štvrtok 26. decembra 2013

Tie najkrajšie balzamy na svete Figs&Rouge


 
Nemám rada, keď niekto používa slovné spojenie a Vianoce už sú za nami, ale aj keď ešte pár dní budeme snáď všetci nasávať super atmosféru je už načase priniesť nejakú peknú recenziu. A čo je lepšie na prvý príspevok ako niečo, čo krásne ochráni (nielen) pery v tomto ukrutnom vetre? Neviem, aké je počasie tam, kde bývate, ale u nás tak fučí vietor, že ak by sme nemali nové a kvalitné okná, bála by som sa, že nám ich v noci vytrhne z pántov. Viem, že veľa ľudí preferuje byť na Vianoce čo najviac doma, ležať pri telke a pozerať všetky rozprávky. Ja osobne ešte do tohto programu rada vsuniem príjemnú prechádzku, kde mi stihne vytráviť tá hromada jedla, ktorú zjem a rada si vychutnám trochu inú ,,po" vianočnú atmosféru v meste. Ulice sú vtedy tiež celkom plné ľudí, ale ľudia pôsobia akoby uvoľnenejšie, oddýchnutejšie a spokojne. Je to vtedy naozaj veľmi príjemné. Na to, aby ste si však takúto atmosféru vychutnali sa potrebujete dobre pripraviť - chce to, dobrú kávu do termohrnčeka, niekoho s kým Vám je úžasne, teplé a pohodlné oblečenie, balíček vreckoviek a balzam na pery.

 
Dnes to teda bude o balzame na pery, ktorý mám neustále hodený vo vačku v mojej parke a vyťahujem ho nielen v čase, kedy ma štípe nos, ruky, pery ale aj vtedy keď to trolejbusu nastúpi niekto nie príliš voňavý a ja nechcem zamdlieť od smradu. Rouge&Figs totiž robí neskutočne nápadité balzamy! V prvom rade idem vždy odpadnúť od neskutočne krásnej vône, ktorá je veľmi prirodzene príjemná. Chcem tým povedať, že to nie je výrobok nadupaný chemickou vôňou, ale skôr príjemná jemná vôňa, ktorá vonia presne ako výrobok sľubuje. Pre mňa osobne nie je na zimu lepšia vôňa ako kokos vanilka, a vždy keď si ovoniam tento balzam, napadnú ma kokosové guličky, ktoré máme položené doma na linke. Inak povedala by som, že čo sa samotnej vône týka určite prevláda vanilka. Kokos je cítiť naozaj len veľmi mierne, vanilka je určite silnejšia.
 
V druhom rade odpadávam z toho prekrásneho balenia a musíte uznať, že je to proste skvost! Naozaj oceňujem pekné, nápadité balenia, ktoré potešia na pohľad. Sú veľmi veselé a praktické a oceňujem, že aj keď Vám lietajú hore-dole po kabelke neošúchajú sa. Najviac sa mi páčia balenie ovocných vôní, tie sú super farebné a možno ešte nápaditejšie ako je toto, ale čo už narobím keď mám tak rada kokos a vanilku:)

Samotný balzam má pomerne hutnú konzistenciu, čiže nemôžete čakať, že si ho naberiete prstom. Po balzame skôr zopár krát prejdete bruškom prstu a na prst si nanesiete trochu mastnej hmoty, ktorou si potriete, čo Vás trápi. Ja ho prirodzene používam najviac na pery, pretože v tomto vetre mám čo robiť, aby som predišla popraskaniu. Dá sa však naozaj použiť aj na lakte (ale úprimne, to by mi bola škoda), či na zodretý nos (tam je priam zázračný a potom máte pocit, akoby ste si nos namočili do koláčika) alebo na suché päty, či iné časti tela. Ja ho používam pomerne často na prostredník na pravej ruke, pretože pri nechte mám také divné suché miesto (hovorí sa, že od písania) a ak sa o neho nestarám vyzerá naozaj divne.

Svoj prvý Figs&Rouge balzam som vyskúšala pred pár mesiacmi z boxu a poviem Vám pravdu, že som mu úplne prepadla. Okrem tohto ma láka asi ešte 5 ďalších, ale nakoľko je lepšie najprv minúť, to čo mám budem sa krotiť a počkám, kým miniem zásoby. Tieto celebritné balzamy zoženiete na www.bionatural.sk , kde majú naozaj skvelý výber a rýchle dodanie. Najťažšia časť je vybrať si, ktorý sa Vám páči.



A čo Vy? Nakupujete niekedy podľa obalu? Lákajú Vás výrobky, o ktorých čítate, že ich používajú zahraničné (alebo naše) celebrity?

28 komentárov:

  1. Balzám Figs&Rouge jsem taky našla v nějakém boxu, ale měl v sobě hrudky a nijak mě neoslnil. Po čtyřech měsících od otevření začal smrdět, změnil konzistenci - úplně ztvrdl, tak jsem ho bez milosti vyhodila. Ten Tvůj vypadá krásně, podstatně jinak než ten, co jsem měla já. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? to muselo riadne naštvať :( môj vyzerá našťastie stále rovnako - dobre a nehrudkovo :) takže som spokojná! Ale nie som si istá, či ak by som mala takúto zlú skúsenosť, či by som skúšala ďalej :(

      Odstrániť
  2. ja mam balzamov na pery habadej, ale kebyže nie, tak by som nad tymto velmi silno premyšlala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento balzamik vidim prvy krat, osobne nemam rada balzami ktore musim aplikovat prstami. Aj hojivy zazrak mam rada len si ho davam tymi vatovymi tycinkami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa nejako zázračne obklopila takýmito balzamami a už som si nejako zvykla :) keď som vonku nanášam si ho prsteníkom (neviem nejako mám pocit, že ten je najčistejší) a doma nie je problém, to mám ruky čisté :) ale určite je to menej praktické

      Odstrániť
  4. Ty jsou krásné!
    Miluju balzámy v kelímcích, mám jich doma hodně, ale tyhle jsem ještě nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balzámky Figs and Rouge jsou pro mě jedničkou v kelímkových balzámech. Mám doma hned tři kousky, a až je všechny dopotřebuju, kupuju znovu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balzámov na pery neni nikdy dosť a tieto ma zaujali už dávno, len som sa ešte nedostala ku kúpe týchto krásavcov. Po novom roku to samozrejme napravím :) Teraz mám dva balzámy od Alverde, jeden od Lavera a jeden handmade (ten je úžasný!!), čiže bolo by fajn keby aspoň jeden miniem, ale to nebude ťažké bo jeden mám v kabelke, ďalší na stolíku v izbe atď :D Na týchto od Figs&Rouge ma zaujal tiež najprv obal, je fakt zlatý, povedala by som že retro. A keď už sme u toho, nejako ma neberie čo používajú celebrity (väčšinou to je len reklama) ale viac sa pozerám po blogoch a inšpirujem sa tým čo robí dobre obyčajným dievčatám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerajú fakt krásne a súhlasím, že retro :) to sedí! Podľa značiek vidím, že tiež preferuješ prírodné, tie akoby lepšie podľa mňa pery liečia. Neviem, čoho tam majú viac,ale vždy mám pocit, že pery stačí menej natierať a balzam sa na nich udrží určite dlhšie. Musím sa priznať, že hand-made balzam som ešte nemala a taký môže byť tiež veľmi dobrý :)

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Tak tyhle balzámy asi brzo představím našim, protože vypadají skvěle!

      http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

      Odstrániť
  8. Jednoznačne nakupujem podľa obalu! Tieto balzamy sú naozaj krásne :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj u mňa musí obal vždy chytiť oko :) a Figs&Rouge ho chytajú riadne :)

      Odstrániť
  9. idem hneď obkuknuť tu stranku maš pravdu to balenie je fakt krasne:)) a ja som maniak na tieto veci takže idem na to:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. áno aj mňa obal neskutočne zaujal je krásny taký vintage.
    Nakupujem väčšinou podľa obalu (ale aj podľa ceny ;D )
    Niekedy ma lákajú veci, ktoré používajú zahraničné celebrity, napríklad BALZAM EOS, kt. bol vo videoklipoch ako Miley Cyrus- We Cant Stop a podobne :)
    super článok :-*

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och EOS ma neskutočne láka! Ak by som išla do US tak to je prvá vec, ktorú by som kupovala aj v 5tich vôňach :))

      Odstrániť
  11. ááá tak tyto balzámiky vypadají naprosto dokonale, ten vanilkový musí být nejlepší <3
    super článek, snad je někde najdu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je mega super! mne osobne vonia viac ako ten mentolový ale 100 ľudí 100chutí :)

      Odstrániť
  12. Odpovede
    1. súhlasím! Musím vymyslieť čo s nimi potom urobím keď ich miniem, bola by škoda vyhodiť ich!

      Odstrániť
  13. Ja sa velmi casto riadim obalom :D Kozmetika je pre mna radost, a preto chcem aby sa mi na nu aj dobre pozeralo :D A toto ma teda fakt krasny obal!! :D Sice nenam velmi rada to ze to treba nabrat prstom ale plechovka je ovela krajsia ako keby to bolo v tube etc :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Vyzerá krásne :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tieto balzamy su uplne najroztomilejsie :-) inak big like pre teba - konecne som objavila blog kde najdem aj recenzie na biokozmetiku, palec hore! :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne