streda 21. augusta 2013

Zbožňujem Avon!!!


A kto by Avon nezbožňoval keby mu od nich došla takáto zásielka? Čitatelia moji ja vážne nemám slov a od šťastia by som teraz asi namieste pukla! Toľko dekoratívky som hádam ešte nikdy nedostala a je to pre mňa ako splnený sen! 
Dnešný príspevok nebude recenziou, pretože po dvoch dňoch čo mám túto nádheru doma ťažko zrecenzujem toľko výrobkov, skôr to bude o tom, čo Vás v najbližšej dobe na mojom blogu čaká a neminie! 

Takže čo v mojom balíčku presne bolo?

1, na spodku krabičky môžete vidieť Avon brožúrku dekoratívky, ktorá je neskutočne prepracovaná (krásny lesklý papier, tiene sú nafotené akoby aj s trblietkami). Tú som nejako špeciálne nefotila, ak by ste chceli nie je problém dofotiť, ale verte mi, ďalšie veci boli omnoho zaujímavejšie.


2,  Došla mi pätica krásnych tieňov s novou technológiou color reveal, čo znamená, že Avon konečne nahradil tie jeho slabo pigmentované tiene niečím silným, krásne farebným a dlhotrvajúcim. Farby sú naozaj sýte a farebné kombinácie super skombinovateľné!


3, Okrem quatro tieňov mi došli aj dva True color duo. Ten naľavo musím využiť čo najsôr je to krásna letná kombinácia s názvom Ocean Waves, ktorú si viem úplne predstaviť na svojich očiach pri posední v meste na nejakej dobre limonáde. Tento týždeň je našťastie teplo späť čiže nie je problém testovať!


 4, Lesky Ultra Glazewear pre mňa nie sú žiadna novinka a kupujem si ich už pár rokov. V katalógu som sa dočítala, že aj tieto lesky v sebe majú novú technológiu color reveal a teda, že obsahujú pigmenty, ktoré sa uvoľňujú po nanesení. Došli mi inak úplne úžasné farby, ako leskov tak aj rúžov - sýto červená (fiery red), baby pink (iced pink) a taká akoby staroružová (pink watermelon).



 5, Kým lesky poznám aj z vlastnej skúsenosti rúže veru nie. Je to pre mňa úplná novinka a o to viac sa na ne teším. Páči sa mi pekné čierne elegantné balenie, ktoré má vrchnák zakončený priesvitným plastom, čo je super, lebo vidíte dnu akú má rúž farbu.



6, A nakoniec balíček obsahoval tri ceruzky. Jednu na pery a dve na oči. Ja osobne si ceruzky z Avonu kupujem pomerne často, ale nie tieto ale Glimmerstick diamonds (vysúvateľné s jemnými trblietkami a krásnymi farbami). Kajalky som od nich nikdy neskúšala, ale čierna a hnedá ceruzka je to najpraktickejšie duo aké by si človek mohol priať. Ceruzky sú ukončené špongiou na rozotieranie, čo je super praktické ako v dennom líčení tak aj pri vytváraní smokey eyes.

Naozaj neskutočne sa teším a postupne môžete očakávať nejaké líčiace posty. Bol by hriech neukázať Vám paletky na očiach keď sú také krásne. 

A čo Vy? Postrehli ste, že Avon má nové paletky s novou technológiou?  Kupujete si nejakú dekoratívku z Avonu? Čo by potešilo najviac Vás? Tiene, rúže, lesky alebo ceruzky?

 

51 komentárov:

  1. No páni, to je tedy jak od Mikuláše nadílka, super :) závidím :) Meggie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ešte lepšia :) Mikuláš nosí sladkosti a Avon kozmetiku to ocením viac :))

      Odstrániť
  2. Pááááni, to je nadílka! :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Ak ti mám pravdu napísať aj ja by som závidela každej babe u ktorej by som to videla :)

      Odstrániť
  4. nadupaný balíček, to hodně potěší:) já mám ráda od Avonu tužky na oči a lesky na rty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ceruzky na oči sú inak aj moja najobľúbenejšia vec :) to sa zhodneme!

      Odstrániť
  5. Milujem tie quatro paletky, mám doma asi 3 + mamina má nejaké. A tieto nové sú fakt skvelé! Teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my sme mali doma, ale iba dve jednu v takej hnedej akoby nude verzii a druhú takú fialovú. Tak sa teším na skúšanie :)

      Odstrániť
  6. to je krása! těším se na všechny články o produktech:-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páni, to máš díky spolupráci? Také bych se nezlobila kdyby mi domů dorazil takovýhle balíček, ale to mě se asi bohužel nepoštěstí! :D..těším se na recenze!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno presne tak :) myslím, že neexistuje človek, ktorý by neskákal od radosti nad takým balíčkom :) a ďakujem :)

      Odstrániť
    2. Objednat se to dá také? :) To asi ne že :)

      Odstrániť
  8. Verím, že sa tešíš :-) Máš také výherné a darčekové leto. :-DDD Tiene ma až tak nezaujali, ale tie rúže vyzerajú výborne, skvelé odtiene!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jé, tak to je skvělé! Naprosto chápu, že jsi tak nadšená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jedným slovom: Waaaaauuuu! Toľko vecí, určite sa teším na recenzie, z Avonu si objednávam veci, keďže sestra je Avon lady a práve teraz rozmýšľam nad očnými tieňami, tak budem úpenlivo čakať na ich recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už mám otestovaný jeden rúž, lesk, ceruzky a jedny tiene zatiaľ super :) ale veď čoskoro to uvidíš kompletne :)

      Odstrániť
  11. Ja som z Avonu tusim este ani nikdy nic nemala, ale v poslednej dobe ako sa tak objavuje na blogoch sa mi zda, ze co sa tyka dekorativnej kozmetiky urobili krok dopredu. Som zvedava na recenzie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urobili hlavne v zlozeni tienov. Napr. tie co mam ja doma (kupovane asi 4 roky dozadu) su strasne jemne a farby velmi nevyrazne. Tieto maju super pigmentaciu :)

      Odstrániť
  12. Avon taky miluju! zvlášť ty tužky glimmerstick diamonds, ty jsou parádní .) já mám to štěstí, že moje teta je Avon lady, takže na každý svátek, narozeniny, nebo Vánoce dostanu spoustu Avon kosmetiky :) a můžu se zeptat, jakotže ti přišel takový balíček? to sis objednala, nebo je to nějaká spolupráce, nebo ti přišel jen tak? :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Glimmerstick diamonds su moje najoblubenejsie!!!! Balicek som dostala na zaklade spoluprace s Avonom, to by som asi skrachovala keby som si tolko veci naraz objednala :))
      Ale ty mas stastie ze mas tetu, mne kupuje Avon najma snubenec lebo jeho mamina ma nejaku dobru Avon Lady a ta mu vzdy poradi co je super :)

      Odstrániť
  13. Fíha super prekvapenie si mala :) Tiene majú pekné farby, ale asi najviac ma zaujali lesky a rúže na pery :) Teším sa potom na recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež najviac rúže, lebo tie som od Avonu nikdy nemala :)

      Odstrániť
  14. Aj ja chcem spolupracovať s Avonom :( :D Kráásnee!

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Wow, krásny obsah balíčka. Závidím. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Pfúú to ja chápem tiež by som mala radosť :) už sa teším na recenziu tých očných tieňov :) Môžu byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že sa vydarí a že sa ti potom bude recenzia páčiť :)

      Odstrániť
  17. Krásný balíček! Moc se mi líbí... všechno! :D Mám ráda Avon a tohle by mě potěšilo taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ja sa stále neviem vynatešiť z toho balíčka ešte som si tie veci ani len neodložila na poličku stále ich mám vedľa seba a teším sa z nich :)

      Odstrániť
  18. Která žena by neměla radost z tolika malovátek :) Krásné kousky jsi dostala.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tak to je hodně super, to ti přeju! :D Super, se máš :))

    Lucy Enne

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, zvu tě ke mně na Giveaway :) http://adaianemontenegro.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Já ještě ani rtěnky ani stíny od Avonu nikdy nevyzkoušela. Ale celkem si mě nalákala... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  22. nepohnevala by som sa keby aj mne čosi také prišlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. závisť! :O v dobrom :) prosím kukni môj blog, dnes som začala :O) http://j0has.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ie lesky som mala a sú fakt skvelé :) btw:zaaaaaaaaaaavisť +_+

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne