streda 25. septembra 2013

Spotrebované august/september

Musím povedať, že zvyčajne obdivne kývam na blogoch hlavou keď vidím, koľko toho spotrebujete, ale myslím, že dnes môžem pokývať hlavou aj nad sebou, pretože som s mojou dvojmesačnou bilanciou veľmi spokojná. Opäť aj dnes som pre Vás pripravila také konečné zhodnoteniu minutých vecí či sa naozaj oplatia alebo nie:


1, Avon Clear Skin pore penetrating mask - túto masku sme mali doma hádam aj dva roky a nie a nie minúť ju. Je to maska tuším na mastnú a zmiešanú pleť a moje prvotné nadšenie vymenila moja koncová nenávisť. Maska strašne vysušuje a dokonca sa mi aj raz stalo, že mi po nej ostali fľaky. Ak máte citlivú pleť tak sa jej vyhýbajte oblúkom a ak máte radi svoju pleť tiež. Určite nekúpim nikdy znova!

2, Bielenda denný krém na ruky- ak by som mala sumarizovať históriu krémov na ruky aké som kedy mala, tento by bol určite ten najlepší. Vytknúť mu musím akurát prapodivnú vôňu (ktorá však do minúty zmizne) inak je to ako liek na ruky. Má skvelú konzistenciu, neuveriteľne rýchlo schne a ruky mi stačí krémovať si raz/dvakrát denne. Za cenu tuším +- 2,5 nemáte naozaj nad čím rozmýšľať! Určite kúpim znovu!

3, Bielenda očný odličovač- ide o dvojfázový odličovač, ktorý sa skladá z olejovej a akoby vodovej zložky. Nemá problém odlíčiť akúkoľvek riasenku, naozaj stačí priložiť tamponik, narátať do 10 a riasenka je dole. Ja osobne sa nejako nevyžívam v tejto dvojfázovej konzistencii ale ak Vám nevadí naozaj mu nie je čo vytknúť. Nekúpim znovu.

4, Shauma šampón na objem - o tento šampón som už spomínala v nejakých mojích favourites a stále platí, že som naozaj neskutočne prekvapená. Šampón super vlasy umyje, super pení :) a ten objem tam vážne je! Kúpim znovu. 

6, Freeman Sugar Scrub - peeling od Freemana bol jeden z prvých telových peelingov, aký som kedy mala doma ak nepočítam nejaké sprchové gély so všakovakými čiastočkami. Na tú dobu to bol pre mňa ako čistý zázrak, ale spätne sa na neho pozerám úplne inak. Taktiež ako Avon maska, patril k veciam, ktoré boli pre mňa akoby nové neprebádané a odstupom času keď som toho naskúšala naozaj veeľmi veľa bol aj tento peeling pre mňa utrpením. Prišiel mi strašne hrubozrnný a čakala som, kedy si nejako odpílim nejaké znamienko alebo kúsok kože. Peeling ani nepremastil, skôr vysušil. Jediné, čo oceňujem je nápadité balenie a krásna vôňa, ale to bohužiaľ nestačí. Nekúpim znovu.

7, Šampón na slnkom namáhané vlasy Balea- toto je asi najlepší Balea výrobok, aký majú v sortimente. Kupujem si ho už asi 6 rok a mám ho neskutočne rada. Je to šampón ideálny na pobyt pri mori, pretože dáva dôraz na to, že vlasy sú vystavované nadmernému slnku, soli a piesku.  Šampón prekrásne vonia a vlasy naozaj krásne umyje a ja dúfam, že aj trochu ošetrí. Určite kúpim znovu!

8, Balea sprchové gély -tento raz som mala dva - čokoládový a ananásový. Oba boli pekné limitky, ktoré sa proste nedajú neskúsiť. Viac sa mi páčil ten čokoládový, ananásový mi kúpila mamina a ja ananás moc nemusím, ale no nevadí. Čo sa týka kvality, to už vieme, že nič moc, ale aj tak viem, že pri najbližšej limitke si pravdepodobne kúpim nejaký opäť.

9, Anew hydratačný gél na oči - túto Anew sadu pre mladú pleť som mala kompletne celú -krém, čistiaci gél a krém na oči. Ak sa ešte táto sada predáva určite Vám ju môžem celú odporučiť všetko je naozaj výborné! Kúpila by som znova!

10, Balea odličovacie obrúsky pre citlivú pleť- vždy keď niekam cestujem kupujem si na tvár odličovacie obrúsky. Vo všeobecnosti túto metódu odličovania moc nemusím a po tom ako skončí moja cesta zvyčajne ani zbytok neminiem. Z toho dôvodu nerada investujem peniaze do kvalitnejších obrúskov, pretože sa bojím, že by do ďalšej cesty vyschli. Pravda je však taká, že tieto sú naozaj oničom a aj keď sú na citlivú pleť strašne ju dráždia. Cítiť je to najmä na očnom okolí, ktoré je potom vyslovene vyštípané.  Odlíčiť oči zaberie asi 5 minút a zopár vypadnutých mihalníc. Chcela by som vám napísať, že si ich už znova nekúpim,ale viem, že to nie je pravda, ale každopádne ak poznáte inú lacnú alternatívu šup s ňou naozaj sa rada inšpirujem. Každopádne neodporúčam!

11, Fenjal telové mlieko - Fenjal nie je úplne lacná kozmetika a doteraz som nepochopila prečo. Toto telové mlieko bol horší priemer,s veľmi riedkou konzistenciou a takmer nulovými hydratačnými schopnosťami. Nekúpim znova!

Tak toto bol môj súhrn minutých výrobkov za posledné dva mesiace a ja som naozaj rada, že toho bolo toľko. Od dnes môžem zbierať minuté veci opäť a som zvedavá, či ich bude viac ako 12.

A čo Vy? Minuli ste teraz niečo? Mali ste nejaký výrobok, ktorý som spomínala?

19 komentárov:

  1. S Balea odličovacími obrúskami sa odličujem už niečo vyše troch rokov. Mám citlivú pleť a hoci som už vyskúšala nespočetné množstvo odličovačov či odličovacích obrúskov rôznych značiek či cien rada a stále sa napokon vraciam práve k týmto. Používam ich denne a do dvoch minút som odlíčená , dokonca zvládnu aj vodeodolnú kozmetiku. Samozrejme že sto ľudí sto chutí...ale ja na ne nedám dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o to lepšie pre teba to ti naozaj úprimne závidím, ja sa k nim vraciam opakovane ale naozaj s tým, že tých pár dní nejako pretrpím, ale to štípanie je vážne na neuverenie :(

      Odstrániť
  2. Ananasovou Baleu mam mleko a voni uzasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky pěkné zásoby :)) a vidím, že jsme na tom stejně, rozkrajujem obaly, abysme vypotřebovaly úplně všechno. Já to nikdy nedělala, ale když jsem jednou viděla, kolik mi zbylo krému v Nivea obalu s pumpičkou, tak od té doby řežu vše:D tenkrát tam bylo mléka ještě tak na 14dnů, no vyhoď to :) z výrobků co máš ty, jsem neměla žádný, ale ve značkách se shodnem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tak vždy šokovaná najmä pri make-upe, ak ide tuba prerezať vždy to robím, lebo ak make-up je tam tak na dva týždne! A to by mi bolo strašne ľúto :(

      Odstrániť
  4. fúha, ty máš riadnu spotrebu :D mne niečo minúť trvá pár mesiacov :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som ešte spomedzi blogerov dosť slabá :) ja takéto články robím raz za 2-3 mesiace, niekto každý mesiac :D

      Odstrániť
  5. Balea šampóny sú celkovo vždy veľmi dobre, takže ma ani veľmi neprekvapuje tvoj ohlas na tento :) A prekvapila si ma reakciou na Shauma šampón, ja tie šampóny z duše nenávidím. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ich tiež roky neznášala, ale raz som si kúpila tento (už ani neviem prečo) a wow ostala som prekvapená :)

      Odstrániť
  6. Oba sprcháče od Balea som mala aj ja :) kvalila no.. ako Balea, neprekvapila. Ale balenia a vône limitiek si jednoducho nenechám ujsť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja ked cestujem, tak si na odlicovanie beriem vzorky z lekarne z micelarky od biodermy :D alebo klasicku indulonu nechtikovu... vyuzijem ju nielen na ruky, ale aj na odlicenie oci - nikdy ma nestipala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O indulone som už počula a raz som sa s ňou išla odlíčiť aj ja (ale s modrou) a bola to hrôza :)) asi to bolo zlým výberom indulony :)

      Odstrániť
  8. ty brďo :D ty máš teda spotřebu

    a nominovala jsem tě na svém blogu na Liebster Award :) tak budu ráda když se zúčastníš :))

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hmm, ananásový Balea sprcháč mi stojí na poličke a čaká kým sa dostane na rad, tak som zvedavá. Ja ananás práve milujem, takže som si kúpila aj sprcháč a telové mliečko.. Fenjal kozmetiku som si taktiež kúpila, keďže som na ňu mala zľavu, tiež ale čaká kým príde na rad. Trošku ma mrzí tvoja negatívna skúsenosť, uvidím ako obstojí u mňa. Určite bude na blogu recenzia :)

    PS: Pozývam všetkých na veľkú giveaway. http://sueandcolours.blogspot.sk/2013/09/its-giveaway-time.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne