streda 8. januára 2014

Deň s vanilkou




Teraz ako píšem tento článok si vlastne uvedomujem, že momentálne u mňa na plnej čiare vedie vanilková vôňa. Zaujímavé, nakoľko čo sa jedla týka vanilkové príchute vôbec nemusím, prídu mi fádne a úplne obyčajné. Čo sa však týka kozmetiky, čo je vanilka na úplne inom levely! Najmä, čo sa prírodných značiek týka. Tak ako aj balzam na pery o ktorom som nedávno písala tak aj tento Logona krém na ruky je vo vanilkovom prevedení niečo úplne skvostné!
Keď som si vyberala krém na ruky popravde ma najprv zaujala kombinácia Aloe a vanilka a až potom som riešila ostatné. O to viac som sa potešila, keď som zistila, že krém je určený na suché a citlivé ruky, čo je presne to, čo potrebujem!


Logona patrí medzi veľké značky zaoberajúce sa prírodnou kozmetikou, takže si myslím, že ju ani nie je treba nejako obzvlášť predstavovať. Opäť ďalšia nemecká značka, ktorá ponúka neskutočný výber prírodných výrobkou a je ovenčená toľkými certifikátmi o bio kvalite, že jej hádam môžete veriť. Pri Logone oceňujem to, že sa nezaoberajú len jednou časťou kozmetiky ako napr. šampony, ale že ponúkajú naozaj takmer všetko. Niekto by povedal, že stačí, že vec je prírodná a netreba sa ďalej snažiť, ale tuto práve nie, pretože výrobcovia držia krok s aktuálnymi trendmi a preto v ich sortimente nájdete naozaj voňavé chuťovky ako tento krém na ruky. Ja osobne som si nevedela predstaviť, ako bude voňať krém s Aloe vera, pretože zvyčajne keď mám nejaké aloe výrobky, voňajú čisto, ale nemám v hlave nejako zafixované, že aha takto vonia aloe. A to je presne prípad aj tohto krému - povedala by som, že vonia ako zvláštna vanilka. Nie je to úplne tradičná, klasická vanilka, proste je to zvláštna vanilka :)) ale v dobrom slova zmysle.



Čo je na tomto kréme úplne neskutočné je to, ako dlho vonia. Keď som ho používala prvý týždeň v kuse som voňala, že čo tak silno vonia. Po kréme mi vonia izba, kancelária, proste všetko, kde ste. Na ruky Vám stačí naniesť malé množstvo (ako na obrázku) a prevoniate naozaj všetko. Mám pocit, že Vám dokonca ruky budú voňať ešte aj keď si ich umyjete. Je to určite ten najvoňavejší krém na ruky, aký si za dlhú dobu pamätám. Inak nie je moc hutný, tak normálne, proste konzistencia klasického krému na ruky a vsiaka sa vážne rýchlo. Hydratácia je skvelá, mne stačí krémovať si ruky raz-dva krát denne a to aj teraz keď je zima. Teraz mi napadlo, že by bolo super keby z toho krému bolo aj telové mlieko :) taká vôňa na celom tele, to by bolo úžasné! Idem zistiť :) inak Logonu zoženiete na www.bior.sk za super ceny a v naozaj veľkom výbere.


Ak máte radi vanilku a jej rôzne verzie, toto bude niečo, čo sa Vám určite bude páčiť! A ak nie, tak nezúfajte, pretože existuje aj množstvo iných vôní, ktoré Logona vyrába.

A čo Vy? Ako by voňal Váš ideálny krém na ruky?

16 komentárov:

  1. Od malička som nemala rada ani vanilkovú vôňu ani chuť.....teraz keď som už "veľká" sa mi zmenili chuťové poháriky ale hlavne čuchové vnímanie :) dokonca vždy keď ovoniam niečo vanilkové nikdy mi to nevonia tak isto :) a spojenie vanilky s aloe sa mi zdá viac ako perfektné :) krém na ruky môže byť fajn ale čo taký sprcháč alebo maska na vlasy, to by bolo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tak isto presne, ešte si pamätám, že keď som bola malá a mohla som jesť len trochu zmrzliny od rodičov bola som vždy znechutená keď si dávali vanilkovú :)) a teraz nie žeby som si dala vanilkovú zmrzlinu (tam som ešte nedorástla) ale v kozmetike ju vyslovene vyhľadávam. OOO a maska na vlasy! to by bol čistý skvost!

      Odstrániť
  2. Děkuji za typ! :) Vanilkovou vůni mám moc ráda hlavně v zimním období.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rado sa stalo :) aj pre mňa je vanilka akoby jedným zo symbolov zimného času :)

      Odstrániť
  3. Vanilkovu vonu mam najradsej! Jane

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Viem, že Logona je prírodná kozmetika, mala som už dlho v pláne ju vyskúšať, no zatial stále vedie Alverde :D a ešte Lavera. Čo sa týka vanilky, tak u mňa je to presne také rovnaké ako s malinou - môžem ju ako papu aj ako vôňu, jednoducho v každej podobe...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alverde viem :))to je silná konkurencia :))Och malina! Ja zbožňujem maliny, ale kde sú tie čase, že boli maliny lacné :( tento rok som maliny ani nemala pretože ich ceny išli do katastrofálnych výšok, ale keby som mala viac rozumu kúpim si radšej maliny ako lak na nechty :) snáď budem ďalšie leto múdrejšia :)

      Odstrániť
  5. Krém vypadá super. :) Vanilkové vůni jsem také trochu podlehla, mám vanilkové krémy, vanilkovou svíčku, a tak by určitě nebylo na škodu mí i tenhle krém. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš vanilková sviečka mi chýba :) Ďakujem za dobrý tip, tá by sa mi naozaj zišla:)

      Odstrániť
  6. Vanilku mám také ráda jen v kosmetice :) já používám krém pokaždé jiný, třeba teď mám Oriflame, před tím jsem měla nějaký z Rossmanu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež tak:) Ja ich tiež striedam, tak človek najľahšie zistí, čo je najviac super :)

      Odstrániť
  7. Vanilku mam veľmi rada a aj jej vôňu, no občas mi už silné vône vadia. Ale tak musela by som skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. táto je celkom dosť silná :) ale presne ako píšeš, treba skúsiť :)

      Odstrániť
  8. Ja mám čokoládové maslo na ruky z M&S a neviem si ho vynachváliť. :) aj toto vyzerá veľmi dobre!
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od ich kozmetiky som toho skúšala strašne málo, ale je pravda, že to, čo som skúšala, bolo super!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne