piatok 25. októbra 2013

Nenadávajte ale čítajte!

Konečne vám môžem predstaviť zlato, ktoré som našla v drogérii a mám 100 chutí nakúpiť si do zásoby celý karton lebo sa bojím, že ho raz prestanú predávať. Ako som písala už veeľa krát, moja micelárka mi začala robiť zle - neuveriteľne ma začali štípať oči, mala som ich červené a strašne pálili. Myslela som si, že je to špirálou, vatovými tamponikmi, ale nie bolo to proste tou vodou. Na jednej strane som sa zhrozila, pretože som ju používala viac menej neustále asi dva a pol roka a na druhej strane, vedela som, že takto to ďalej nejde. Verte alebo nie, ale ja som sa vážne hrozila večera, keď sa pôjdem odličovať, čo si zas pretrpím.
Bolo treba nájsť niečo nové. Odmietala som Vichy aj La Roche, lebo dať 13 a viac eúr za 150  alebo 200ml je jednoducho strašne veľa. Išla som do drogérky, že nájdem niečo tam. Môj strop bol 8 eúr za 250ml. Teraz si zoberte, že roky používate veci z lekárne a dojdete do drogérky. Uprimne predstava Garnieru, Lorealu ma vážne desila a navyše zase nebudem Vám klamať ich očné odličovače stoja cez 5 eúr za 150ml - čo opäť nie je málo, na to, koľko 150ml vydrží.  Potom ma celkom zaujal Dermacol, ten vyzeral dobre aj cenovo aj kvalitovo, ale stále som nevedela čo robiť. Chodila som po tej drogérke (SBS za mnou :D), s tým, že s niečím naozaj musím!!! odísť. Zrazu mi napadla ospevovaná a nenávidená Mixa! Pozerám regále a Mixa nikde, hovorím si, ako prišla tak aj odišla - to už aj skrachovala? Ale pri odchode z drogérky, že si doma nájdem nejaké recenzie som si všimla, že Mixa je tak VIP, že má vlastný stojan.


Na výber toho bolo celkom dosť, ale podľa popisu ma zaujala čistiaca micelárka s vitamínom B5 a extraktom z ruže. Mám rada, keď očné odličovače obsahujú dačo z ruže, pretože ruža neskutočne upokokuje oči a pôsobí aj proti opuchom. Pre mňa bolo podstatné, že je aj na oči (na tvár ju nepoužívam), že je veľká a že stojí 4,20.  Nepáčila sa mi tá pumpička, ale hovorila som si, že pri najhoršom ju doma prelejem.
Došiel večer, čas skúšania a na moje prvé prekvapenie pumpička je super vec. Nestrieka všade na okolo a na 1 pumpnutie Vám dá presne toľko odličovača, koľko potrebujete na jedno oko. Nakoľko ide o micelárku je číra, takmer bez vône (možno tam cítim trochu ružu a možno si len namýšľam), pôsobí proste ako voda. Priložila som si tamponiky na oko, napočítala do 15 a začala som riasenku dávať dole. Dala som tamponik dole a - oko odlíčené a absolútne v kľudne. Možno ešte aj lepšie ako v kľude, je akoby ochladené, akoby sa o neho tá voda nejako postarala a je mu dobre. Vážne, toto som zažila len s Vichy a je to skvelý pocit. Naozaj máte akoby ľahšie oko. Make-up ide ľahko odlíčiť, na uteráku nemáte žiadne fľaky a oči sú oddýchnuté.

Mixa micelárku používam už 4 mesiace a stále som najviac na svete spokojná. Skúšala ju aj mamina a zhodli sme sa, že prechádzame na ňu. Ušetríme dosť peňazí a výsledok je naozaj výborný. Trochu ma mrzí, že Mixa na nás pri jej príchode zaútočila z každej strany a všetkým nám liezla na nervy. Ja osobne som sa pri jej stojane donedávna ešte nikdy nezastavila a bola to strašná chyba. Po tejto skúsenosti idem určite skúšať ďalej a budem dúfať, že aj ostatné produkty budú kvalitou ako z lekárne a cenovo ako z drogérie.

Ak hľadáte lacný a mega kvalitný odličovač, podla mňa tento nemá konkurenciu!

A čo Vy a Mixa? Stále pretrváva odpor? Skúšali ste niečo? Čím si odličujete oči?

28 komentárov:

  1. Ja ju mám tiež s tiež som spokojná, je super, nedráždi a aj za smiešnu cenu. Aj keď stále uprednostňujem Sensibio H2O, toto je dôstojná náhrada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá cena je naozaj super najmä v porovnaní s tou veľkou veľkosťou :) Inak teraz som si všimla, že sú dokonca ešte aj v akcii niekde za 3,5 :))

      Odstrániť
  2. U micerálky je stále jasný vítěz Bioderma, ale krémy mají hodně slušné!! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tato micelarka je v pohode, nedavno som ju dominala, ale pre dalsiu si zatial nepojdem. Nie ze by bola zla, nestipala ani na pleti ani v ociach a odlicovala tiez uspokojivo, trochu mi zanechavala na pleti film, ktory som uz potom ani nevnimala, ale ta pumpicka mi neskutocne liezla na nervy a az tak dobre mi to s nou neslo. Inak proti nej nic, len som sa jej akosi prejedla a potrebujem zmenu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto som aj úplne zabudla napísať Bashi, presne tak, tá pumpička ma tiež otravovala. Striekala micelárku nie pod tu pumpičku, kde som držala tampón, ale oveľa ďalej, väčšinou mimo tampóna.

      Odstrániť
    2. Ja som sa tej pumpičky bála ako som písala aj v texte kupovala som ju s tým, že ju doma prelejem do niečoho iného, ale práve naopak som strašne prekvapená ako mi vyhovuje. Ale na pumpičku som čítala len takmer zlé recenzie, možno som mala nejaký dobrý exemplár :))

      Odstrániť
  4. ja sa odličujem dvojfázovým garnierom, lebo používam iba vodeodolné riasenky a micelárkou by mi to asi odlíčiť nešlo, ale mám sto chutí nejakú vyskúšať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och tak to ti naozaj neviem povedať či to ide, lebo ja vodeodolné vôbec nepoužívam :( Na tie ti môžem akurát poradiť odličovacie obrúsky z Yves Rocher, tie odličujú vodeodolnú špirálu ako divé :)

      Odstrániť
    2. ďakujem za tip, určite vyskúšam :) značka Yves Rocher sa mi velmi páči...

      Odstrániť
  5. Já od Mixy ještě nic neměla, ale celkově je mi značka sympatická, takže mám tuhle micelárku na seznamu těch, které chci vyzkoušet :-)
    Beauty District

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som touto micelárkou začala a teším sa na ďalšie veci :)

      Odstrániť
  6. akurát včera som si ju kúpila :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tato micelárka se mi opravdu dost zamlouvá, zvlášť po takové recenzi. :) Dosud jsem používala předraženou Biodermu, jelikož mám velmi citlivé oči a jiné produkty mě dráždily. Každopádně chci zkusit něco nového, váhala jsem mezi L'Oréal a Mixou a vidím to na tu Mixu. :)) Miraculous Style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som si kupovala túto Loreal ešte nebol čiže v tom momente mi to celkom uľahčilo rozhodovanie :) teraz som super spokojná, nehovorím, že Loreal nikdy nevyskúšam ale zatiaľ nevidím dôvod meniť :)

      Odstrániť
  8. pumpicka podla mna nie je zla, len s nou treba vediet narabat. stlacat ju treba pomalsie pretoze ako uz pisali aj vyssie bude ta micelarka striekat kade tade. ja som s nou spokojna lebo mi nadavkuje presne mnozstvo.
    tiez som mala raz aj biodermu s tou ich specialnou pumpickou a ta bola veru horsia.
    tato micelarka sa mi tiez paci. zda sa mi ze aj lepsie odlicuje ako bioderma ale celkovo mi sadla lepsie. ale zalezi to asi od kazdeho jedinca co komu vyhovuje

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá pumpička od Biodermy bola moje večné trápenie a dovolím si napísať že aspoň štvrť vody som minula na kachličky v kúpeľni. Tam platilo, že som sa mohla snažiť ako som chcela ono to proste vždy striekalo mimo..Tuto musím len tampón nasmerovať smerom ako je pumpička a ide to :) Ja som z Mixy naozaj úplne nadšená, oči mám nielen odlíčené ale aj akoby sa im uľavilo a tá cena je naozaj v pomere veľkosť a kvalita to najlepšie v SR :)

      Odstrániť
  9. Ahoj nominovala som ťa na TAG - Libster Blog awrard! :) Viac o Tagu sa dozvieš tu :) -> http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/2013/10/tag-libster-blog-awrard.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. zrovna mi dochází odličovadlo a mixu jsem ještě nezkoušela, takže až mi úplně dojde tak ji zkusím

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Poznám ten pocit, keď chceš najradšej vykúpiť celý obchod, lebo čo ak to už nebude :D .. s micelárkami sa akosi vrece roztrhlo, bioderme stúpa konkurencia no :D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa to napadlo, musí ich to určite štvať dlhodobo boli jediný a ak sa nemýlim aj prvý a teraz má micelárku už aj Carrefour :)

      Odstrániť
  12. Budu se po ní muset podívat, vypadá hodně dobře a i ten dávkovač se mi moc zamlouvá a navíc za tu cenu, paráda :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jej si ma aj pobavila tým štýlom akým píšeš:D ako prišla tak aj odišla:D sbs som už dlho nevidela prenasledovať ma, ale aj také bývalo a neznášam to

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tak mala dvojfázový AB odličovač, lenže to prestali tiež vyrábať a tak som dlho hľadala až som našla jednu micelárku v kauflande a náhodou mi aj celkom vyhovuje

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne