ale hádam sa tam časom dostane :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak podľa mňa to je neuveriteľná škoda, že Bielenda nie je v kamenných obchodoch. Tie produkty sú úplne úžasné, ale chápem, že proste veľa ľudí si chce produkt ,,ohmatať" kým ho kúpi. Uplne si však viem predstaviť akoby ich balenia na poličke ťahali oči, lebo nepoznám inú lacnú značku s tak prepracovanými baleniami. No uvidíme, sama dúfam, že je to hudba budúcnosti :)

      Odstrániť
  5. Mama ma tiez bielendu myslim, ale tusim marhulu a tiez si ho strasne chvali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem se BB krémům dostala teprve nedávno. Začala jsem s jedním od Dermacolu a vyhovuje mi, i když vyzkoušet nové určitě chci. No a tenhle mě tedy zaujal. Možná bych ho mohla prubnout, třeba bude vyhovovat i mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je naozaj skvelý, veľmi oceňujem to krytie a tú farbu! :)

      Odstrániť
  7. rozmýšľam že ktorý odtieň bude pre mňa lepší lebo nie som moc ani bleda ale ani moc tmavá :/ tak neviem
    a prosím ťa ten svetlý je taký aj v skutočnosti ako na fotke svetlý ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten svetlý je naozaj svetlý :) ja osobne ho nepotrebujem vôbec zosvetlovať púdrom, lebo mi farba sedí úplne. Ak máš takú pleť pol na pol možno ti bude lepšie sedieť tento: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/07/alternativa-k-garnier-bb-kremu.html ten neni až taký je skôr niečo medzi svetlým a tmavým.

      Odstrániť
  8. Krém vypadá vážně skvěle. :) Myslím, že si ho objednám, protože mě opravdu zaujal. :) Miraculous Style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. BB krémům pořád odolávám, ale tohle je první, který mě zaujal. Koukala jsem na jejich české stránky, ale BB jsem tam nenašla, tak nevím. Ale zaujaly mě tam zase jiné věci :D. Každopádně to budu sledovat a kdyby se tam objevil, tak po něm šáhnu. Děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akú majú inú stránku :)) som si ju teraz pozerala taký nezvyk, keď už sa vyznám v tej slovenskej tá česká mi prišla taká mätúca :)Určite sleduj z Bielendy je určite čo objednávať :)

      Odstrániť
  10. Nikdy som o tejto značke nepočula, ale po tomto článku si ho 100% objednam :) Tiež mám svetlú a problematickú pleť, takže myslím, že mi sadne :) A máš krásny a zaujímavý blog, takže určite sledujem :)
    http://karinvirag.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne a som rada, že som priniesla niečo nové :)

      Odstrániť
  11. skvělý článek :)... škoda, že se musí objednávat, ale fakt mě dostal takže do něj asi půjdu... Vypadá fakt parádně.
    http://modniblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Škoda, že je ze slovenska, ale možná ho objevím i někde u nás, asi se po něm kouknu, vypadá super, hlavně odstín a i zakrytí nedokonalostí vypadá dobře! :)

    Aňul

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vy máte Bielendu aj v Čechách :)a nedokonalosti zakryje naozaj úžasne :)

      Odstrániť
  13. Vyzerá celkom dobre, aj cena je priaznivá. Asi si ma nalákala na jeho vyskúšanie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj :) Hrozne sa mi paci tvoj blog. Vzájomne? www.myownblog14.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. BB nepoužívám, ale tenhle vypadá, že moc dobře kreje. :)
    Style Without Limits

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja som si ho po prečítaní recenzie hneď objednala, ale zistila som, že obsahuje hliníkovú soľ a okrem toho ešte niečo z hliníka. Hliník je neurotoxický a spôsobuje alergie. Myslela som si, že v prírodnej kozmetike by niečo také nemalo vôbec byť, ale asi som sa mýlila. Nabudúce cez Bielendu už nič nekúpim.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne