streda 6. novembra 2013

Keď sa z olivy stane kiwi


Peeling si robím doma každú stredu a vždy sa od rána teším na tú chvíľu kedy si na seba dám nejaký super peeling a odstránim si starú pokožku. Streda a nedeľa sú moje dva beauty dni, ktoré si poriadne užívam a poctivo sa o seba starám. S meniacim sa počasím musím meniť aj peelingy na poličke. Kým v lete používam jemné peelingy teraz v zime si môžem dopriať aj niečo drsnejšie. Nakoľko Bielenda je pre mňa záruka kvality nemusela som uvažovať ani 5 minút keď som videla tento olivový. Viem, že som ako opakovací papagáj, ale neskutočne sa mi páčia ich balenia, sú krásne farebné a po minutí znova na niečo použiteľné. Inak čo sa peelingu týka kombinácia ide o peeling s názvom Čierna oliva a je určený pre suchú a zhrubnutú pokožku, ktorej navracia regeneráciu a vyživuje ju.


Myslela som si, že peeling bude voňať po olivách alebo možno ako olivový olej, ale mne pripomína skôr kiwi. Možno si nepredstavujte ani úplne kiwi ( podľa mňa ma ku kiwi navádza aj samotný výzor peelingu - nevyzerá ako rozmixované kiwi?) ale skôr niečo trochu ovocné. Každopádne je to príjemná vôňa, na rozdiel od granátového peeling (klik) a avokádového (klik) skôr veľmi jemná a trochu ovocná. Po umytí samotnú vôňu nie je cítiť, jediné čo ucítite je prájemne hebká pokožka.

Peeling je pomerne dosť hrubozrnný a má celkom riedku konzistenciu. Je to naozaj niečo úplne iné ako už spomínané dva peelingy. Kým tie boli akoby soľnaté a do ruky ste si naniesli hrudku soli tento je tekutý a nanáša sa omnoho laľšie. Vážne to nanášanie je úplná lahoda, stačí ho málo a máte ho rýchlo nanesený. Tu by som sa chcela chvíľu venovať tomu, že veľa žien robí pri peelingovaní strašnú chybu a to nanesenie si peeling a má pocit, že robota skončila. Ale práve naopak, načo si dávať peeling keď sa mu potom nevenujete? Nanesenie je len prvá časť po ktorej následuje jemná masáž. Pomalými krúživými pohybmi si rozmasírujte peeling na nohách, brušku a jemná masáž neuškodí ani vašemu dekoltu či rukám. Takto poriadne a efektívne odstránite starú pokožku a využijete plný potenciál peelingu. Mne peeling celého tela zaberie asi 6 minút, ale môžem si potom povedať, že som niečo pre seba naozaj urobila. Po telovom peelingu nasleduje peeling tváre, o ktorom však napíšem nabudúce lebo tento peeling na tvár nie je vhodný.


Aj keď je tento peeling určený na suchú pokožku môj osobný názor je, že omnoho lepší peeling na suchú pokožku je od Bieledy Avokádový peeling, pretože ten po umytí nechá pokožku vláčnu a akoby natretú. Tento peeling síce efektívne odstráni zhrubnutú pokožku, ale nehydratuje ju tak veľmi ako Avokádový. Ja osobne by som tento peeling odporučila pre ľudí s normálnou pokožkou, pretože im krásne odstráni to, čo treba a pokožka ich nebude pnúť. Ak s peelingmi začínate tiež by som odporučila tento, je na používanie najjednoduchší, má krásnu vôňu, ktorá sa podľa mňa musí páčiť každému a vydrží neskutočne dlho. Každopádne nech už si vyberiete ktorýkoľvek, za mňa stále platí, že lepší telový peeling ako má  http://www.bielenda.sk/ v pomere cena a kvalita nezoženiete.

A čo vy? Aký peeling teraz používate? Dávate si pri nanášaní peelingu záležať a robíte si aj masáž?

28 komentárov:

  1. Ty si peelingová maniačka, čo? :-) Už raz musím vyskúšať aj ja nejaký od tejto značky, keď ich toľko chváliš, ale teraz som sa zaťala, že musím aspoň trocha zredukovať to, čo mám doma a až potom si niečo kúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. že váhaš :)) keď vidím nejaký nový peeling mám nutkanie hneď si ho kúpiť :)))Určite je dobré domíňať zásoby aspoň sa ti doma veci nekopia :)

      Odstrániť
  2. Zatím jsem vyzkoušela jen avokádový peeling a úplně jsem si ho zamilovala. Prosta ta vůně a účinky - paráda. Já si teda na peelingování dávám záležet a masáž provádím tak dlouho dokud se už pomalu nerozpustí všechny krystalky, až pak mám pocit, že byl tak účinný jak být měl.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paráda, to potom klobúk dole! A súhlasím Avokádový je podľa mňa najvoňavejší!

      Odstrániť
  3. Od téhle značky jsem si ještě nic nekoupila, ale slyším na ni samou chválu, tak někdy asi našetřím peníze a zkusím si udělat nějakou větší objednávku, aby se vyplatilo to poštovný :) Hlavně tělových peelingů a mazadel není nikdy dost :D
    Beauty District

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne telové peelingy, maslá a napríklad odporúčam aj krém na ruky. Nie sú to drahé veci, ale myslím, že to je dobrý nápad urobiť jednu väčšiu objednávku. To sa zásobíš na dlho a oplatí sa poštovné. Alebo druhá možnosť striehni kedy bude poštovné zdarma :)

      Odstrániť
  4. Zišiel by sa peeling, hlavne teraz v zime. A áno vyzerá ako kiwi :D keby som nevedela, že je to oliva, myslela by som si že to je kiwi.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja jsem si peeling nikdy nedelala..mam jemnou a citlivou pokozku tak co bys mi prosim doporucila? :-) jak vypada tvj beauty day? :-P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och môj beauty day :) napíšem ti o nedeli, lebo tá je zaujímavejšia. Ráno vstanem, naraňajkujem sa, dám si kávu a starostlivosť sa môže začať :) Ak je Lumea obdobie, tak si prejdem Lumeou celé telo, aby mi nikdy nezačali rásť žiadne chlpky, namočím si lavor, vymočím si nohy, odstránim suché päty, ostrihám nechty, nalakujem si ich.Dám si masku na tvár, vytrhám si obočie. Potom si umyjem vlasy, nanesiem masku všakovaké oleje a nakoniec si spravím manikúru - poriadne odlakovať, vyleštiť zapilnikovať a nalakovať :)
      A čo sa týka peelingu ak máš citlivú pleť byť tebou vyskúšala by som nie peeling sám o sebe ale skôr sprchový gél s peelingovými čiastočkami. Ten ti síce dá preč zbytočnú pokožku, ale nebude ťa dráždiť :)

      Odstrániť
  6. na základe tvojich recenzií na peelingy od tejto značky som si objednala anticelulitídny peeling a ten je tiež fantastický, pokožka je hladšia, aspoň mám taký pocit a mám problém aby som ho pri peelingovaní neochutnávala, vonia aj vyzerá na zjedenie, podobne ako tento ,,kiwowý" :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš a ten jediný som ja nemala :))) ale viem si predstaviť, že je skvelý, stále si myslím, že nech si človek kúpi do Bielendy hociktorý bude spokojný! Tak som veľmi rada, potešila si ma :)

      Odstrániť
  7. Tak ten vypadá super :) Taky mám strašně ráda peelingy a ještě k tomu když voní! aa :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerá lákavo! :) Ak by som nevedela že to je peeling ,asi by som to zjedla :D

    http://fashionandbeautybylm.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Peeling vyzerá skvelo, skvelá farba. Musím sa po nejakých obzrieť, pretože tento môj sa mi určite za chvíľu minie (tajne mi ho berie sestra):)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa popozeraj, je dobré mať vždy nejaký peeling doma :)

      Odstrániť
  10. úplne si viem predstaviť tú vôňu :))
    a inak ďakujem za komentár u mňa na blogu, a z akého mesta si ak sa môžem opýtať? či je možné že ma výdavaš v buse :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. peeling vyzerá famózne ale naozaj mi pripomína kivi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten peeling vypadá vážně božsky, taky mi hrozně připomíná kiwi :D Jinak o této značce slyším poprvé, určitě omrknu stránky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. :D streda a nedela su aj moja dva dni! Nuz ja pouzivam peeling zatial iba na tvar a to taky ,ktory sa da (ma) pouzivat kazdy den :) A na masazi si ozaj davam vzdy zalezat len obcas s astane ze to trochu prezeniem :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne