nedeľa 15. decembra 2013

Darčeky pre malého bojovníka

Síce som myslela, že som tému darčeky pre deti minulý víkend uzavrela, ale keď som si pozerala príspevky spätne, došlo mi, že som zabudla na malých chlapcov. Pôvodne som totiž darčeky pre deti chceli spojiť aj pre chlapčekov, aj pre dievčatká, ale tie babské veci boli také krásne, že mi proste nedalo. Tak som sa rozhodla inšpirovať Vás dnes, veď času je v podstate stále dosť a ak ešte nemáte darček nápad sa vždy hodí. Osobne si myslím, že chlapci často preferujú viac či už autíčka alebo iné obdobné hračky avšak ak ste kamoška maminy alebo nejaká vzdialenejšia rodina a neviete presne čo sa obdarovanému páči takou malou kozmetickou sadou nikdy nič nepokazíte. Ja si presne pamätám, keď som bola malá a dostala som nejaké plyšáky v tvare psíkov, to ma nikdy nepotešilo. Ak by to bola mačka rozmačkám Vás od radosti, ale psíky, tie nie..tie som moc teda nemusela. Navyše si myslím, že malý chlapci sa parádia rovnako ako dievčatá, veď si všimnite koľko z nich chodí nagélovaných, vlasy všakovako vystrihané. Inak priznám sa, že síce sa mi tieto chlapčenské veci veľmi páčia, ale nie som si istá, či sú moje vedomosti stále aktuálne, takže ak náhodou už niečo nie je in :) tak sa nehnevajte :)


Mne sa napríklad ako chlapčenský darček veľmi páči Spiderman voňavka, ale to je presne to, že neviem, či Spiderman ešte vôbec ,,fičí". Ale síce keď si vezmem ako sa pred Halloweenom všade predávajú jeho masky tak asi hej. Túto vôňu som bola aj ovoňať a je to taká super jemná ovocná vôňa na chlapčenský spôsob. Myslím, že kamošky v škole určite túto voňavku ocenia :) a chlapec sa možno bude cítiť ako neporaziteľný hrdina.


Neškolákov a menšie ročníky možno viac poteší takáto šmolkovská sada, ktorá obsahuje tiež malú toaletku ale aj penu do kúpeľa. Mne sa veľmi páči nápadité farebné balenie, ktoré zaujme každého malého chlapca. Tento zázrak som bola tiež ovoňať a mne osobne pripomína cukríky, nie také extrémne sladké, predsa len je to na chlapcov, ale je to veľmi príjemné. Penu do kúpeľa by som ocenila aj ja :)



Čo viem naisto, že stále fičí sú Cars, pretože je na nich z času na čas vidno reklamy. A to si zoberte, že ste malý chlapec, zbožňujete autíčka a dostanete takúto parádnu sadu. No ja by som sa strašne potešila! Táto sada je podľa mňa úplne ideálna, pretože kombinuje aj kozmetiku aj hranie. Okrem toaletky obsahuje kľúčenku a samolepky. Bohužiaľ netuším ako vonia, ale nepredpokladám, že sa bude nejako extrémne odlišovať od spomínaných dvoch. 

A čo Vy? Páčia sa Vám takéto chlapčenské nápady?

 





7 komentárov:

  1. Spidermanem bych se bráškovi určitě zavděčila, takže omrknu, co budou mít v DM. Děkuji za tip! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podla mna nie je nic horsie, ako kupit detom, dajme tomu do 10 rokov, kozmetiku alebo oblecenie...este ich take veci netrapia, chlapcov teda urcite nie...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sama nemám deti, čiže naozaj netuším :) súdim len podľa seba a snúbenca, pretože my sme ako deti takéto darčeky mali veľmi radi :)

      Odstrániť
    2. ani ja nemam deti vlastne, ale mam ich naokolo vela a viem ze este v 11 rokoch neocenia darceky ako oblecenie alebo kozmetika...pamatam si, ked som dostala svoju prvu vonavku, mala som mozno 5 rokov a bola to taka klasicka ze si si namocila prst a potrela po krku a ked sa mi minala som do nej dopustala vodu, aby som ju stale mala a vela :)

      Odstrániť
  3. pekné ... ale hračky su hračky... na tie nič nemá :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne