pondelok 25. novembra 2013

Čo pekné nám priniesla veverička




V prvom rade by som chcela pogratulovať trom víťazom LADYBOX balíčkov:


Michaela Andok Kvietková
 Dullsinea
 Zuzana Lacková Šústková


Vy by ste asi mali rovno preskočiť dnešný článok, aby ste sa neochudobnili o prekvapenie čo Ladybox ukrýva. Alebo si ho práve naopak dôkladne prečítajte, aby ste vedeli, na čo sa môžete v blízkom čase tešiť. Ako ste už asi pochopili dnes Vám opäť ukážem, čo priniesla novembrová krabička krásy. V prvom rade mi nedá nenapísať, že toto je podľa mňa tá najkrajšia krabička aká tu doteraz bola. Ten obal je neskutočne krásny! Veľmi sa mi páči jesenný motív s veveričkou, je to rozkošné a úplne iné ako doteraz. Krabičku opäť určite nejako využijem, ale na tejto si dám obzvlášť záležať, pretože by bola škoda, nechať ju len tak v skrini aby ju nebolo vidieť. 
Máte nejaký tip ako by sa dala pekne využiť?

Čo sa obsahu týka bolo tam z každého rožka troška- aj dekoratívna, aj telová aj pleťová kozmetika.


 Priznám sa, že som nikdy žiadny produkt od Lady Speed Stick nemala, aj keď ma vždy v drogérke lákali. Konkrétne tento antiperspirant je s vôňou Aloe vera a mal by obsahovať špeciálne čiastočky, ktoré sa postupne cez deň uvoľňujú, čiže by Vás mal chrániť celý deň. Keď domíňam deodorant, ktorý mám teraz určite ho vyskúšam a už teraz sa na to teším.

 Lambre je francúzska kozmetika, ktorá u nás nie je príliš známa, aj ja osobne ju poznám skôr z českých blogov. Má dekoratívnu kozmetiku, ktorá má krásne balenia a preto je možno škoda, že v Ladyboxe skončil krém na ruky. Tento konkrétny je hydroaktívny krém určený pre citlivé ruky a dokonca spevňuje lámavé a krehké nechty. Má 50ml, čo je super veľkosť do kabelky a teraz v zime je krém v kabelke absolútna nevyhnutnosť. Inak má stredne hutnú konzistenciu, príjemnú letno-ovocnú vôňu a mne osobne sa veľmi rýchlo vpíja. Ruky sú po ňom zamatovo hebké a naozaj na dlhú dobu krásne hydratované. Páči sa mi, že tá ovocná vôňa vydrží naozaj celkom dlho čo je najmä teraz v zime veľmi príjemné. Spätne som veľmi rada, že bol v Ladyboxe krém na ruky, pretože ho reálne nosím v kabelke a každý deň, keď potrebujem tak ho poriadne používam.

Himalaya Neem peeling je u mňa na blogu stálica a minulý rok dokonca vyhral aj v mojej skromnej ankete najlepší peeling roku. Neem sada je celkovo to najlepšie na problematickú a mastnú pleť a ak Vás niečo z toho trápi určite by na Vašej poličke nemal chýbať ani peeling ani maska. Ja osobne mám doma už druhé balenie (s týmto 3) ale som neskutočne šťastná, že v Ladyboxe je, pretože takto aspoň spozná tento zázrak veľa z Vás. Ak ste niekto nečítali moje recenzie na tento peeling, dajte mi vedieť do komentárov a dám Vám link.
 Štvrtý celý produkt bola Mememe ceruzka na oči v hnedej farbe. Od Mememe som ešte nič nemala a doteraz ma štve, že som nestihla edíciu Ladyboxu, v ktorej boli tie krásne rúže. Ceruzka mi nemohla prísť viac vhod nakoľko sa moja aktuálna počítam, že do mesiaca minie. Je to veľmi pekná stredne hnedá farba, ktorej môžete pridávať na intenzite ak po 1 mieste prejdete viackrát. Je veľmi mäkká a po oku sa krásne kĺže. Myslím, že ceruzka bola asi personalizovaný produkt, pretože buď bola v čiernej alebo hnedej.




A nakoniec vzorka Steamcreamu čo je super hydratačný krém vyrobený z pary a čerstvých prírodných ingrediencií, ktorý je pomerne dosť multifunkčný nakoľko ho môžete použiť ako denný, nočný krém, krém na telo aj na ruky. Som na neho celkom zvedavá, minimálne ten koncept je zaujímavý (krém z pary..??) tak potom uvidíme!
A v boxe som mala aj Mystery produkt, čo je niečo z predošlých produktov, v mojom prípade antistresové sprcháče Kiss My Face. Tie celkom potešili, nakoľko zápočty idú v plnom prúde tak niečo proti stresu pred spaním vždy poteší. Sprcháče voňajú tak ihličnanovo a jedna vzorka vydrží  3-4 dni.

Ešte raz gratulujem víťazom a dúfam, že ich box poteší. Budúca edícia bude Vianočná a na tú som neskutočne zvedavá. Ak si moje recenzie číta Ladybox Santa potešilo by ma veľa dekoratívky :) a nejaká pekná Vianočná krabička. Naozaj inak za tento dizajn udeľujem 1 s * pretože to bolo to najkrajšie balenie Ladyboxu doteraz. Čo sa produktov týka využijem (vlastne už využívam) úplne všetky, takže sa teším, že mi nič nebude stáť na poličke!

A čo Vy? Čo hovoríte na novembrovú škatuľku? Objednáte si Vianočný Ladybox? Potešil by Vás tento?

27 komentárov:

  1. Nejvíc se mi líbí ta krabička s veverkou (která vypadá trošku jako křeček s ocáskem). :-D Himalaya peeling i Lady Speed Stick jsou k sehnání v drogerce, zásob Kiss My Face už se podle mě vyloženě potřebují zbavit... zaujal mě ten "parní" krém, ale je ho děsně málo... škoda. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak aj podľa mňa mohol byť ten parný krém celé balenie, lebo vyzerá veľmi lákavo :)

      Odstrániť
  2. Krabicka je fakt nadherna, ale v boxe ma tento mesiac nezaujalo dokopy nic :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niekedy je mesiac silnejší niekedy slabší :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nebol to najhorší box (najhorší od spojenia senza boxu a ladyboxu bol podľa mňa ten augustový), ale určite boli aj lepšie.. Najviac ma potešil peeling, ale sklamalo ma rozdeľovanie mystery produktov, keďže ja som dostala 30 ml peny do kúpeľa Duck Island a napríklad ty si dostala 2 cestovné balenia sprcháčov, no čo sa viac zíde? Určite tie sprchové. A Lady speed stick gel mi prišiel k smiechu, keď som zistila, že ho dali do LB. Ale krabička je naozaj krásna :) Na mojom blogu nájdeš môj celkový názor na tento box.

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo bolo v tom augustovom? Ten lak na nechty a Ryor gél? No pena do kúpeľa to teda nie je nič moc mystery produkt :( to som naozaj dopadla lepšie

      Odstrániť
    2. Ja som tiez dostala ten Duck Island a som dost sklamana, pretoze som ho mala uz dva krat a ani teraz ma nenadchol :D Smrdi mi ako jarova voda alebo ako bublifuk :D
      http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/ladybox-november-2013.html

      Odstrániť
  5. Krabička je pěkná, ovšem zaujala mě tak maximálně tužka. :/

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. Tak snáď si si ho potom neobjednala aby si nebola smutná :)

      Odstrániť
  7. Popravde som rada, ze som zatial ziadnu krabicku neobjednala, ale tato, co som aj sledovala na inych blogoch patri asi medzi tie najhorsie. S tym Lady speed stick si teda moc nesplhli.

    U mna prave prebieha GA Schwarzkopf vlasovej kozmetiky. Pozyvam:)
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.sk/2013/11/schwarzkopf-vlasova-starostlivost-pre.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hlavne keď to porovnám s minulo mesačným - Mythic oil sada, Catrice rúž, špirála :) Ale tak ja dúfam, že Vianočný bude zase pecka :)

      Odstrániť
  8. Krabička je hezká ovšem obsah je k pláči. Jsem ráda, že jsem si přestala Ladybox kupovat. Tohle by mě opravdu zklamalo :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No určite by bolo blbé, ak by si mala investovať do niečoho z čoho si sklamaná :) Ale inak ja sa moc teším na Vianočnú. tá bude isto super!

      Odstrániť
  9. Vedela by si mi hodit ten link na Himalayu? Vdaka ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné :) v tom článku je odkaz aj na recenziu na masku: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/mame-radi-neem.html

      Odstrániť
  10. Páni :-O, tak tento LB by mě upřímně velmi zklamal. Dlouho jsem si LB nekupovala a myslím, že jsem udělala dobře :-(
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To píše veľmi veľa ľudí, celkovo mám pocit, že tento box moc ľudí neoslovil :(

      Odstrániť
  11. Ahoj, máš moc hezký blog! Chceš se navzájem odebírat ? Pokud ano dej vedět do komentářů na blogu :) Oplatím hned nazpět :)

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. po delším odmítání, jsem se rozhodla zkusit také box!! Tak čekám, až přijde;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak ta krabička je absolutně úžasná :) ...a děkuji za výhru, už se na box těším ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka cakam este na jednu babu kym mi posle adresu takze este Vam balicky neodisli, ale ak mi ju neposle dnes do 17.00 budem zrebovat o jej krabicku zase :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne