nedeľa 10. novembra 2013

Vianoce sa blížia časť 2 - čo kúpiť mamine

Neviem ako u vás, ale ja osobne mamine kupujem darčeky aj rada aj nerada. Viem, že to znie veľmi divne, ale vec sa má tak, že ja osobne jednoducho najradšej kupujem kozmetiku (šokujúca info) a to nie je niečo čo by moju maminu potešilo. Každoročne mierne ignorujem tento fakt, a vždy jej niečo čo si myslím, že by sa jej hodilo kúpim. Dnes teda budem pre vás hľadať ideálny darček pre maminu a dúfam, že vás niečím inšpirujem. Darčeky budem deliť do viacerých cenových kategorií pretože chápem, že baba na strednej nemá rozpočet ako žena, ktorá už 5 rokov robí.

Začíname do 10 eúr:

Elizabeth Arden vôňa True Love stojí dokonca ešte menej ako 10 eúr a je to veľmi príjemná vôňa, ktorá určite neurazí. Ja osobne si myslím, že Arden má veľmi dobré vône, ktoré patria ku kvalitným a cenovo veľmi dostupným. Osobne nepoznám NIKOHO!! koho by voňavka ako darček nepotešila. Je to inak príjemná, jemná kvetinová sladká vôňa. 






Avon ultra colour rich rúže sú darčekom na istotu. Super cena, super kvalita a keďže baby čítate kozmetické blogy sami viete mamine poradiť najlepšiu farbu. Chápem, že červená nemusí byť farba vašej maminy, ale jemne ružová či nude sú farby, ktorými človek málokedy niečo pokazí. 

Ak vašu maminu netrápi celulitída tak sa jej opýtajte ako to robí a dajte mi to do komentárov vedieť, ale ak áno, čo tak jej trochu dopomôcť s touto otravnou záležitosťou? Na trhu je kopec prípravkov stačí si len vybrať ten najlepší a potom podporovať mamninu v tom, aby ho aj používala.




Všetky tieto výrobky boli omnoho lacnejšie ako 10 eúr, a myslím si, že sú praktické a každú ženu veľmi potešia!





Druhá kategoria - do 20 eúr:



Z mojej vlastnej skúsenosti maminy sú jednak ako straky - majú radi všetko čo sa trbliece a jednak nemajú pochopenie pre novodobé značky. Myslím si, že moja mamina by ocenila rúž MAC asi ako Rimmel, a pre ňu to proste nie je značka, ktorá chytá jej pozornosť. Omnoho viac oceňuje klasiku Chanel, Dior avšak tie sa nám do 20 eurového limitu nezmestia. Čo však do 20 eúr kúpite sú hydratačné rúžo/lesky Lancome La Laquer. Prekrásna škála farieb, úžasná pigmentácia a predýchateľná cena. Začnite Vy budovať svojej mamine zbierku kvalitnej kozmetiky!







Stará známa klasika Lanvin Eclat D Arpége. Veľmi príjemná jemná vôňa ideálna pre maminy, ktoré na seba neradi pútajú pozornosť a preferujú jemnejšie vône. Mne osobne sa veľmi páči aj dizajn flakonu, napriek nízkej cene pôsobí luxusne a myslím si, že je super darčekom!

Sada krémikov je osobne mojím favoritom a nakoľko sa blížia Vianoce na internete zoženiete množstvo výhodných balíčkov. Mne osobne sa veľmi páči sada dvoch Revitaliftov od Lorealu, ktorá stojí dokonca omnoho menej ako 20 eúr a je super darčekom. Každá žena by sa mala poriadne krémovať a je dobré dopriať si zvlášť denný a zvlášť nočný krém.

Tretia skupina do 30 eúr: 



Jedna z najkrajších vôní do 30 eúr vhodná na celoročné nosenie je jednoznačne Calvin Klein Euforia. Krásna sladká ba priam cukríková vôňa ideálna pre všetky ročníky vás opantá hneď pri prvom ovoňaní. Nie je to podľa mňa ani preplácaná vôňa, nemá ju veľa ľudí, čo určite ocení každá žena. Dajte ju však pred kúpou ovoňať ocinovi :) aby sa mu mamina páčila! 





 Opäť aj v drahšej kategorii krémiky musia byť. Ak si môžete dovoliť investovať viac peňazí určite odporúčam Biodermu a jednu z Matriciane verzií. Záleží od toho, koľko má vaša mamina rokov, ale myslím si, že poriadny krémik ocení.Matriciane krémiky sú inak určené pre všetky typy pleti, čiže nech má vaša mamina akúkoľvek pleť - suchú, mastnú - mali by jej sedieť.


Do 30 eúr vám tiež vyjde Lancome Teint idole ultra 24h, čo je podľa mňa make-up, ktorý pod stromčekom rozsvieti oči každej žene. Myslím si, že každá z nás svoju maminu pozná a vie jej trafiť správny odtieň. Make-up má stredné krytie, výbornú výdrž nezalieza do vrások a aj keď to nie je podstatné veľmi pekne vonia. 

Posledná kategoria nad 30 eúr : 

Tu máte najľahší výber, pretože čím viacej peňazí máte tým lepšie sa vám nakupuje. Ja osobne by som kúpila niečo z tohto:


 Ikonický parfém Dior Addict, jedna z najkrajších vôní, ktorá dlho vydrží a zlepší vám deň!


Ikonický rúž, ktorý jednak dodá krásnu farbu, hydratuje pery a dodá šmrnc celkovému líčeniu! 






 Alebo celebritný krém, ktorý má spevniť pokožku a zbaviť ju vrások raz dva!


Tak dúfam, že som aspoň trochu poradila a teraz mi môžete napísať vy, čo kupujete mamine na Vianoce? 




 





 


18 komentárov:

  1. Moc pěkné dárky a třeba se tím, ještě nechám inspirovat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc hezké dárky, jenže moje mamka kosmetiku nemusí... vždy když ji něco koupím skončí to ve skříni a v prachu, trochu mě to mrzí. Nevím co ji jiného koupit, do šperků bych se určitě nestrefila, no jsem zvědavá co vymyslím:-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno nejaké oblečenie alebo knihu - to sú tiež darčeky, ktoré potešia :)

      Odstrániť
  3. asi v 5tich bodoch sa môj vianočný darčekový wishlist pre blízkych zhodol s tvojím výberom. Je super vedieť, že Revitalift má darčekový set oboch krémikov, pre mamu plánujem Biodermu Matriciane už pol roka, takisto nejaký značkový rúž výraznejšej farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Revitalift je super najmä v tom, že dva stoja takmer rovnako ako jeden :)

      Odstrániť
  4. Moje mamina používá taky Lanvina a já taky.. Teď ho měli u nás v Tetě za 600,- super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moja mamina dostane tiež Eclat :) Už síce po niekolkáty krát (chcela by som jej kupit nejaký Addict, okrem povodného), ale na Eclat sa už teší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej dokonca som sa trafila :) to sa teším :) a určite sa poteší aj mamina!

      Odstrániť
  6. Já se mámě většinou nejvíc zavděčím krémama na ruce a na tělo a nějakým pěkným hadříkem. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidííš na krém na ruky som úplne zabudla! ten skoro stále kupujem aj ja!

      Odstrániť
  7. Super výběr, taky mamce kupuju kosmetiku. A naposledy měla strašnou radost i z Ladyboxu (na narozeniny) :)
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ladybox je podľa mňa super nápad na darček - krásne vyzerá a má super veci!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne