pondelok 30. septembra 2013

Ten najdivnejší peeling na svete

Poviem vám, že som už vyskúšala neuveriteľne veľa peelingov a čakala by som, že už ma nie je absolútne čím prekvapiť. O to viac som bola prekvapená, keď som vyskúšala tento Akamuti peeling, z ktorého sa úprimne spamätávam vždy keď ho na poličke vidím a vždy keď ho použijem. Rozmýšľajte so mnou - princíp peelingovania je veľmi jednoduchý. Očistíte si tvár, nanesiete na prsty peeling, krúživými pohybmi pomasírujete tvár - opláchnete a je to. Aj vy to máte takto zafixované v hlave? Tak odhoďte vaše zvyklosti a čítajte ďalej ako to vyzerá, keď si zoženiete prírodný peeling.
Peeling, o ktorom dnes píšem je naozaj ten najnetradičnejší pleťový peeling o akom ste kedy počuli. Už len jeho názov - Divoký pomaranč napovedá, že pôjde o niečo špeciálne. Po otvorení peelingu sa na vás usmeje krásna žltá hmota a do nosa vám udrie ešte krajšia pomarančová vôňa. Je to naozaj veľmi silná pomarančovo - mangová vôňa, ktorá sa musí páčiť každému. Nie je ani sladká ani kyslá, je proste svieža a ovocná. Páči sa mi, že to nie je taká tá umelá pomarančová vôňa ako keby ste ovoňali sirup v potravinách, ale fakt máte pocit, že si na seba dávate pomaranč. Celý zázrak peelingu spočíva v kombinácii zvláčňujúcich masiel z manga, mandle a hnedý cukor a divoký pomaranč napomáhajú práve odstraňovaniu zbytočných buniek. Je možné, že si hovoríte - v čom je tento peeling taký divný, veď zatiaľ znie normálne. No tá nenormálnosť prichádza hneď ako sa ho chytíte.
Keď peeling chytíte do rúk zistíte, že ide o akúsi mazľavú hmotu. Pošúchate ju medzi prstami a zistíte, že tam cítite akési hrbolčeky - čiže sedí, že ide o peeling. Nanesiete časť teda na prsty a začnete masírovať pleť. Do nosa vám udrie úžasná vôňa a vy začnete robiť prvé krúživé pohyby. Tie sú super a nepôsobia, že by sa nejako vymykali normálu. Avšak po asi piatich sekundách sa z klasického peelingu stane akoby gumová pasta, s ktorou proste nepohnete. Pasta sa akoby prilepí na pleť a vám príde smiešne, že čo sa stalo. Proste naozaj, kto to nezažil asi nepochopí - ale v priebehu pár sekúnd sa z klasického peelingu naozaj stane taká gumová/pastová hmota. Hovoríte si, že čo teraz? Ten kto si neprečíta návod si začne tvár umývať vlažnou vodou a zistí, že mu je to proste nanič, lebo s usadenou pastou proste nepohnete. Ten, kto si návod prečíta má buď na kraji vane pripravenú bavlnenú vreckovku alebo vatový tamponik, ktorý jednoducho navlhčí do vody a zotrie. Nie umyje, nepristupujte k tomu ako k peelingu, ale ako k maske. Rezkými ale zato šetrnými pohybmi ho proste dajte dole.

  
Zloženie: Nerafinovaný fair trade trstinový cukor, Maslo zo sladkej mandle (Prunus dulcis), Mangové maslo (Mangifera indica), Éterický olej Divoký pomranč (Citrus sinensis), Éterický olej Geránium (Pelargonium graveolons), Mrkvový olej (Daucus carota), Éterický olej Myrha (Commiphora molmol).

Na moje prekvapenie záver je viac ako výborný. Pleť je jednak neuveriteľne hladká ale do seba vsiakla všetky tie oleje a je hebká a hydratovaná. Stále to hovorím, že ak si kupujete prírodné produkty naozaj sa musíte odosobniť od všetkého čo ste doteraz poznali a pripraviť sa na niečo úplne iné. Tento peeling bol aj nad moje očakávania ale neuveriteľne ma peelingovanie baví - najmä ten proces zmeny z peelingu na pastu.
Ak máte náladu na trochu hrania sa a hlavne potrebu dopriať pleti pekný vitamínový mix určite odporúčam, túto peelingovú hračku zoženiete na http://www.bionatural.sk/ .

A čo vy? Máte radi experimentovanie s novými vecami či si radšej kúpite niečo čo poznáte? Oceňujete prírodné zloženie? Máte radi vôňu pomaranča?


30 komentárov:

  1. Aaaaaa ta konzistencia znie velmi zaujimavo! :D Ja som doteraz z podobnych "divnych" veci poznala len peelingy co v sebe nemaju nijake tvrde zrniecka ale pri pouziti sa sformuju take hrudky co ma byt akoze odumreta koza :D
    A pomarancovo-mangova vona, to musi byt uplne super :)
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne?? Tak to si viac peelingoznalejšia :) ako ja :)) ja som sa naozaj s niečím takým ešte nestretla, ale strašne sa mi to páči :))

      Odstrániť
  2. Pobavil ma nazov clanku :) no ten peeling vyzera zaujimavo...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Peelingy milujem a toto ma viac ako zaujalo :) myslím, že jedného dňa sa ho zmocním a urobím mu miesto v kúpeľni :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že budeš určite spokojná :) a že ťa určite pobaví :)

      Odstrániť
  4. fíííha...normálne som bola v napätí, keď som článok čítala :D Určite raz musím vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no ano je to velmi zaujímavý piling, ešte som taky nevidela :)
    lenusmev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. presne tento peeling chce skusit! tak som rada za recenziu a teraz uz vahat nebudem a pojdem do neho. zaujimave, ze sa z toho vykluje takato srandicka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aspoň budeš vedieť, čo máš čakať keď si ho kúpiš :) aj keď podľa mňa aj keď to čakáš prekvapí to :)

      Odstrániť
  7. To zní super, fakt jsi mě nalákala. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá dobře, ale trochu mě odrazuje to, že nejde normálně smýt :-) Ale když je jen na obličej, tak by to zas tak vadit nemuselo, ale nedokážu si představit tohle na celém těle :D
    Beauty District

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S handričkou to ide v pohode, ale naozaj len tak s vodou to by si šúchala asi do rána :) Ako však píšeš tvár je malá oblasť to sa dá, ale keby bol na telo to by bolo :D

      Odstrániť
  9. Vážně zajímavý peeling, super recenze, pobavila:-D!
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. zaujímavý peeling...:) možno niekedy vyskúšam :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzerá výborne! A nemôžem si pomôcť, ale asi by som ho ochutnala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, mňa by to osobne ani nenapadlo až doteraz :D normálne ako som si prečítala tvoj komentár napadlo mi - ja ho asi ochutnám, fakt ktovie ako chutí :D

      Odstrániť
  12. Nepopísala by som to lepšie :D Mala som tento peeling, neni dávno som ho vypotrebovala a moja reakcia na tú čudnú premenu bola rovnaká.. No proste to nešlo umyť normálne.. Ale inak veľká spokojnosť, ja síce peelingi nepoužívam nejako často ani nemusí byť nutne v mojej kozmetickej výbave ale do tohto by som šla znova..
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej niekto kto ho mal :) som rada, že nie som jediná, kto z neho mal také pocity, predsa len ono to vážne nie je klasický peeling:) U mňa je peeling nevyhnutnosť dokonca aj na dovolenke sa cítim nesvoja keď ho 10 dní nemám :)

      Odstrániť
  13. Zvyknem si vyrabat sama, svoj domaci peeling, pretoze tie klasicke drogerkove su podla mna nic moc. Tento tvoj vyzera vyborne paci sa mi aj zlozenie -zda sa ze ide naozaj o prirodne produkty a ziadna syntetika! Podla toho, ako je potrebne ho na zaver odstranit z pleti asi nie je velmi idealny na cele telo. To by mohol byt celkom masaker keby som s nim natrela cele telo a potom ho chcela dat dole :DDDD
    Ale nie len o peelingu som chcela recnit, rada by som vsetkych pozvala na velku jesennu GIVEAWAY na mojom blogu http://modrapupava.blogspot.sk/2013/09/jesenna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nad ním ako na celé telo ani neuvažovalam, keďže mám citlivú pleť vždy si kupujem špeci na telo a špeci na tvár. Ale keby taký bol na telo :D to by hádam zabralo aj hodinu dať ho poriadne dole :)) Ja v zložení nie som nejaký macho ale tiež mi prišlo, že to vyzerá dobre :)

      A na giveaway sa idem určite pozrieť :)

      Odstrániť
  14. veľmi pekný článok, elá napätá som čítala až dokonca :) hehe, a k tomu pílingu, normálne cítim jeho vôňu

    Pozývam ťa na Giveaway - Rexona Maximum Protection - končí dnes večer dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne