pondelok 23. septembra 2013

Ako skrotiť neposlušné vlasy

 Aj keď moje vlasy ešte zďaleka nedosiahli dĺžky minulého novembra pomaly ale iste k nej spejem. Nie sú síce super dlhé, ale sú dosť dlhé na to, aby ma začali trápiť uzlami vo vlasoch. Doma som sa vyzbrojila kvalitnými kefami, ale niekedy je treba napomôcť aj kefe. Doteraz nechápem prečo som kondicionér začala pravidelne používať až asi pred 5 rokmi (a to mám vlasy dlhé celý život) a trápila som sa tak vždy štvrťhodinovým rozčesávaním. Teraz však tvorí kondicionér pravidelnú súčasť mojej kozmetickej poličky, akurát sa v pravidelných obdobiach mení. Momentálne teraz používam vlasový detangler a kondicionér od Himalaye, čo je jedna super šikovná vychytávka.


 Dôvod prečo sa má používať kondicionér je najmä v tom, že vlasu dodá výživu a uzavrie ho po použití šampóna. Vlasy sú vždy hebké, jemné a ľahšie sa upravujú. Táto vecička je nielenže kondicionér ale navyše aj detangler, čo znamená, že vlasy rozmotá a naozaj uľahčí rozčesávanie. Je ideálny na suché a lámavé vlasy, pretože ich pekne posilní a rozžiari. Používa sa klasicky po nanesení šampóna, pričom sa nechá pôsobiť dve minúty, čím znásobí tu rozčesávaciu časť. Kondicionér krásne vonia - veľmi čisto, naozaj príjemne. Páči sa mi, že vôňa po celý deň vo vlasoch vydrží - až mi je ľúto, že nevydrží dlhšie. Kondicionér nie je príliš hutný, netreba ho teda veľa, pretože ho ľahko votriete do vlasov. Vlasy neostávajú mastné, sú skôr veľmi ľahké a rozčesávanie je lahoda aj s tým najtragickejším hrebeňom (otestované).


Naozaj veľmi príjemný kondicionér, ktorý určite vyskúšajte ak sa vám minie ten čo máte na poličke a zatúžite po zmene. Ideálne je používať ho s proteínovým šampónom, tak si asi zaobstarám aj ten, aby som videla aké kombo urobí odporúčaná kombinácia. Kondicionér zoženiete či už na internete  http://www.mojahimalaya.sk/ , v Teta drogérii a dokonca (ako som si prečítala) aj v Himalayáckom stánku v Košiciach. 

A čo vy? Používate kondicionér? Ako často? Ladíte si ho zo šampónom?

27 komentárov:

  1. bez kondicionéru se neobejdu, používám ho pokaždé, když si myju vlasy.. jinak tento vypadá fajn, kouknu po něm v tetě

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja si neviem predstaviť, že by som si nedala kondicionér, už je to pre mňa ako sprchovať sa bez mydla :)

      Odstrániť
  2. aky stanok v Kosiciach? Nic som si nikde nevšimla :) Vejs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stánok Himalaya Herbals v OC Cassovia - oproti predajni Datart :)

      Odstrániť
    2. aha, ani som o tom nevedela, asi skocim pozriet, dakujem :)

      Odstrániť
    3. Mňa to zaujalo, lebo v BA taký obchodík nie je :) Tak pekné nakupovanie potom :)

      Odstrániť
  3. Ja kondicionéry nepoužívam, asi by som mala začať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím ho používať inak by som prišla buď o nervy, alebo o vlasy. Ak sa mi stane, že ho nemám po ruke a musím si umyť vlasy len so šampón psychicky sa pripravujem, že budem musieť rozčesávať veeeeeeeľmi dlho. Tento by asi nebol pre mňa mám skôr mastné vlasy, aj keď som si neni istá, lebo občas vyzerajú ako suchá slama.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa pár krát stalo, že som na dovolenke nemala kondicionér - veď 10 dní vydržím. Strašný omyl to bol, lebo more vlasy zauzlí ešte viac ako zvyčajne. Každopádne akokoľvek divne to môže znieť do mokrých vlasov som si dala poopaľovák a bolo to super :) Vlasy rýchlo a bezbolestne rozčesané a tak som predišla trhacej dráme :)

      Odstrániť
  5. Ahojky, rada by som sa opýtala, či je vhodný aj na veľmi jemné vlasy, teda či po ňom vlasy ešte viac nezjemnejú, lebo mám s tým veľký problém, inak sa mi veľmi pozdáva a rada by som ho vyskúšala. ďakujem veľmi pekne :)
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A máš vlásky suché? Pretože väčšinou, keď majú baby jemné vlasy nezvyknú ich mať suché?

      Odstrániť
    2. Praveze mam ich dost suche kedze velmi casto zehlim aj fenujem, ozaj dost trpia. Poslednu dobu sa ale snazim neprehanat to a robit rozne kury na poskodene, suche vlasy len vacsinou mi ostanu este jemnejsie ako perie :/

      Odstrániť
    3. Ak ti mám úprimne napísať, asi by som skôr do toho nešla, ako išla. Ja mám po ňom vlasy krásne hebké a jemné a obávam sa trochu, či by tebe nespľasli :(

      Odstrániť
  6. Mohla by si tu dať fotku ako tvoje vlasy po použití tohto vyzerali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma úprimne vôbec nenapadlo ale vážne som mohla, lebo sú pekné aj na pohľad! Nevadí, nabudúce :)

      Odstrániť
  7. Noo keď hovoríš, že je na zamotané vlasy tak ho určite vyskúšam, mne totiž moje vlasy nepomôže rozčesať ani pol tuby kondicionéru, tak dúfam, že toto pomôže :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne ho nedávaj veľa :) stačí naozaj menšie množstvo a treba nechať pôsobiť dve minútky :)

      Odstrániť
  8. mne by sa zišla taka poriadna vec keď je vonku vlhko pretože vindem do vlhkeho prostredia a už to stoji dupkom:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak toto uhladzuje naozaj veľmi pekne, aj keď ten efekt vydrží cca len dva dni

      Odstrániť
  9. Osobně úpoužívám masku, je to silnější nežkondicionér. jinak..k této značce. Naporsto ji miluju, ale vůbec jsem netušila, že vyrábí i produkty na vlasy! Budu se po tom muset poohlédnout. Dík za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to striedam, ale určite častejšie používam kondicionér :) Tak som rada, že som priniela nejakú novú infošku:)

      Odstrániť
  10. Páni, mají i vlasové přípravky. Já si nedávno koupila jejich Neem masku na pleť a jsem z ní nadšená.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento produkt je hodný na každé kapsy . Byly použity to pro měsíce ; )

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne