nedeľa 15. septembra 2013

Čo potrebujete na líčenie do školy

Myslím si, že takéto líčenie sa teraz pretriasa na každom druhom blogu, ale základné nevyhnutnosti zopakujem aj ja, možno sa tu nájde medzi vami niekto, koho to jednoducho poteší.
Inak čo sa týka líčenia do školy, naozaj vám baby závidím, že máte internet a rôzne blogy či tutoriály keď si predstavím ako som sa malovala na základnej ja, no je mi niekedy do plaču. Modré tiene, ružové tiene až sa divím, že sa mi k tomu nikdy nikdo nevyjadril, ale no našťastie som nebola jediná. 
Podľa mňa je celkovo dnešný trend smerujúci viac k prirodzenosti, čo je pekné. Nehovorím, že dymové líčenie je zlé ani nič také, skôr sa mi páči, ako pekne vie aj jednoduchá kozmetika zvýrazniť čo je na nás pekné.

Tak ako hovorí nadpis, dnes sa budem venovať tomu, čo ,,potrebujú" na líčenie baby končiace ZŠ a začínajúce SŠ (lebo povedzme si pravdu, vekové hranice sa posúvajú riadne). Uprimne si myslím, že takéto líčenie je super aj pre mňa alebo pre Vás, lebo je jednoduché a pekné. 


 1, Základ všetkého je dobrý pleťový základ, ktorý predstavuje nejaký BB krém. Ja osobne tie drogériové nepreferujem, ale mladšie ročníky majú finančne zložitejšiu situáciu ako ja a preto verím, že si tam nejaký dobrý BB krém nájdu. Výber je naozaj široký stačí len nájsť to, čo Vám vyhovuje. BB krém tvár pekne farebne zjednotí, zakryje malé nedostatky a dodá pleti potrebnú hydratáciu a ochranu. 




2, Ja osobne som zastáncom púdrovania a tak ako make-up si púdrujem aj BB krém. Púder nepoužívam len kvôli zmatneniu ale aj kvôli tomu, aby som si zafixovala make-up a dodala pleti ešte väčšiu ochranu pred prachom a inými nečistotami, ktoré sú vo vzduchu. Čo sa týka púdrov ja osobne odporúčam transparentné púdre, lebo tie farebné mi prídu zbytočne ťažké a transparentný navyše odobere trochu farby make-upu ak je Vám váš letný v zime moc tmavý.



3, Ja osobne som bledá ako stena, čiže pre mňa sú líčka proste niečo super extrémne podstatné. V obchodoch nájdete rôzne farby, rôzne silne pigmentované a myslím si, že ak si kúpite nejakú jemnú ružovú nemôžete ňou nič pokaziť.


4, Predposlednou vecou, ktorá by vám podľa mňa nemala chýbať je špirála. Trochu farby a zväčšenia rias dodá očiam úplne iný pohľad. 

5, Poslednou záležitosťou, ktorú treba skrášliť sú určite pery. Popozerala by som sa po nejakom farebnom balzame, alebo jemnom lesku. Lesk alebo balzam má okrem estetickej stránky aj hydratačnú funkciu, čiže zabezpečí, že vás nebudú štípať pery. Ja osobne som mala vždy veľmi rada Watershiny od Maybelline, mali krásne farby a neskutočne pekne sa leskli na slnku.





Tak to je môj zoznam nevyhnutnosti pre vyššie ročníky, čo na neho poviete? Doplnili by ste niečo? Čo z toho ste používali Vy? Keď si spätne spomeniete na tieto časy aj Vás napadajú nejaké absurdity, ktoré ste nosili?
 
 






17 komentárov:

  1. Já bych přidala ještě linku na oči :) ale jinak souhlasím :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. môže byť :) ja som vychádzala z toho, že na základne som si príliš s linkou nerozumela :)

      Odstrániť
  2. Jak říká Janička, taky bych přidala oční linku :))(

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A ja by som este urcite pridala korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ja by som este urcite pridala korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super nápad! korektor vlastne aj u mňa patril k prvým veciam vo výbave :)

      Odstrániť
  5. áno áno, korektor. Jedna babenka zo 100 nemá v tomto veku problém s pleťou a vyrážkami. Korektor je must-have.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, práve v tomto období sa začínajú objavovať a všetci sme ich neznášali (ja ešte stále :)

      Odstrániť
  6. Hezký článek! :)

    Zvu Vás na giveaway: http://thecompany-life.blogspot.cz/2013/09/giveaway-colorful-scarf.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý článok :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zajímavý blog a pěkný článek, followuji! :)

    http://mijacek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. používam BB, špirála musí byť, to je hneď úplne iný človek, loj na pery a aj nejakú linku (nevýrazná keď sa mi nechce, čierna keď chcem vyzerať lepšie) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já už středníkončím, takže si mohu dovolit i něco výraznějšího :D :D Každopádně...myslím,že takovéto nenápadné líčení je doškoly ideální. Přijde mi hloupé, když holky kolem 15ti s dokonaloupletí používají třeba make-up s kompletním krytím:-/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne