piatok 22. novembra 2013

L’Oreal Paris Lumi Magique Highlighter alebo zakrývač kruhov pod očami



Nakoľko moja peňaženka nesúhlasí s investíciou YSL Touche Eclat rozhodla som sa urobiť kompromis a konečne si po rokoch splniť svoj sen o rozjasňovacom pere. Výber v drogérií nie je nič moc a tak som sa rozhodla ísť do toho ,,drogériovo najdrahšieho" L’Oreal Paris Lumi Magique Highlighter. Aby ste si nemysleli, aj na ten som sa odhodlávala asi rok, pretože 11 eúr zase nie je tak málo, ak by ten korektor náhodou nič nerobil. Na internete som čítala rozporuplné recenzie, niekto ho ospevuje niekto neznáša, ale ja som dala na svoj inštinkt a náklonnosť k značke L’Oreal a pred pár týždňami som si urobila radosť. 


Rozjasňovač ma zlákal už na svoje balenie. Je balený v peknej rosegold tube, ktorá pripomína pero. Ide o klasické balenie, kde na jednej strane nájdete časť, ktorú točíte aby ste si napumpovali rozjasňovač a na druhej strane nájdete štetec, ktorým ho potom nanášate. Je dostupný v troch odtieňoch, ja som si vybrala ten najsvetlejší 01 Light. 01 je ideálna farba pre bledulky, je príjemne bledá, mne osobne sadne ideálne. 




Tento výrobok sa niekde označuje ako korektor, niekde ako rozjasňovač a v podstate je to z každého trochu. Ja osobne som ho nekupovala ani ako korektor ani ako rozjasňovač ale ako niečo, čo mi zakamufluje kruhy pod očami. V poslednej dobe chodím spávať strašne neskoro a aj keď používam kvalitné krémy ráno mám okolie očí celkom opuchnuté a nevyzerám príliš vábne. Ak si ráno nanesiem korektor cez deň, keď ,,odpuchnem" sa mi nepekne vlezie do vrások a vyzerám príšerne. Preto som hľadala niečo, čo oči pekne rozjasní a zakryje tie kruhy. Korektor nanesiete na make-up a následne rozotriete prstami (jemne vklepete). Po nanesení si ho vždy prepudrujem a od spokojnosti sa vždy pousmejem, pretože je naozaj super. Páči sa mi, že aj keď ho prekryjem púdrom stále nechá pokožku pekne žiarivú, nebojte sa nie trblietavú. Kruhy sú preč, okolie očí rozjasnené, čo spôsobí, akoby sa oči otvorili a človek vyzerá veselšie. 
Korektor sa nezalieza do vrások a drží veľmi pekne celý deň. 




Ja osobne naozaj nemôžem napísať nič zlé, pretože mi kruhy krásne prekrýva a okolie očí rozjasní úžasne. Viem, že veľa negatív sa spájalo s tým, že sa rýchlo míňa, to ale zatiaľ posúdiť neviem, mám ho okolo mesiaca a zatiaľ je ho tam (hádam) dosť. V drogérii nájdete pár lacnejších alternatív (Essence, Catrice, Bourjois) ale mne osobne prišli buď strašne oranžové alebo neskutočne hutné. Tento korektor je celkom riedky, čiže sa veľmi dobre zapracuje do pokožky a počas dňa sa nijako nezgrčkavie. 

A čo vy? Ako zakrývate kruhy pod očami? Mali ste nejaké rozjasňujúce pero? Láka Vás? 

33 komentárov:

  1. mám ho tiež, užívam ho už asi 3/4 roka a som s ním veľmi spokojná, používam ho na prejasnenie tváre, čiže čelo, trojuholník pod očami, nos a brada.......zbožnujem ho

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš 3/4 roka jedno balenie tak to je slušná výdrž :) lebo jedine toho sa bojím, že ako rýchlo sa minie :)

      Odstrániť
    2. ano 1 balenie, ale líčim sa s ním len 2 x do týždna, no rozhodne s ním nešetrím.....čiže vyrdž aj na moje prekvapenie veľmi slušná

      Odstrániť
  2. Aj ja som nad nim isty cas rozmyslala no odhovorili ma nazory ktore som nan citala pretoze to boli same negativa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa dosť bála, ale vyskúšala som a som spokojná :)

      Odstrániť
  3. Ahoj. ja ho mam ale na moje kruhy veru nepostacuje, ale pouzivam ho pod obocie a v podstate cisto ako rozjasnovac a to mu 'ide' celkom dobre :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono určite záleží od toho, aké má človek kruhy pod očami. Na môj vkus a moju bielu pokožku sú aj tie moje príšerné, ale možno oproti niekomu je to nič :) Ale dobre, že si našla iné využitie, lepšie ako vyhodiť do koša to by bola škoda!

      Odstrániť
  4. nedávno som si ho tiež kúpila a podľa mňa je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 11 eur? teraz je v DM s vianocnou zlavovou knizkou za polovicu, nie? aspon si myslim, ze je to tento, pretoze prave kvoli tej zlave si nan brusim zuby tiez :)
    dobra je vraj aj Pupa
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nesranduj :(( ja som za neho dala tuším presne 11,40 ale kupovala som ho vo Fann :(( veď ak by stál 6 eúr to je skoro ako Catrice :) to si určite kúp za polovicu by som absolútne neváhala!

      Odstrániť
    2. Áno je za necelých 6€ ,tak som nakúpila aj do zásoby :D..Super vecička

      Odstrániť
  6. Aj ja som ho mala a bola som spokojna :-) Mimochodom, dnes, na tvoj popud som prvy krat vyskusala moj novy kulmofen od Philips a mala si pravdu, susi expresne a vlasy vyzeraju daleko lepsie, ako po fenovani. Som zvedava aj na ostatne nastavce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Julka ty si ho už mala doma a nechcelo sa ti ho skúšať alebo si si ho bola kúpiť? Každopádne som rada, že aj tebe sa páči :) Je to paráda, už budeme stále vyzerať ako od kaderníčky :)

      Odstrániť
    2. Nie nieee, nemala, ale uz dlhsie som mala nervy na vecne zehlenie, kulmovanie a teraz v zime sa mi uz vonkoncom nechce, no iny sposob som nevidela. Ale tvoja skusenost sa mi zapacila a nebola to ziadna zavratna cena, tak nebolo o com rozmyslat ;-)

      Odstrániť
    3. Už som sa zľakla :) že by si to mala doma a nechala ležať ľadom a skladom :)) Tak sa tešíím!

      Odstrániť
    4. To nehrozi, som typicka zena, ked mam nieco nove, neviem sa ani dockat, kym dojdem domov :-D

      Odstrániť
  7. zadny rozjasnovac jsem jeste nemela, ale ted kdyz moje plet bledne a tmava mista pod ocima zustavaji uz asi budu muset nejaky poridit:D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa stávam v zime akási priesvitnejšia :)) ešte, že mám make-up :)

      Odstrániť
  8. přemýšlela jsem nad ním, ale nakonec jsem teď zakotvila u jednoho astoráckého a u catrice camouflage
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Potrebovala by som ho aj ja. :) dúfam sa ho čoskoro dočkám :)
    liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, už dlhšie mám záujem o rozjasňovač, len sa obávam aby nezanechával trblietavý efekt na pleti, a keďže píšeš že tento nezanecháva tak si ma inšpirovala a pôjdem si ho kúpiť aj ja ! :)
    scienceofklaulia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie, on rozjasní,ale žiadne trblietky tam naozaj nie sú :)

      Odstrániť
  11. Na tej fotke vyzerá velmi dobre, asi do ňho pôjdem aj ja, ale najprv musím minúť všetko čo doma mám :D Moje kruhy pod očami niesú až také strašné, myslím že by bol pre mňa akurát. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite treba pomíňať zásoby obzvlášť u tohto, aby ti doma nevyschol ak by si ho nepoužívala :)

      Odstrániť
  12. Tento rozjasnovač tiež dlho zvažujem kúpiť, je to asi tiež okolo roka. Zatiaľ som žiaden rozjasnovač nemala, len sypký EveryDayMinerals, ktorý je pod oči dosť trblietavý, a zvyšok mám už len korektory.
    Osobne sa moc nekamarátim s hocičím vo forme pera, raz som mala takýto rozjasnovač z Avonu, čo bol totálne o ničom, ale to je asi iná téma...
    Nad L´orealom váham tak dlho preto, lebo som od nich skúšala asi 7 výrobkov z dekoratívky a skoro všetko mi rkajne nevyhovovalo, tak som si povedala, že od L´oreal už nič nekúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala tiež z Avonu :D a preto som sa odhodlávala ku kúpe tak dlho, lebo ten Avon nebol tiež lacný a nič orandžovejšie som doma nemala. Ten som kúpila a vyhodila vážne s ním sa nedalo nič!! robiť. Mne inak pero príde najpraktickejšie, pekne si to presne nanesiem k oku a potom doťukám prstom :)

      Odstrániť
  13. Ja makeup nenosim ale myslis že by sa dal použiť bez make upu ???

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne