nedeľa 1. decembra 2013

Darčeky pre priateľa

Dnes ide moja ďalšia obľúbená kategoria darčeky pre priateľa alebo manžela alebo partnera alebo ako toho svojho nazývate. Ja budem musieť toho môjho sklamať a žiadna kozmetika to tento rok nebude, pretože napríklad voňavkami prevyšuje počty tých mojích, čo je naozaj na hlavu. Tak dúfam, že cez rok nejaké minie aby som Vám o rok mohla písať aj darčeky z mojej reálnej skúsenosti. Každopádne asi som trochu na vine aj ja, nakoľko každému vrátane seba odporúčam aby mu kupovali či už parfém alebo nejakú kozmetiku a potom to vyzerá ako to vyzerá..Ak však Vy darček ešte nemáte je najvyšší čas začať sa po nejakom obzerať. Podľa mňa chlapi nie sú príliš náročný a poteší ich veľmi veľa vecí. Mám skôr pocit (ale je samozrejme veľmi subjektívny), že ide skôr o to, že niečo pekné dostali ako o to, že čo. Ale keďže ich milujeme najviac na svete chceme im dať ten najkrajší darček a preto Vám dnes opäť prinášam zopár tipov rozdelených do cenových kategorií:

1, Do 10 eúr:

 Cenový limit do 10 eúr bude bohužiaľ bez darčekového balenia, ale to vôbec nevadí, pretože aj do 10 eúr viete zohnať naozaj veľmi pekný darček. Napríklad:

Ak je Vás priateľ športovec, určite ho poteší Puma voňavka

 A ak je skôr elegán, či mysliteľ :) môj tip je jednoznačne Avon Black Suede



2, Do 20 eúr:

Koncept Bruna Bananiho sa mi síce nepáči, jeho reklamy už obzvlášť, ale pravda je taká, že ich voňavky voňajú naozaj veľmi pekne. Do 20 eúr zoženiete veľmi pekné darčekové balenia, ktoré potešia určite každého chlapa. Na výber je viacero druhov, nájdete určite citrusové či korenisté.



3, Do 30 eúr:

Keď som videla, že do 30 eúr zoženiete darčekové balenie Boss Bottled Night jednoznačne nebolo o čom! Boss Bottled Night je nadstavba klasickej Boss Bottled, pričom Bottled má muž používať cez deň a Night v noci. Celý zázrak spočíva v tom, že Night vonia krásne aj sama o sebe ale mix Night a Bottled Vám vytvorí ešte krajšiu špecifickejšiu vôňu. 



4, Nad 30 eúr:

Paco Rabanne One Milion som kupovala minulý rok aj keď nie v takomto krásnom balení. Doteraz som takéto pekné limitky videla len na letiskách, ale teraz najmä pred Vianocami sa ich na internete hemží kopec a najlepšie na tom je, že množstvo z nich je len o euro alebo dve drahšie ako samotná voňavka. Neviem ako ten Váš, ale môjmu snúbencovi sa takéto darčekové kazety neskutočne páčia. 





Do Vianoc ostávajú už len necelé tri týždne tak dúfam, že už máte jasnú predstavu čo komu kúpite. Do ukončenia mojich darčekových nápadov chýbajú už len dve skupiny, takže sa máte najbližšie dve nedele ešte na čo tešiť.

A teraz mi prezraďťe - čo kupujete manželovi? priateľovi?

19 komentárov:

  1. Tú Pumu som môjmu chlapovi kúpila minulý (alebo predminulý) rok na vianoce a ešte má z neho polovicu :D Kozmetika je niečo, čo vždy kupujem ako prvé, ďalej nejaké to tričko a vela vela veeeela ponožiek, keďže môj chlap o ne behom roka záhadne prichádza :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej tak som sa super strafila :) ale nejako pomaly ju míňa nie? Po roku to už mohla byť preč celá :)Tento rok kúpiš zase nejakú či počkáš kým sa minie?

      Odstrániť
    2. Áno, kúpila som mu znova, má odo mňa asi tri voňavky, len niektoré si oblúbil viac iné menej. Tú Pumu si dáva väčšinou vtedy ked ideme spolu von a to nieje často, takže si môžem myslieť aj to, že ju má na zvláštne príležitosti :D

      Odstrániť
    3. A nebo mu nevoní, nepoužívá ji a nechce tě urazit tím, že bude mít na poličce pět let ze tří čtvrtin plný flakon a tak se ostentativně voní alespoň tehdy, když jdete spolu. (Nebo si myslí, žes ji nevybírala stylem "to by se mu mohlo líbit", ale "to voní mně" a tak ti chce udělat radost a chce ti vonět).

      Nechci se samozřejmě nikoho dotknout. Jen vybírání voňavek je hrozně ošidné. A přiznám se, že mám jen rámcovou představu o tom, jaké vůně se líbí mojí mamince. Máme naprosto odlišný vkus, takže vybrat konkrétní vůni bych si netroufla. Tak si vůně v rodině kupujeme výhradně stylem "pojď, půjdeme spolu, něco si vybereš a já to zaplatím", případně "kup mi, prosím, konkrétně vůni XY"... :-) Máme absolutně odlišný vkus.

      Odstrániť
    4. Neumím vybrat vůni ani pro někoho tak blízkého jako je moje maminka, koho tak dokonale znám, takže mi trochu zůstává záhadou, jak to dělají páry, které si po půl roce nebo roce společného chození při první příležitosti jako jsou narozeniny nebo Vánoce ihned nakupují parfémy jak na běžícím pásu (zejména tedy dívky svým drahým mužským protějškům, obecně si myslím, že chlap spíše ocení dar, který nějak koresponduje s jeho koníčky, jim kosmetika nedělá moc radost, pro ně je to nutnost a spotřební zboží, mého přítele tedy nevyjímaje, víc ho potěší vybavení na hory než parfém, přestože je estét, rád se obklopuje krásnými a kvalitními věcmi a je rád, když mu to sluší, tyhle věci jsou však jen prostředek k dosažení výše zmíněného stavu, samotné ho úplně "neberou"). :-)

      Odstrániť
    5. Voňať mu voní, bo túto voňavku po mne chcel on sám...

      Odstrániť
  2. tak u 90% mužskej populácie Hugo Boss nikoho nesklame.zvyšok sú tí vyberaví fajnšmekri, čo sa kus vôňam aj rozumejú a majú chuť experimentovať :) môj drahý mal práve meniny a mám pre neho nového R.Cavalliho - Just (donútila som ho k zmene od Bossa po 3 rokoch) a teda Vianoce ostávajú otvorené. Ale bude to niečo z tohto: kožené rukavice, čierny elegantný sveter, nadčasový kožený opasok, strieborný prsteň, tenisky na šport, bavlnené pyžamo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho som ešte nevoňala, takže ďakujem za tip aspoň mám čo ňuchať :) A inak všetko čo si napísala je úplne super sama by som kúpila hocičo z toho :) a možno som aj kúpila ale nemôžem to tu napísať, lebo snúbenec si pozerá môj blog :))

      Odstrániť
  3. Ten môj na voňavky nie je a keď už nejakú použije, tak mám istotu, že niečo chystá alebo niečo vyviedol :D
    Našťastie, je knihomoľ, takže v prípade núdze mám čo kúpiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Knihy sú super darček a vďačný, pretože ostanú navždy!

      Odstrániť
  4. úplne super je aj Dolce & Gabbana The One... kúpila som ju bráchovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú snúbenec má a nedá mi nesúhlasiť ba priam by som až povedala že je to moja najobľúbenejšia pánska voňavka zo všetkých!

      Odstrániť
  5. Super tipy, i když já bych se taťkovi asi nezavděčila,protože mu všechno to, co voní mě smrdí :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já taťkovi budu kupovat knížku :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne