streda 18. decembra 2013

Áno, toto porazí aj vodeodolnú špirálu




Vec sa má tak, že nemám rada vodeodolné špirály. Idú ťažko odmaľovať, ak sa mi náhodou pri maľovaní otlačí špirála o viečko môžem sa pomaly maľovať nanovo a mám pocit, akoby riasy namaľované takouto špirálou vážili sto kíl. Čo však čert nechcel začalo mi z toho hnusného studeného vetra neskutočne slziť pravé oko. Čiže ak vonku ráno fúka kým dôjdem na zastávku som rozmazaná a vyzerám ako panda. Samozrejme ma večné naprávanie make-upu prestalo baviť a tak som si kúpila lacnú vodeodolnú špirálu, ktorú používam ak predpoveď počasia náhodou zahlási na druhý deň silný vietor.  A teraz čo prichádza s vodeodolnou špirálou? Samozrejme odličovač, ktorý ju odlíči. Ten, ktorý som mala doma to nemá v popise práce, takže som potrebovala nájsť druhý. Opäť som išla logikou zlatej strednej cesty a tak tu dnes máme recenziu na Dermacol dvojfázový jemný odličovač aj na vodeodolný make-up.


Zlaté pravidlo boja proti vodeodolným špirálam je dvojzložkovosť. Hľadajte vždy odličovače, ktoré budú mať dve zložky a najlepšie, ak jedna z nich bude olejová. Nutnosťou je, že odličovač musí mať napísané, že je na vodeodolnú špirálu, pretože ak to nemá, obávam sa, že sa riadne natrápite. Ja osobne ešte preferujem aj keď je na citlivé oči (nie je to tak náročné kritérium, väčšina z nich je i keď nie vždy to platí). 



Konkrétne tento Dermacol odličovač stojí okolo 4 eúr a spĺňa všetko čo by mal. Je dvojzložkový, olejový, na citlivé oči, oftamologicky testovaný a bez obsahu alkoholu a má ešte aj dačo navyše – extrakt z nevädze, ktorá oči upokojuje. Oči odličuje veľmi pekne – pretrepete tubu s odličovačom, nanesiete na vatový tampónik a ten si priložíte na oko. Ak máte klasickú špirálu odporúčam nechať si ho priložený kým napočítate do 10 a keď máte vodeodolnú špirálu ja na každé oko počítam do 20. Vodeodolná síce odlíčiť ide a dokonca pekne, ale stále to trvá dlhšie.

Ja osobne dúfam, že so skončením chladného vetra skončí aj moje používanie vodeodolnej riasenky, ale tak či onak platí, že tento odličovač je dobrý na celoročné používanie. Oči nedráždi, veľmi pekne odlíči a má naozaj dobrú cenu.

A čo Vy? Slzia Vám vo vetre oči? Používate vodeodolnú riasenku? Ak áno kedy? V zime či celoročne?

16 komentárov:

  1. Neuveris ale prave dnes som si ho bola kupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten jsem taky měla :) A nebyl špatný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně naštěstí oči ve větru neslzí, proto moc voděodolné řasenky nepoužívám a tenhle odličovač vypadá podle tvé recenze super! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež doteraz neslzili, nechápem, čo sa tento rok stalo :( ale nevadí, našťastie vodeodolná špirála to pekne zachráni :)

      Odstrániť
  4. Znie to super, asi ho vyskusam! Ann

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite skús, za tú cenu ani nie je nad čím rozmýšľať :)

      Odstrániť
  5. neviem ako je to mozne, nepouzivam vodeodolnu a aj ked placem, alebo mi slzia oci, nikdy sa nerozmaze :D ale nestazujem sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa máš :)) ja keď mi len slzička vytečie už mi ide dole lícom čierny potôčik :))

      Odstrániť
  6. Po toľkých oslavných recenziách ho budem musieť už vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám strašne divné oči... :D Mne sa rozmaže kolkokrát aj vodeodolná špirála. Som na vodeodolné špirály odkázaná bo moje oči v zime slzia, v lete sa mi viacej mastí tvár, čiže obyčajná špirála neprichádza do úvahy, už po chvíli vyzerám jak po žúrke. Používam už asi osem rokov vodeodolnú špirálu od Dermacolu, tá jediná mi vytočí mihalnice a otískava sa až po šiestich hodinách. A pokial ide o odličovač, momentálne som zamilovaná do dvojfázového odličovača od Garnieru...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rozmaže vodeodolná? och joj to som ešte nepočula :(( a nemáš pocit, že ti vodeodolná špirála zaťažuje riasy? pretože ja strašne, mne prídu hrozne ťažké :(

      Odstrániť
    2. Nie, nepríde mi že by boli ťažké, ale to je možno tým, že už som na tú špirálu zvyknutá...

      Odstrániť
  8. je fantasticky :) odkedy som ho nasla na notine nepouzivala som nic ine ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne