utorok 10. septembra 2013

Missha M signature real complete vitaj na mojej poličke!




Ázijské BB krémy sú akoby kráľovné medzi BB krémami. Takmer každý, kto ich skúšal na nich nedá dopustiť a po ich použití mu tie naše drogériové prídu oničom až priam hodné zavrhnutia. Ja sama som si o nich načítala už toľko, že keby som sa posnažila vedela by som o nich takmer napísať magisterskú prácu ale prvýkrát som si jeden paradoxne zaobstarala až teraz. Dôvodom jednak bola ich pomerne dlhodobá nedostupnosť, vyššia cena a že až na pár výnimiek som vlastne nemala problém s tými dostupnými z drogérie.
Keď už idete ,,investovať“ do kvalitného BB krému, mali by ste sa nad samotným výberom trochu zamyslieť a ideálne prečítať si pár recenzií, aby ste neskončili nespokojné. Moje podmienky boli určite minimálne stredné krytie, dlhotrvácnosť , hlavne svetlý odtieň a dobrá cena. V pomere cena kvalita mi ako najlepšia voľba prišiel Missha M Signature Real Complete vo farbe Light Beige. 


Výrobca BB krém charakterizuje takto:
Vlastnosti:
- Obsahuje iba prírodné zložky, ktoré spĺňajú normu ECOCERT
- Poskytuje optimálnu rovnováhu vlhkosti
- Obnovuje pokožku pomocou peptidov
- Obsahuje antioxidant Ginko pre upokojenie pokožky a prevenciu starnutia
- Je plný výživných látok pre mladú a krásnu pleť
- Má sviežu, avšak jemnú, kvetinovú vôňu
- Vhodný pre všetky typy pleti
- Prevencia starnutia pleti - blokuje UV žiarenie s SPF 25
- Maximálne farebné krytie a dokonalý farebný tón, ktorý vydrží až 12 hodín
- Veľmi jemné zloženie zaisťuje ľahkú absorpciu cez pokožku






Čo ma potešilo ako prvé keď som BB krém dostala bolo jeho krásne luxusné balenie. Bol balený v škatuľke (čo sa pri drogériových make-upoch nestáva). BB krém má veľkosť 20ml a je zakončený zúženým otvorom, z ktorého si prakticky vytlačíte samotný BB krém. 



Farbu som si vyberala na slepo, ale veľmi dobre. Ak ste bledulky, farba Light Beige je pre vás úplne to pravé, orechové. Je to akoby taká studenšia telová, ktorá vyzerá veľmi prirodzene.  Teraz už chápem, prečo sa všetci čo používali ázijské BB krémy hnevali na tie ,,slovenské“. Je to vlastne, ako porovnávať dve úplne odlišné veci. Tento BB krém má úžasné krytie povedala by som vyššie stredné, pleti dodá krásnu prirodzenú farbu a finish nie je matný ani lesklý, proste pokožka vyzerá neskutočne prirodzene. Výdrž je od rána do večera úplne výborná a krém úžasne spolupracuje či už s púdrom, tieňmi alebo líčkami.


Čo na bb kréme oceňujem okrem jeho skvelého krytia je najmä to, ako skvele sa s ním narába. Má veľmi príjemnú konzistenciu, tak akurát tekutú a strašne jednoducho sa nanáša. Aj keď som si zvykla nanášať make-upy štetcami, tento bb krém sa úplne super rozotiera prstami. Tým, že je tekutý ho stačí veľmi málo a rozotriete ho veľmi ľahko na veľkú časť tváre. Má síce 20ml ale podľa mňa vám vydrží viac ako hutný 30ml make-up. Taktiež nevytvára efekt masky, čiže napríklad na vyrážky si môžete naniesť akoby ešte jednu vrstvu a nepotrebujete korektor. Je to naozaj veľmi rýchla aplikácia a výsledok je prirodzený.


Krytie je pre mňa vždy pri make-upe alebo bb kréme to najdôležitejšie a musíte uznať, že Missha kryje skvele! Nedokonalosti som nepotrebovala doupravovať ani korektorom, pretože krém zakryl úplne všetko!


Je to môj prvý ázijský BB krém a myslím si, že treba poopraviť fámu, že sú jednak veľmi drahé a jednak nedostupné. Missha M Real Signature Complete stojí na http://www.bbcreamshop.eu/sk/  okolo 14 eúr, čo nie je tak ďaleko od ceny drogériových BB krémov a rozdiel medzi nimi je naozaj veľký. Ak Vás trápi horšia pleť a hľadáte make-up s vlastnosťami BB krému naozaj by som sa odhodlala do nejakého ázijského, nebudete ľutovať.


A čo Vy? Používate BB krémy? Skúšali ste už nejaký ázijský? Ak áno, ktorý? Vyhovujú Vám drogériové BB krémy? Ktoré?

37 komentárov:

  1. Já používám už jen BB, a to právě od Misshy. Naprosto mi vyhovuje Perfect Cover, protože má více odstínu k výběru, takže mi tmavší odstíny sedí výborně. Real Signature Complete jsem ještě nezkoušela, ale vypadá rovněž skvěle a už vím jaký další BB od Misshy vyzkouším :)

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase hľadám vždy svetlé odtiene a tento mi sadol úplne výborne. Tak ako píšeš sú proste super :)

      Odstrániť
  2. Ma pekne balenie a ta cena zas neni taka vysoka, dobre ze sa da objednat v SR, raz som si objednala jeden azijsky z ebay a cista hroza, vyzeral tak nekvalitne ze som sa ho bala pouzit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj ja by som sa bala z ebayu make-up kupovat :)) Tak aspon mas slovensky zdroj :)

      Odstrániť
  3. Mám ho taky a moc mi vyhovuje, ale používám ho jen na oblast pod očima na projasnění:) Ale taky spokojenost.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tatktiez mam dobre skuesenosti s azijskym BB-ckom.. drogeriovych mam viac,a le vsetky som rozdala, kvoli tmavej farbe a minimalnej krycej schonosti.. Mozete si precitat nazor na moj Skin79 TU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Idem si hneď prečítať, pretože to tiež taká BB krémovská celebrita :)

      Odstrániť
  5. Ja používam BB-krém od Rimmelu, ktorý mi asi najviac vyhovuje z drogériových BB-krémov. Ale tento vyzerá fakt super, najmä to jeho krytie, lebo aj mňa občas trápia vyrážky :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa priznať, že ani neviem, že existuje Rimmel BB krém :) asi som zaspala nejakú dobu :) Pre mňa je to krytie veľmi podstatné, veď vidíš, že je čo kryť :)

      Odstrániť
  6. Já používám pouze ty naše BB ale tenhle vypadá zajímavě.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zkoušela jsem Cho-bo yang a byl fajn, jen jsem si objednala odstín 2 a ten je moc tmavý...ale na tento tvůj jsem se taky dívala, je jeden z nejoblíbenějších bb vůbec

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, tento je dosť obľúbený, veď som to brala tak, že viac menej idem do istoty, nenašla som na neho veľa zlých komentárov :)

      Odstrániť
  8. Krásné krytí, mám tenhle ve vzorku spolu s dalšími, už se těším, až vyzkouším.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Používam od Rimmelu, ale keby sa tento dal zohnať v drogérke, tak ho hneď beriem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten fakt paradne prekryva ja som skušala vzorky všeliakych bb ale ani jeden mi nepasoval:)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. vypadá skvěle, mám oblíbený od Avonu taky bezvadně kryje :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom som inak čítala tiež dosť veľa, až ma prekvapilo,akú dobrú vec má Avon :)

      Odstrániť
  12. mám ho doma a asi ho budu muset poslat dál.. vyhovuje mi víc skin79 the oriental gold a cho bo od misshy:-(

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja používam od garnier BBcream a nemám s ním nejaký výrazný problém... len nechápem, prečo sú tie ázijské tak výrazne lepšie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lebo sa ,,výzorovo" podobajú na make-up, ale zase od make-upu majú lepšie vlastnosti. Napríklad tento má naozaj výborné krytie, nepotrebujem po ňom ani korektor, čo ja osobne veľmi oceňujem, vydrží 12 hodín..Ak máš peknú pleť to krytie ti môže prísť zanedbateľné, al ak nie veľmi ho oceníš :)

      Odstrániť
    2. chápem, ale prečo na našom trhu nie sú také? chápeš, prečo aj firmy, čo sa tu predávajú neurobia niečo tak kvalitné...

      Odstrániť
    3. aha jasné :) No tak to je zaujímavá otázka a povedala by som, že dosť trefná. Osobne si myslím, že ak BB krémy vydržia byť také populárne, tak možno o pár rokov budú aj u nás také kvalitné :) Teraz chceli byť všetky značky rýchlo rýchlo na trhu aby náhodou neostali pozadu a možno keď sa už nebudú musieť ponáhľať tak vyvinú niečo tak kvalitné ako sú tie ázijské :)

      Odstrániť
  14. Pekný článok.Pozývam na GIVEAWAY!!!!!!!!
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Na tento BB krém sa chystám už dlho a myslím, že už je na čase ho objednať :) Pretože som naň nepočula jedno zlé slovo!:) Inak bola by som rada, keby si sa prišla pozrieť ku mne na blog!:) WeLoveSimplicity

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jéé nechtěla by ses zapojit do GA - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/09/firmoo-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja použivam od garnier ten tenoučký, je super nemuzu si ho vynachvalit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. GREAT POST:) your blog Is fab...do you have bloglovin??

    Check out my blog...Swedish dream houses:)

    Have a great week dear

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja som vyskusala niekolko asijskych BB kremov a zatial mi ani jeden nesadol, takze bohuzial nema s nimi kazda zena dobru skusenost..

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ja mam vyskusanych vela nasich europskych bb. Najviac mi urcite vyhovoval avon a na pocudovanie jeden od eveline. Vobec som mu neverila ale je super. :) velmi ma pokusa aj jeden korejsky bb ale dost sa ho bojim lebo aziatky maju ine naroky na starostlivost ako mi. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne