štvrtok 5. septembra 2013

Philips Straight&Curl - žehlenie



Musím povedať, že moja nová žehličko/kulma sa u mňa zabývala veľmi dobre.Otestovaná je už veeeľmi veľa krát, a ako som vám sľúbila po jej predstavení v prvej recenzii (klik), dnes Vám ukážem jej reálne výsledky.
Ako som už raz písala Philips žehlička Straight&Curl je špeciálna v tom, že je to vlastne taký hybrid, ktorý vám umožní vlasy nielen žehliť ale aj kulmovať. Má špeciálne ohnuté dosky, ktoré vlasy bez väčšej námahy ľahko zvlnia (ale o tom viac v ďalšom článku). Keďže však primárne ide stále o žehličku na vlasy, rozhodla som sa začať svoju recenziu práve poukázaním na to, ako pekne vlasy žehlí.




Prvá fotka ukazuje ako reálne vyzerajú moje vlasy po učesaní. Áno poviem to aj za vás – ako neučesané. Moje vlasy sú extrémne divné a opísala by som ich asi tak, že namiesto objemu pri korienkoch majú objem pri končekoch. Hore sú akoby jemne spľasnuté a zato dole pri končekoch akoby nastal malý výbuch zmiešaný s trochou zvlnenia. Čím mám vlasy kratšie, tým sú vlnitejšie avšak ako dorastajú vlny miznú. Dôvodom, prečo som siahala po novej žehličke je to, že zo starou mi vlasy vydržali vyžehlení asi pol dňa aj s použitím stylingových prípravkov. U kamarátky som skúšala jej žehličku a vlasy mi vydržali rovné dva dni, čiže nie je to úplne ani o mojich vlasoch, ale o kvalite žehličky.




Na druhej fotke mám vlasy vyžehlené a myslím si, že vyzerajú miliónkrát krajšie. Sú krásne lesklé, vyzerajú zdravo, upravene. Celé žehlenie mi trvalo 12 minút a žehlila som na 200 stupňoch. Žehlička sa krásne kĺzala po vlasoch, a celkový proces bol aj napriek tomu, že to nie  sú široké platne veľmi rýchli. Vlasy si počas žehlenia vždy rozdeľujem do sekcií, aby sa mi neplietli rovné a vyžehlené. Pred žehlením používam stylingový prípravok na žehlenie (čierny Guardian Angel Got2Be), a po žehlení si vlasy vždy prelakujem. Veľkou výhodou žehličky je, že konce platní majú taký špeciálny povrch, ktorý ostane aj počas žehlenia studení, takže ak potrebujete platne o seba pritlačiť nie je to problém. 


S nadšením môžem napísať, že vlasy mi vydržia vyrovnané dva- tri dni, čo je na nezaplatenie. Stačí mi vyrovnávať si ich menej, a tým pádom sa menej ničia. Aj keď má žehlička tenšie platne, je vhodné aj pre dlhovlasé a husto vlasé, lebo sa vďaka špeciálnemu povrchu po vlasoch krásne kĺže čo šetrí čas pri samotnom žehlení.  Ako žehlička sa osvedčila na 100% a onedlho zistíte ako obstála ako kulma.

A čo Vy? Vlasy si žehlíte či kulmujete? Ako často? Akú značku žehličky/kulmy máte doma?

23 komentárov:

  1. Mám presne také isté vlasy, vrátane dĺžky, kvality a farby :D Pamätám si, ako nedávno mama chytila ráno hrebeň, že som sa aspoň mohla učesať a zostala dosť prekvapená, že už boli učesané :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto sa mne stávalo permanentne u mojej babky, tam je totiž strašné (na dedine o 300 obyvateľoch) ak niekto ide do potravín neupravený a moja babka mala stále pocit, že nepoznám hrebeň :)

      Odstrániť
  2. Pozrela som si fotky a tvoje vlasy sa mi páčia nevyžehlené aj vyžehlené. Myslím si, že vôbec nemusíš riešiť či vyzerajú učesané alebo nie, sú pekné a zdravé. Jednoducho len žiadna z nás nikdy nie je spokojná so svojimi vlasmi a vždy sa nám páčia vlasy niekoho iného :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem opäť za ďalší krásny komentár! Odkedy som sa dala minulý rok v zime tak razantne ostrihať snažím sa starať o vlasy naozaj extrémne poctivo, zatiaľ sa mi našťastie darí, pravidelne ich zastrihávam a nebadám, že by sa nejako štiepili, tak veľmi dúfam, že zdravé aj vydržia :)

      Odstrániť
  3. mopc pěkný efekt, ale souhlasím, že vlasy máš krásné i nevyžehlené

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky souhlasím s ostatními. Máš vlasy pěkné i normálně. Ale žehlí pěkně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi to bude naozaj tým, že každý chce to, čo nemá :) Akurát ja by som si nevedela vybrať či by som chcela úplne kučeravé alebo úplne rovné, pretože sama mám niečo medzi :)

      Odstrániť
  5. Naozaj pridáva vlasom lesk. Som zvedavá na ten ďalší článok o kulmovaní, lebo už dlhšie zháňam nejakú dobrú kulmu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Článok bude onedlho, tak sa potom aspoň môžeš rozhodnúť či bude tvoja nová kulma práve táto :)

      Odstrániť
  6. Podla mna mas vlasky pekne aj normalne, mne sa nahodou paci taky strapaty look. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. Ja som mala od Roventy moju prvú žehličku a pamätám si, že tá mala také vymeniteľné nádstavce a ešte aj krepovala :) Inak to bolo asi pred 15 rokmi a stále ju mám doma a funguje :)

      Odstrániť
  8. Len 12 minút toľko vlasooov?:O :)) waau neuveriteľné, mne to vždy trvá minimálne trištvrťhodinu, ale asi to bude fakt tou žehličkou :) dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 45 minút ?Och to by som si ich asi nežehlila :DD tie ,,novodobé" platne vedia veľmi ušetriť čas, a hlavne aj zdravie vlasov!

      Odstrániť
    2. To je fakt no..taky bych na to neměla trpělivost tak dlouho :))

      Lucy Enne

      Odstrániť
  9. mas strasne pekne a leskle vlasy! :D
    ja ako ovca si bez zehlicky neviem predstavit zivot :D ale nezehlim stale, skor mam take "obdobia":D

    ~moon

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ty máš kučeravé vlasy? To musí byť škoda žehliť, aj keď chápem, že raz za čas je zmena super!

      Odstrániť
    2. Jj mam :D vela ludi mi hovori, ze je to skoda :D:D Mne osobne sa pacia, ale presne ako hovoris - obcas treba aj zmenu :D

      Odstrániť
  10. Já jsem věrná Bioionic žehličkám. Ale jsem často moc líná si vlasy žehlit O:-) Ale když už, tak s TiGi Flat iron sprejem.
    Jinak, máš krásnou barvu a lesk! :) Jde vidět, že se o vlásky staráš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne