piatok 20. decembra 2013

Šťastné a veselé želá Ladybox


Tak ako každý mesiac aj tento som bola veľmi zvedavá aká bude Ladybox nádielka. Tento mesiac som sa tešila možno o čosi viac, pretože predsa len Vianoce sú Vianoce :) Nevedela som sa dočkať celého balíčka - počnúc balením končiac obsahom! Nádielka bola pestrá a bohatá a dnes Vám ju spolu s našimi domácimi pomocníkmi ukážem:


 V balíčku bolo naozaj húfne vzoriek. Najviac ma potešila asi vzorka Natura Siberica pretože o tejto kozmetike som už neskutočne veľa čítala ale nikdy som ju ešte neskúšala. Trochu som sa spoliehala na to, že v tomto balíčku bude celé balenie Natura Siberica ( Vám sa to podľa nápovied nezdalo?), tak ma trošičku mrzelo, že to tak nebolo, ale nevadí, možno nabudúce. Alebo na druhú stranu, možno dobre tak, pretože veľa ľudí najmä z ČR je podľa mňa tejto značky už celkom presýtených a asi by ich to len hnevalo. 



Celých balení bolo taktiež celkom dosť! Potešilo ma úplne všetko, všetko využijem a sama by som si kúpila alebo som si chcela kúpiť. Ziaju zbožňujem a myslím si, že je to kozmetika, ktorá sa kvalitou kľudne vyrovná drahším konkurentom. V balíčku bol limetkový sprchový gél, ktorý vonia veľmi pekne, citrusovo. Podľa pohľadu som si myslela, že je to olivový sprcháč, táto vôňa ma prekvapila, pretože som netušila, že Ziaja limetkové veci vôbec má. Super :) zase som o niečo múdrejšia.  Ďalej tam bol dezinfekčný gél od Anatomicals, ktorý má neskutočne štýlové balenie. Teraz som nejaká lenivá a priznám sa, že nejako tieto gély nechávam doma, tak si ho určite nechám na leto. Asi to bude tým, že som stále v rukaviciach, tak mám pocit, že takúto dezinfekciu nepotrebujem. Myslim, že Anatomicals boli predtým v Senzaboxe, ja osobne som od nich ešte nič neskúšala, ale už len kvôli tomu balenie ma táto značka vždy lákala.


Čo ma veľmi prekvapilo, bol Ladybox štetec. Vôbec som netušila, že Ladybox takéto veci vyrába, čiže super vedieť. pozerala som si ponuku štetcov na internete a majú pekný výber a naozaj veľmi nízke ceny. Štetec má veľmi príjemné, jemné štetiny a veľmi pekne sa s ním tieňujú oči. Aj nápoveda o štetci ma trochu zmiatla, z nápovedy som tajne dúfala, že dojde štetec Real Techniques, ale zase chápem, to by už potom v boxe asi nič iné nebolo. Ale nemôžem si naozaj sťažovať. Štetec som skúšala, výborne sa s ním robí a nebyť toho, že už dva mesiace čakám zásielku štetcov, kľudne by som si kúpila aj ďalšie.




Teraz ma napadlo, čo ma vlastne potešilo najviac! Textúrovací lak Jordana. Na blogoch zo susednej krajiny neustále obdivujem všetky tie pieskovacie laky, ktoré tam máte za pár peňazí. Viem, že sa niekde asi dajú zohnať aj u nás, ale úprimne netuším kde. (ak viete budem rada ak mi napíšete do komentárov) V balíčku som mala krikľavo červený, ba až oranžový lak s pieskovým efektom, ktorý budem používať asi celé leto. Na zimu sa mi táto farba síce nehodí, ale nevadí, ako rýchlo mi ubehlo leto mi ubehne aj zima a uvidíte ho v nejakej recenzii.  Ale juchúú konečne ho môžem vyskúšať! Celé balenie bolo aj ovocných sušeniek, ktoré si vezmem asi zajtra do roboty a bude mi hej! Ja osobne mám jedlo v Ladyboxe rada, vždy je to niečo chutné, zdravé a kupujem si ho aj potom. Je to pre mňa taká chutná, malá inšpirácia. Hore som zabudla napísať, že medzi vzorkami bola ešte malá vzorka Palmers lesku na telo, ktorý si viem predstaviť ako použiteľný na nejakú Silvestrovskú párty. Ja síce nie som lovca parketov, tak ho možno využije nejaká moja kamoška :)





A na záver boli v balíčku personalizované bio očné tiene. Od cosmetiky som doma ešte nič nemala, ale veľakrát som ju mala položenú v nákupnom košíku, keď som si kupovala nejaké prírodné veci. Vždy ma lákali ich púdrové make-upy, a aj tiene. Nakoľko mám prírodnú kozmetiku naozaj veľmi rada, tieň ma veľmi potešil. Personalizovaná farba mi sadla na 110%, sama by som si lepšie nevybrala. Tiene podľa obalu pôsobia tmavšie ako sú v skutočnosti. Dajú sa nosiť naozaj každý deň, vydržia celý deň a zladíte ich bez problémov s inou hnedou či béžovou alebo aj zelenou.



A čo Vy? Objednali ste si tento Ladybox? Páči sa Vám jeho náplň? Mali ste lak tej istej farby či inej? Čo by Vás potešilo a čo nie?

12 komentárov:

  1. Chcela som si ho objednat no uz som nejako nestihla termin. No teraz som rada ze som tak neurobila pretoze ma tam nic moc nezaujalo :/ cakala som ze ked to je vianocny box bude to nieco wau

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som čakal, že bude trochu lepší. Ten, kde boli Mythic veci bol podľa mňa zatiaľ naj :)

      Odstrániť
  2. Ten Ziaja sprcháč byl prý vyrobený přímo pro Ladybox, normálně na prodej není. A Jordana jsem slyšela, že se prodává jen v malých no name drogérkách mimo nejznámější řetězce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Ja som si všimla, že tiene tak boli vyrobené ale o sprcháči som nevedela :) Inak tej Jordany je škoda, lebo u nás som pozerala aj v malých drogérkach a nič :(

      Odstrániť
  3. Mne sa paci, ja som si ho tiez objednala, akurat som tiez cakala, ze tam bude RT stetec :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zavidim ti, že si dostala ten trblietavy krem od palmer´s, ja som dostala opäť maslo na suchú pokožku a nieje ničím zaujimave.. brala by som skôr toto :)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som myslela, že všetci mali od Palmers to iste! Och, tak to máš pravdu, to som dopadla ešte dobre

      Odstrániť
  5. ja jsem celkem rada, ze ho nemam, nenadchnul me
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je tam síce celkom dosť plných balení, no nič zaujímavé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa veľmi páči ten lak, tiene aj dezinfekcia, čiže ja som našťastie spokojná :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne