pondelok 2. septembra 2013

Ryor hydratačné kapsule



Minulý rok som si vytvorila novú jesennú tradíciu a to robenie pleťovej kúry. Podstata je veľmi jednoduchá a to každý rok na konci leta si zaobstarám nejaké výživné kapsule a zregenerujem tak svoju pleť. Zohnať takéto kapsule nie je žiaden problém a vyberiete si či už z hľadiska žiadaného efektu alebo ceny.
Mne sa ako najlepšie riešenie v pomere cena a kvalita jednoznačne zdali hydratačné kapsule s ceramidami od Ryoru. Nakoľko Ryor prebaľoval pomerne dosť výrobkov ja ich mám ešte v tom staršom balení, tak aby ste sa nezľakli, keby ste si ho pozerali na nete.




Kapsule majú konzisteciu akoby želatína a používajú sa veľmi ľahko. Odtrhnete vrch kapsule, vytlačíte z nej obsah a nanesiete/vmasírujete na tvár krk a dekolt.  Ideálne nanášanie je každý večer kým nespotrebujete celé balenie. Konzistencia samotnej kapsule je akoby extrémne hustý gélovitý olej, ktorý mierne páchne (ale na obranu, ešte sme nemali doma voňavé kapsule). Olej si naťapkajte na líca, nos, bradu, čelo a potom rozmasírujte. Zvyšok, čo Vám ostane na rukách si vmasírujte na krk a dekolt nech vitamíny dodáte všade. Čo je úplne neuveriteľné je to, že ten neskutočne hustý gélovitý olej sa vstrebe asi za pol minúty. Teraz neviem, či je moja pleť v tak zúboženom stave, že sa vrhá za každým vitamínom, alebo je to tak super urobené.



Nakoľko je moja pleť pomerne citlivá a naozaj reaguje na každú zmenu (klíma, vietor, počasie), viem, že jej takáto kúra urobí dobre. Lepšie znáša prechod na chlad a je super vyživená. Má krásnu farbu a pôsobí tak žiarivo. Čo sa týka zloženie, odfotila som Vám ho, aby si v ňom každý našiel čo potrebuje, lebo ja sa v tom naozaj nevyznám.


Inak čo sa samotnej ceny za kúru týka je to plus mínus 12 eúr, a zoženiete ich či už na ryor e-shope (http://www.ryor.cz/sk/shop/ )  alebo ich predajných miestach.

Dopriať si raz za rok takúto kúru nie je veľký výdavok a ja ju vrelo odporúčam. Beriem to tak, že o koľko viac investujem do mojej pleti teraz o to menej budem musieť do nej investovať potom.

A čo Vy? Robíte si pleťovú kúru? Ak áno s čím? Ak nie láka Vás?

23 komentárov:

  1. Po nich asi mrknu. Zrovna mi dochazi serum, ktere si davam vzdycky, kdyz je moje plet jaksi silne unavena, abych dodala vitaminy. Takze toto vypada jak. Vyborna alternativa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sérum je tiež super vec, ale som rada, že som poradila :)

      Odstrániť
  2. Tak kapsle jsem ještě nezkoušela, děkuji za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. o podobných kapslích jsem ještě vůbec neslyšela, ale docela mě zaujaly:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa oplatí nejakú skúsiť a doplniť pleti vitamíny :)

      Odstrániť
  4. kapsle jsem ještě vubec nezkoušela.. a popravdě o nich ani neslyšela, určitě ale po nich teď kouknu

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kapsle jsem vzdycky videla jen v nejake reklame. Vazne to pomaha? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Otázne je, čo od nich očakávaš :) Pleť je po nich naozaj krásne hebká, nemá žiadne suché miesta, mne vybieli kúra vždy fliačiky po akné a pokožka pôsobí krásne zdravo - toto naozaj robia :)

      Odstrániť
  6. O podobným kapslích už jsem slyšela, ale vlastní zkušenost nemám :) Pěkný, inspirativní článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já teď jedu v hydratační péči od Misshy. :) Mám jejich hydratační esenci a zkouším i masky v plátýnku, jsou fakt dost dobré. ;-) Každopádně, po tomto se aspoň podívám, zajímalo by mě, jestli bych to sehnala i někde v kamenném obchodě u nás.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa Vy máte Ryor ešte lepšie zastúpený ako my takže nebudeš mať žiaden problém, akurát pozor na to nové balenie :)
      Ja mám akurát doma svoje prvé BB od Misshy a to je riadne super vec, úžasné krytie, super drží, čiže ak majú takéto veci rovnako dobré ako ten BB krém musia byť super :)

      Odstrániť
  8. tyjo, dala jsi mi brouka do hlavy.... :) asi si ty kapsle pořídím :)

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj ja som skusala take kapsulky z oriflame :) boli super ale asi iba po tu dobu -2tyzdne balenie- co som ich pouzivala kazdy vecer bola aj plet super. potom akoby som ani ziadnu kuru nerobila. a skusala som aj z Balea :) pripadal mi to podobny princip, z oriflame asi lepsie. ale co ten ucinok? ako dlho ti vydrzi ten super pocit na pleti z tychto - ked ich prestanes pouzivat? lebo ak je to take kratkodobe tiez tak nic moc :) diky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No podľa toho, čo očakávaš. Ja očakávam, že sa mi pleť zjednotí, zosvetlia jemné fľaky čo mi ostali po vyrážkach, pleť dopumpujem vitamínmi a potom pôsobí tak pekne, žiarivo. Výsledok je taký (zatiaľ čo som si kúru robila minulý rok s Matriciom a teraz Ryor), že tie fľaky sú zosvetlené a pleť je naozaj veľmi pekná. Kým sa ti ,,vymení tkanivo" trvá to v podstate 30 dní, čiže aj keď možno po tej kúre pleť nie je taká pekná hladučká podľa mňa si to zapamätá a tú výživu spracuje.
      Mne osobne by bolo jedno, aj keby som zrovna nič nevidela ako rozdiel, ale u mňa sa to ráta aj z toho hľadiska, že jej proste dávam viac hydratácie, vitamínov a verím, že to proste niečo dobré urobí :)) Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne a super, že si kúru robíš! a určite v tom pokračuj! :)

      Odstrániť
  10. nerobím si žiadne kúry, ale láka ma to :D zvlášť keď si prečítam takéto články

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj, raz za rok to nie je tak finančne náročné a pleti to prospeje :)

      Odstrániť
  11. Kúru od Ryoru nepoznám, ale voľakedy dávno som vyskúšala niečo podobné od Alverde v sklenených ampulkách. Tiež boli na pleť veľmi dobré a už po aplikácii prvej ampulky som cítila, že mojej pleti robia dobrú službu :) V súčasnosti používam na pleť predovšetkým čisté prírodné oleje a zistila som, že odkedy ich používam tak tieto kúry nepotrebujem. Ale vo všeobecnosti si myslím, že tieto kúry sú na pleť veľmi dobré a je fajn pleti občas dodať výživu v takejto koncentrovanej podobe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za super komentár! O pleťových olejoch som v poslednej dobe počula veľmi veľa dobrého najmä na Saloos a priznám sa, že ma veľmi lákajú a určite sú na mojom zozname, čo chcem vyskúšať :)

      Odstrániť
  12. Bianca davala si potom este aj nejaky kremik ? diky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne