pondelok 16. decembra 2013

Weleda má najkrajšie darčekové balenie Vianočného balíčka

Vianočné balíčky sú moja večná slabosť! Ale to ste si už možno mohli všimnúť, nakoľko Vám o nich píšem už takmer mesiac každú nedeľu. Všetko čo je darčekové a je za zvýhodnenú cenu v peknom balení vo mne vždy vyvolá veľmi veľký záujem. No čo, každý máme svoje neresti :) Udalosť každého roku je pre mňa dátum, kedy sa začnú výpredaje kozmetických balíčkov a ja si za super ceny ukoristím výrobky, ktoré som chcela vyskúšať, alebo ktoré sa mi proste minuli a takto stoja zlomok ceny. O tom však budem písať neskôr, v prvom rade také výpredaje musia najprv začať. Rok čo rok sledujem výzor vianočných balíčkov a môžem Vám povedať, že kým niektoré značky sa každý rok snažia prichádzať a naozaj prekrásnymi baleniami iné na to kašlú a rok čo rok robia tie isté nenápadité balíčky. Značka, ktorá si aj tento rok dala extrémne záležať s výzorom vianočného balíčka je Weleda a tak sa na ňu dnes pozrieme trochu viac z blízka.


Weleda má v ponuke viacero balíčkov, ktoré zoženiete v lekárňach ale mňa osobne zaujala ružová harmonizačná edícia. Vôňu ruže mám veľmi rada, ale spája sa mi najmä s letom. Ružová voda je pre mňa v lete asi taká nevyhnutnosť ako SPF v make-upe a keď je vonku cez 30 stupňov nosím ju vždy a všade zo sebou. Veľké teploty mi spôsobujú závrate, nie je mi dobre a keď do úvahy vezmem zápchy v prehriatych a preplnených trolejbusoch je to niekedy na nervy aj pre ľudí, ktorým teplo nevadí. Každopádne pred letom si vždy kúpim nejakú kvalitnú ružovú vodu, ktorá ma jednak osviežuje, ukľudňuje a pomáha pri neskutočne veľkom počte problémov (počnúc pokožkou končiac unavenými očami). Potom leto skončí a ja ju miniem na dočisťovanie pleti a v podstate ju uložím do zabudnutia kým príde ďalší jún. Ale to je chyba- akú má logiku prestať používať niečo, čo Vám robí dobre? Iste v zime asi nie je najlepší nápad na seba striekať cez deň studenú vodu, ale ak existujú aj iné alternatívy treba sa ich chytiť. A takto som sa presne dostala k tomuto telovému mlieku. Pred pár týždňami som si v lekárni kupovala leukoplasty a pri pokladni bol dopredaj Weleda vecí a bolo tam zrovna toto mlieko (síce nie toto isté, to čo bolo pri pokladni bolo celé upatlané a zničené) a z dlhej chvíle som ho ovoňala a úplne mi tá vôňa pripomenula leto a tá vôňa mi zrazu začala chýbať. Viem, že výrobky z ruže nie sú nijaká limitovaná vec a je ich celkom hojne, ale nikdy ma nenapadlo nič takéto hľadať .


A tak som objavila niečo nové, niečo super a môžem Vám o tom napísať. Oba výrobky sa dajú kúpiť samostatne alebo si ich môžete kúpiť teraz v zvýhodnenej ceny v takomto krásnom balíčku. Telové mlieko má redšiu konzistenciu a krásnu sýtu ružovú vôňu. Vôňa ruže je pomerne zvláštna a určite nevonia každému. Aj napriek tomu, koľko má blahodárnych účinkov by som ju určite išla pred samotnou kúpou ovoňať, aby ste potom neboli nahnevané. Mlieko je určené pre normálnu a suchú pokožku pričom je ideálne používať ho tesne po sprchovaní či kúpaní. Vtedy sa ešte silnejšie uvoľňuje vôňa, čo naozaj pôsobí veľmi upokojujúco a príjemne aj na prečistenie mysle. Schnutie je kvôli jeho redšej konzistencii veľmi rýchle a pohodlné. Aby som nezabudla napísať, veľmi sa mi páči jeho dávkovanie – je totiž s praktickou pumpičkou.





Mohli ste si všimnúť, že v poslednej dobe som sa stala veľkým fanúšikom prírodných sprchových gélov. Priznám sa, že aj napriek veľkému množstvu ich ,,zdravotných“ výhod voči pokožke (menej citlivá, menej podráždená, menej chémie) oceňujem najmä tie špecifické vône.  V sprche totiž pôsobia veľmi uvoľňujúco, upokojujúco a mám rada také pomalé relaxačné večery, kedy si môžem vydýchnuť po dlho dni.



Ak Vám ešte chýba pre niekoho darček odporúčam zastaviť sa v lekárni a mrknúť sa po týchto vianočných balíčkoch. Sú neskutočne krásne, na balení nájdete už aj komplimentku kde len stačí dopísať meno toho, komu balíček darujete. Weleda je jedna z najkvalitnejších prírodných kozmetík a dovolím si povedať, že čo výrobok to kvalita.

A čo Vy? Páči sa Vám balenie tohto balíčka? Máte radi vôňu ruže? Kupujete takéto balíčky? Pozeráte sa po nich aj v lekárni?

14 komentárov:

  1. Velmi pekne balenie :) urcite pekny darcek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Weleda má krásné balení kazet, sama jsem uvažovala nad jejich koupi. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to poteší či už ako darček pre seba alebo pre niekoho iného :)

      Odstrániť
  3. Já mám takové kazety opravdu ráda, tato vypadá dobře taky :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja mám strašne rada kazety :) už sa teším keď budú výpredaje a kúpim si ďalšie :)

      Odstrániť
  4. Takový dáreček bych chtěla dostat, vypadá krásně :) Růžovou mám totiž hrozně ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružová je aj moja najobľúbenejšia farba :) taká pekná, ženská

      Odstrániť
  5. nepoznam velmi tuto značku, ale ten aplikator je prakticky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Weleda je výborná značka, majú veľmi kvalitné prírodné výrobky :) ak máš rada prírodné veci určite sa po nich mrkni, majú super sortiment.

      Odstrániť
  6. Ruže som u nich ešte neskúšala, asi skočím po tú sadu :-) Inak s Weledou som bola vždy spokojná :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús úžasné je aj mliečko aj sprchový gél :) ani neviem, čo by som ti poradila skôr lebo oboje je úžasné :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne